dimarts, 6 de novembre del 2018

Doncs no està malament


Madeira, com a destí per una setmana no està gens malament, feia anys que me la mirava i sempre em semblava poc, que no valia la pena.
Però no ha estat així, fa poc mes de tres setmanes que vàrem tornar i la recordo amb enyorança. Els pobles potser és el que menys visita mereix, són fets amb poca gràcia i una mica desordenat tot plegat, però tenen una vegetació, unes caminades, una facilitat per estar en pocs kms per sobre dels núvols i uns paratges realment espectaculars.
Amb una setmana es pot fer quasi tot el que seria el top de l’illa, escollint el que més s’ajusta a cada preferència  turista, nosaltres gràcies a l’huracà Leslie vàrem tenir dues nits més, doncs el dia que marxàvem, l’huracà era allà i el proper dia era aquí. Total dues nits amb hotel de 4 estrelles per gentilesa de Vueling, que es varen comportar de notable alt.
Recomanar destins no m’agrada, doncs no tothom és igual. Nosaltres no sé si és que tot ens agrada o que som poc exigents, però el destí és bo. També val la pena dir que l’octubre no és temporada alta i s’està molt tranquil arreu, potser que en algunes èpoques estivals alguns llocs estiguin massa saturats.
Només us faré una recomanació, que és la única queixa que tenim de l’experiència, si mai hi llogueu un cotxe us intentaran sota tot tipus d’amenaces, que contracteu una assegurança tot risc, gairebé imposada, que et cobren apart amb un descaro inexplicable. Puc dir que vaig veure gent anular la reserva i passar-se una setmana amb bus per no claudicar al xantatge. Només es tracta de llegir molt bé la lletra petita abans d’anar-hi.  
Jo repetiria       

Pic Ariero

Cap Sao Lourenzo

Curral das Freiras

En plena collita

Faja dos Padres

Levada 25 fontes

25 Fontes


7 comentaris:

M. Roser ha dit...

Que dius, Joan, que no està malament? Però si és una passada, amb aquests paisatges tan preciosos i a sobre poca gent, un paradís, dius que us agrada tot, però si només penseu que no està malament...Una mica d'exigència si que intueixo!!!
Que bé que ja pots fer aquests super viatges.
Bon vespre Joan.

xavier pujol ha dit...

Quina coincidència Joan. Tinc uns bons amics que hi han passat una setmana i ens van enviar fotos. Algunes coincideixen amb les teves.
A Madeira (amb l'excepció de l'estàtua del Cristiano Ronaldo), tot és bell, fins i tot l'aeroport de risc.

Joana ha dit...

Les imatges espectaculars!
M'ha donat ganes de més...

rits ha dit...

Espectacular! Conec gent que hi ha anat però en canvi, no m'havien transmès aquest entusiasme.
El que em sobta és el que dius de vueling! tota una sorpresa!

Carme Rosanas ha dit...

Ja he anat veient les vostres fotos i ho he trobat una meravella. Sou uns craks triant viatges. I gaudint-los. No és que sigueu poc exigents, és que en sabeu molt, de triar!

Consol ha dit...

M'ho apunto per anar-hi. Us heu emportat uns bells records.

Sergi ha dit...

Ni tot us agrada ni sou poc exigents, sinó que sabeu trobar la grandesa allà on aneu. Quines fotos noi. Com sempre, tots els viatges que tu fas passen a la llista de prioritat. Te n'he copiat tants que ja perdo el compte. Gràcies per compartir les teves experiències!