dijous, 25 d’octubre del 2018

L’artista s’ha passat de frenada



M’havien dit que confiés en ell, que era un artista fent la seva feina i que era una persona que cuidava molt tots els detalls i al mateix temps molt amic de la natura.
M’havien convençut,  vaig acudir a ell i en poques paraules vaig veure que sabia el que volia, ja estava nerviós per el dia d’anar a recollir el resultat.
Passats quinze dies , vaig  presentar-me al seu despatx,  per recollir els plànols de la meva nova casa. Ara veig que d’artista ho serà molt, però o no em va entendre o m’està prenent el pel. El que sé segur és que amb aquest plànol l’ajuntament no em donarà el permís d’obres per començar.


13 comentaris:

Joana ha dit...

Ser artista és una cosa... la realitat una altre!

xavier pujol ha dit...

Hi ha artistes incompresos.

McAbeu ha dit...

Un arquitecte amb molt art però amb poca tècnica

Carme Rosanas ha dit...

Ha, ha, ha, un artista total, que va al seu rotllo. Potser sí que ens pren el pèl...

M. Roser ha dit...

M'agradaria veure el resultat final de la casa, feta amb aquests plànols...
Bon vespre, Joan.

Mizi Margueron ha dit...

Hola sóc Mary Michael, estic aquí a spreed aquesta bona notícia a tot el món en com tenia amor meu marit i tornar. M'estava tornant boig quan el meu amor em va deixar per una altra noia el mes passat, però quan vaig conèixer un amic que em presentes a DrIgbinovia el gran Missatger, narrava el meu problema per DrIgbinovia sobre com el meu marit em va deixar i també com necessitava per aconseguir una feina en una empresa molt gran. Només em va dir que he arribat al lloc correcte eren estaré tenint el meu desig de cor sense cap efecte secundari. Em va dir el que he de fer, després que va ser fet, en els propers dies 2, amor meu em va trucar per telèfon i estava dient trist per a la vida em abans d'ara i també en la setmana que ve un després meu amor em va trucar per ser demanant perdó , Em van cridar per entrevista a la meva empresa desitjat era que havia de treballar com el supervisor. Sóc tan feliç i aclaparat que he de dir això a tot el món com ajudar a Drigbinovia em concedeix el meu desig de cor. Drigbinovia és especialista en tot tipus d'encanteri i màgia. Si necessites qualsevol tipus d'ajuda en contacte amb Drigbinovia a la següent adreça electrònica: doctorigbinovia93@gmail.com

Gràcies a mi més tard.

Sergi ha dit...

El plànol potser que el demanis a algú altre, però quan tinguis la casa feta aquest quadre te'l pots penjar allà, que hi quedarà bé!

Elfreelang ha dit...

hahahahahaha molt bo!

Pakiba ha dit...

Sempre en fa riure.
Aquesta casa pot ser una joya.

cantireta ha dit...

Aquest senyor fa plànols del buit existencialista.

Muacs, salero ;-)

rits ha dit...

L'ajuntament, si és com el de la capital, no té criteri, ves a saber per on et sortirà!

Consol ha dit...

No tots els bons professionals ens fan un bon servei, oi? Molt enginyós, Joan.

moshrabbi121 ha dit...

Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to find any person with some authentic thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is something that is needed on the web, somebody with slightly originality. helpful job for bringing one thing new to the internet! casino games