dijous, 9 d’agost del 2018

Un abans i un després





Des d’aquell fatídic disset de març de dos mil disset, on el meu cos fa xocar estrepitosament contra el terra, seguit de tot un inacabable periple que encara perdura i que segurament arrossegaré sempre més, algunes de les conseqüències directes o indirectes del accident, que dic que tot ha canviat.
Ha canviat la meva agilitat evident-ment, però apart d’això ha canviat el concepte de les coses, ara no vull renunciar a res que sigui viable, perquè aquestes coses t’ensenyen que potser no hi ha un demà en plenes condicions. Comences a prioritzar i escollir el que realment vols fer, malgrat no poder deixar de pensar en guanyar-se la vida. Cosa que fot fàstic per les maneres, tot i ser dels que no em puc queixar massa, doncs podria ser pitjor.
Anímicament també és diferent, costa arrencar el dia a dia quan veus que no estàs al cent per cent, haver de cuidar-te més també costa, doncs no estàs  acostumant a fer-ho. Tot plegat una gran putada, si, però això no treu que en un parell de setmanes estarem a les illes Feroe gaudint de tot el que estigui al nostre abast.
I sense pensar-ho massa, fa pocs dies vàrem encomanar tot el necessari per passar una setmana d’Octubre a Madeira, perquè tot ha canviat, hi ha un abans i un després, però les ganes de viatjar i veure món cada cop són més grans, i en això aboquem tots els nostres propòsits.
Bon estiu mainada.

12 comentaris:

Elfreelang ha dit...

mira Joan encara que t'hagis de cuidar més i no estiguis al cent per cent físicament... que te quiten lo bailao ...reflexionar i prioritzar allò verament important és la millor lliçó a fruir molt dels viatges i molt bon estiu!

Anna ha dit...

Molt ben fet que fas !! Bon estiu per a tu també :-)

Salvador Macip ha dit...

De les coses negatives a vegades també en surten coses noves. Ben fet!

Joana ha dit...

Digues que sí Joan!!
Gaudeix molt, ja ho tindràs fet.
Volem imatges!!
Petonets i bon estiu.

Sergi ha dit...

I tant que sí, a aprofitar tant com es pugui! Segura que la mentalitat t'ha canviat i ara no vols deixar escapar cap oportunitat, però trobo que el teu bon gust pels viatges l'has mantingut intacte!

jpmerch ha dit...

Bon estiu! Passa-ho bé.

M. Roser ha dit...

Es veritat que quan superem un entrebanc, ens venen ganes de fer moltes coses que potser abans ni ens havíem proposat...
Si ets capaç de fer un viatge a un lloc tan fantàstic, però amb tots els ets i uts que això representa, és que ja estàs molt millor, aprofita-ho!
Bon vespre, Joan.

McAbeu ha dit...

La millor decisió. Gaudiu-ho molt. Bon estiu!!

Carme Rosanas ha dit...

Bones vacances i bones escapades, Joan, que javceig que no pareu i ben fet que feu. Cadascú amb les seves prioritats i amb les seves il·lusions, endavant, aprofitant els dies i els moments. Que ho passeu molt i molt bé. Ja us vigilarem per l'Instagram i gaudirem de les vostres fotos.

Carme ha dit...

Que aprofitis al màxim les vacances i els viatges Joan! (a més, poden ser font d'inspiració de noves històries ;-)
(I ja ens diràs alguna cosa de les Feroe, que fa un temps me les mirava com a destí turístic)
Ànims i a cuidar-se!!
Carme.

rits ha dit...

Doncs saps, aquest post transmet una calma molt gran. Una acceptació, malgrat costi, i un tirar endavant.
Gaudeix moltíssim del viatge, de la fresqueta i exprimeix al màxim.

xavier pujol ha dit...

Potser ja has tornat?
Salut i estiu!!