dimecres, 13 de desembre del 2017

Jo paaaaaaaasssoo

Potser no de la grossa, perquè m’encantaria tenir el plaer de pagar-l’hi al Montoro aquell vint per cent en concepte de tributs al estat, que tant necessitat va.
Però del que si que passo és d’aguantar tota una campanya electoral on només es critica a l’adversari i ningú proposa res de res. Com que ja sabem el que volem no cal escoltar masses coses, que encara ens hi emprenyaríem.
Tot i que reconec que algun petit tall d’entrevista, d’aquells que ens odien tant i tant, si que l’escolto com a classe pràctica, mai sap un, si algun dia haurà de mentir tant descaradament.
Tots han perdut molt, uns la credibilitat, altres la vergonya, alguns s’han tret la careta i els altres han perdut la llibertat. Per aquests últims farem el que sabem fer, perquè si són on són és perquè nosaltres els hi vàrem demanar que donessin la cara per fer possible el que volem i ens pertany.
Hem de guanyar si o si, i amb aquest resultat encara no sabem el que haurem de veure, en cas contrari valdrà més emigrar. 
Sort i a por elles......les urnes.

7 comentaris:

M. Roser ha dit...

No et preocupis Joan, que tot s'arreglarà, espero, però tampoc ho tinc gens clar. Jo procuro no mirar els debats electorals que ja me'ls sé de memòria...A més jo ja tinc clar a qui votaré, per això també passo de tanta propaganda!
Bona nit, Joan.

Carme Rosanas ha dit...

Jo també passo dels debats i també tinc clar qui votaré i també em venen ganes d'emigrar si penso en la possibilitat de no guanyar...

Que tinguem sort, que tractant amb aquesta gent, la necessitem...

Joana ha dit...

Sort a tots i totes?
Que parlin cony!!!!
Bon dia estimat amic.... :)

xavier pujol ha dit...

L'immensa majoria de votants saben a qui han de votar abans de que comenci la campanya electoral. Sempre s'ha dit que tota la despesa és per fer decidir a una minoria d'indecisos.
Totes les eleccions són importants, però aquestes, on molts candidats s'hi presenten amb el terrible desavantatge de ser tancats a la presó, o a l'exili, encara ho són més.
Que ningú no es quedi a casa... tothom a votar!

Sergi ha dit...

Tens raó. Alguns que en saben molt diuen que en aquest moment és bona l'estratègia de la confrontació, però tampoc aguanto una campanya que va de tirar-se els plats pel cap uns amb els altres. Això és el que sempre fa el PP, perquè no té programa electoral ni res a oferir. Però els partits republicans sí que en tenen, i en comptes de fer-se valer es dediquen a criticar els altres. No sé si serà millor o pitjor, però que és detestable ja t'ho dic jo.

Consol ha dit...

O guanyem o guanyem. No hi ha una altra opció. Sis plau, als de ni això ni allò sinó la lluna en un cova, aquest no els voteu pas.

Gemma Sara ha dit...

M'agradarà veure el debat de dilluns, encara que serà estrany i dramàtic tot plegat. El groc contra el 155.