dilluns, 31 de juliol del 2017

D’allò que és car però està de moda

Aquestes nits d’estiu que conviden a sopars a la fresca, han esdevingut des de fa uns anys, en motiu de trobades dels curiosos food trucks.
Furgonetes encertadament decorades i amb tota una sèrie de productes a escollir, que no ens enganyem, no s’allunyen gaire dels fast food, omplen un lloc de trobada per convertir-se en gairebé escurabutxaques.
Les últimes que m’han vist el pèl han estat les de Besalú, un muntatge sensacional a la llera del riu, amb música i emmarcat amb el majestuós pont il·luminat. Tot molt maco i molt cool, la veritat, però si tens una mica de gana t’hi deixes  la cartera. Entrada tres euros amb dret a una canya de Moritz i la resta pots triar entre burger, crep bretona, brasa, smoothies i el que un pot imaginar, però si comencem a pagar set euros i mig per una burger, sis per una crep, tres per una bola de gelat i així anar fent fins a gastar-te quinze euros per persona. A aquest preu hi ha llocs que et donen primer plat, segon, postres, pa i beguda servit a una taula. O sigui que jo trobo que és massa car, tot i entendre que s’hi pot estar molt bé, que tot té una despesa i que està molt de moda. 
L’equilibri en la relació qualitat preu, sempre costa molt de que sigui a gust a tots. 

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Pagues la gràcia de que et serveixin en una furgoneta decorada, i a més, probablement si no et cobren molt no els surt a compte l'invent. Però creu-me, a Barcelona city, a pocs llocs tindràs un sopar decent per 15€. Dinars sí, perquè a molts llocs fan menús, però sopar ja pica més. I fa gràcia si estàs a la fresca i amb música consumir en un lloc d'aquests.

Laura T. Marcel ha dit...

Tot té un preu. A mi em fan pena els de les food track. Segur que ho han emprès amb molta il·lusió però no se pas si els surt gaire a compte tot i que als clients tampoc els hi surti! Ja veurem si tenen llarga vida.

jpmerch ha dit...

Ací a València, s'instal·len molts en falles i els hostalers els reben amb els braços oberts.

M. Roser ha dit...

Suposo que també cobren el fet de poder sopar a la fresca i amb un entorn ben bucòlic...Que no tot ha de ser menjar!
Petonets.

marta ha dit...

Els petits vicis es paguen de fet hi ha llocs on el de menys es el que menges i si l' entorn, bucòlic, romàntic i fins i tot sembla un altra món mentre hi ets.

Elfreelang ha dit...

una mica massa car ....igual aquesta es la gràcia o la gracieta

Carme Rosanas ha dit...

Si... una mica car... aquests lloc són per menjar poc. Picar una mica i gastar com si mengessis molt.
Fa gràcia pel lloc per l,ambient... i si no ho prens per costum, i per un dia es pot aguantar...

Glo.Bos.blog ha dit...

Està clar que si hi vas amb gana aquests llocs surten molt cars. Penso que és millor anar-hi sopat o després d'un bon berenar, així pots gaudir d'aquest entorn que ens expliques tan bonic sense gastar més del convenient.

kira permanyer ha dit...

avui en dia tot el que es "cool" es carissim. Jo entenc que tothom s'ha de guanyar la vida, pero la veritat quan vaig amb els nens, sopar, dinar, fer un vermout... els quatre em surt com una setmana de feina. Em fa rabia que justifiquem que ens sagnin la butxaca.Tot te un preu i hem entrat en un mon capitalista que fa por... pagar per gaudir de l'aire lliure menjant... ains.

Consol ha dit...

Estic d'acord amb tot el que dius però no només són cares les furgonetes, sopar fora de casa comença a ser prohibitiu per la majoria de la gent.

Ada ha dit...

Quina gana que m'ha entrat de llegir el teu post! té molt bona pinta tot, ara mateix em demanaria una burguer i una crep amb xoco i nata ... tot en general és massa car, l'alternativa és fer-la a casa però aleshores no et relaciones o has de cuinar pels amics... jo hi aniria!