diumenge, 8 de gener del 2017

No sóc de sèries...però mira.


Primer de tot bon any a tots i totes, que els reis us hagin portat més coses de les que us han tret....i que la tornada a la rutina no sigui massa dura. Jo com que no he baixat de la rutina, no crec que em costi massa.
A lo que anàvem: les sèries i jo no estem massa connectats, no perquè no m’agradin, si no per el fet de que et tenen enganxat i no pots fer tot el que voldries en el teu temps lliure, que no sé com m’ho faig, cada cop en tinc menys.
He vist la sèrie per dues raons de pes, una perquè només són deu capítols i l’altre perquè està completament rodada a Islàndia, un país que té el cor robat a molts.
A diferència de la resta de sèries, que alguna he vist, aquesta és com molt autèntica molt seva del país, fuig una mica de capítols trepidants i es centra més en les persones i els seus mons propis. El desenllaç molt ben trobat i argumentat de manera molt creïble en aquests pobles perduts de la mà de Deu. 
Ara que és temps de manta, llar de foc i sofà, la recomano.  

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Una sèrie rodada a Islàndia?? No cal que diguis res més, de seguida la busco per mirar-la!

M. Roser ha dit...

Jo no dec haver fet gaire bondat, perquè no han estat gaire esplèndids...Espero que l'any vinent la cosa canviï!
Les sèries si que m'agraden , però només si tenen qualitat; aquesta que dius no em sona, perquè deu ser en anglès i en un canal que jo no acostumo a mirar...
A mi si que se'm fa costa amunt tornar a la normalitat, per una part en tinc ganes, però després de tres mesos, no sé com m'anirà!!!
Bon vespre Joan.

Carme Rosanas ha dit...

Ui! em costava d'entrar en aquest post, perquè les sèries i jo esten a les antípodes... no en miro ni una. Tot i que tampoc crec que la miri, aquesta... he de reconèixer que això d'Islàndia m'ha fet dubtar.

Hem sobreviscut a les festes, els reis força bé, no em puc queixar... i a sobre no he guanyat ni un dels quilos perduts! Començo l'any en plena forma!

xavier pujol ha dit...

Tampoc no sóc de sèries, (exceptuant alguna de TV3) però si n'hagués de mirar alguna, això que sigui d'Islàndia la fa més atractiva que les suades d'EEUU.
Ja ens ho hem dit en algun altre lloc: Bon 2017, Joan.

Alfonso Robles Motos ha dit...

Joan em passa el mateix, això d'estar pendent de la sèrie em treu un temps que vull disposar per al que em doni la gana. La qual recomiedas resulta atrainteresanteient, un món nou i segur interessant, però em sona que tampoc la cercaré. De totes maneres és un bon moment per desitjar-te un feliç any.

Anònim ha dit...

Massa desconeguda, esperaré a que es posi de moda, o directament no la miraré, perquè enganyar-te

jomateixa ha dit...

M'has fet agafar ganes de veure-la. Vaig a buscar-la també :D

Pakiba ha dit...


Tot el que et fagi disfrutar siguin series o no benvingut sigui


Bon
any

Consol ha dit...

No sé què tenen les sèries que són additives, t'enganxen i no pots deixar de mirar-les. A vegades és interessant veure-les perquè algunes descriuen la manera de viure i de pensar d'un determinat lloc. Si aquesta passa a Islàndia i té un bon guió deu valdre la pena.

rits ha dit...

Me l'apunto!