dilluns, 7 de març del 2016

Teniu pla?

A la que el sol aguanta més hores sobre nostre, la gent comença a parlar de vacances, sortides o qualsevol cosa que serveixi per esbargir la boira.
A casa penso que no parem mai de pensar-hi, però ara que la gent en parla també m’apunto a explicar plans.
Aquest any hi havia un pla d’anar a Londres i de passada fer una bona part del sud d’Anglaterra, però al final per no estar condicionats, per el moltes vegades caòtic sistema aeri, sigui vaga, inseguretat, canvis,  anul·lacions o etc.... vàrem descartar agafar avions i menys de companyies que comencessin per R, que ja ens la vàren jugar l’any passat.
Acostumats a fer kms, hem tirat el dard, com el foraster i enfilarem cap a Dinamarca fent ruta amb parada a Giethoorn a Holanda  i Lubeck a Alemanya entre altres per acabar agafant el ferry que ens portarà a Dinamarca, que segons hem vist bé que es mereix una bona visita.
Al nostre ritme, sense trepitjar aeroports ni llogar cotxes encara estalviarem alguna cosa per si més no fer alguna altra sortida. 
El pla està fet, s’està muntant i només cal esperar que tot vagi bé i arribi la data escollida. 

Copenhagen

Giethoorn

Lubeck

Rostock


15 comentaris:

Joana ha dit...

No tinc pla, encara, ni hi he pensat, però el vostre sembla del tot magnific!
Quines imatges!

jpmerch ha dit...

Doncs això, que vaja bé.

Carme Rosanas ha dit...

Quina bona pinta que fa aquest pla... Endavant amb les il·lusions i els plans avançats. Parlar-ne ja és gaudir-ne, oi?

Ada ha dit...

La veritat és que em fa una enveja quan expliques els vostres plans de vacances...!!! Després sortiràn bé o no, però les idees són molt bones i amb molts llocs per veure!!!
(Als de Russian airlines no els farà molta gràcia el teu comentari...))

Anna ha dit...

Em sembla un pla perfectissim! De totes aquestes ciutat jo he vist Copenhaguen i em va encantar :)
Em fa molta enveja que hi pogueu anar amb el vostre cotxe, al vostre aire ... el meu pobret està demanant a crits que el canviem i no em puc arriscar a fer-lo sortir massa lluny.

Sergi ha dit...

Ja cal que agafis la bateria de la càmera, perquè la tindràs traient fum tota l'estona. Em sembla un pla fantàstic, i saps què, just avui m'han comentat que Lübeck és una ciutat molt maca. És clar que m'ho comentava un alemany, no sé si és una visió gaire imparcial...

Gemma Sara ha dit...

Doncs té molt bona pinta, aquest nord que veureu, amb aquestes cases de colors. Nosaltres farem km 0 aquest any, combinació ppp, platja-piscina-paella.

xavier pujol ha dit...

És una tria molt atractiva. Molta sort i que ho pugueu fer. Bon viatge i...
ja ens ho explicaràs.

M. Roser ha dit...

El meu pla és ben simple, quedar-me a casa...m'estàs fent una enveja sana, quines vistes tan precioses, deu ser una meravella visitar aquests llocs que semblen de conte de fades...Jo sempre he dit que si hagués de fer un viatge, aniria cap el nord d'Europa...Espero que us ho passeu molt bé i , apa a fer maletes que només falten dues setmanes per les petites vacances!
Bon vespre, Joan.

Glo.Bos.blog ha dit...

Quina enveja!!! Sana, això si.
Penso que potser un viatge magnífic. La imatge de Giethoorn sembla d'un conte de fades.

Elfreelang ha dit...

bona tria i molt bon pla per les fotos semble un lloc idíl·lic i molt maco

Consol ha dit...

I teniu també pla B? Dinamarca, i en general tots els països nòrdics, són destins que m'atrauen molt. M'agradarà saber les vostres impressions a la tornada.

kira permanyer ha dit...

Pla fantastic! enveja! jo encara no fa ni dues setmanes que m'he traslladat de casa i població així que crec que aquest any serà coneixer millor el que ens voltarà a partir d'ara. Gaudiu molt! estic segura que ho fareu..Mil petons.

sa lluna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sa lluna ha dit...

Enveja al veure aquestes imatges, quins plans us munteu, nin!
Doncs a gaudir molt i molt del viatge i després ens fas cinc cèntims de tot plegat...bé, de tot el que no estigui censurat. ;)

Aferradetes!