diumenge, 13 de desembre del 2015

Una marató

Potser cap any com aquest he participat tant activament en la marató de tv3, fins al punt de fer una autèntica marató d’hores dedicades en organització, muntatges, recollir...tornar a preparar, per fer que com cada any siguem molt solidaris. I considero que encara no he estat dels que més hores hi ha dedicat, però tots hem donat al màxim.
No serà massa ètic fer barbacoes de quatre hores per fer caixa, ho sé, però cal fer moure a la gent per incentivar a que ho passi bé i deixi diners per una bona causa. Que cada any ho és.
La solidaritat no és només deixar una quantitat i sentir-se descansat amb la causa. Solidaritat es aixecar-se, matinar en dies estius, per ser allà, fer pinya i gaudir d’un grup de gent que no es cansa de treballar perquè creu en el que fa. 
Ho hem fet, ho tornarem a fer perquè ens agrada, i si pot ser volem tornar a ser el poble més solidari per càpita de Catalunya.  Llambilles, amb la marató de tv3.

11 comentaris:

xavier pujol ha dit...

La Marató ens fa més solidaris.
Aplaudiments als voluntaris.

Sergi ha dit...

Hi ha qui sempre li busca els treus peus al gat a qualsevol iniciativa. I amb La Marató cada any s'escolten moltes crítiques que, per dir-ho suaument i educada, potser no estan gaire ben meditades.

Tu i molts com tu heu fet un esforç per enganxar gent a aquesta iniciativa. I aquesta iniciativa té una part de conscienciació (en aquest cas d'una malaltia) i una segona part de lluita activa contra aquesta malaltia per mitjà d'uns projectes d'investigació científica.

Tu i molts com tu heu ajudat a fer que aquestes dues parts siguin possibles. I els que critiquen han ajudat a... Bé, ells sabran.

Carme Rosanas ha dit...

Un gran visca per tots els voluntaris i per tots els que inventen maneres diversíssimes de recollir diners per a la Marató.

Enhorabona, per l'èxit aconseguit!!!

Sergi ha dit...

Fa molts anys que faig la meva aportació a la Marató, i ja me la poden criticar els espavilats de certes tendències polítiques, que jo he tingut companys que han pogut fer la tesi gràcies a fonts d'aquesta iniciativa, i per mi això ho és tot. Si els fons es destinen a investigació científica, com sé que es fa, a mi em sembla genial. Sempre aporto i sempre m'acabo enganxant al programa, però mai he participat en una iniciativa popular d'aquestes, i encara menys n'he muntat cap. I mira que ho penso de vegades, però no ha acabat de fructificar res. Potser m'hi hauré de posar seriosament, no? Moltes gràcies per la teva implicació.

Joana ha dit...

Gent com tu, voluntària i desinteressada, fa que aquestes coses funcionin.
Felicitats!

jpmerch ha dit...

Felicitacions!!!

jomateixa ha dit...

La Marató ja és com una gran festa nacional, però encara millor, perquè en surt tot de coses bones, tant pels que reben els ajuts com pels que tenim la sort de poder ser solidaris i donar diners o esforços o voluntat o el que calgui.

M. Roser ha dit...

És clar que som un país de gent fantàstica, és l'únic del món on es fa un programa com aquest...Un visca també pels voluntaris! Felicitats, Joan.

Elfreelang ha dit...

bona participació Joan i per una causa que ens implica a totes i tots com a país solidari .....felicitats!

Elfreelang ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Consol ha dit...

Fas molt bé d'estar-ne satisfet. Aquests són els actes que ens dignifiquen. Moltes felicitats.