diumenge, 21 de desembre del 2014

Dubtosa qualitat

Disposat a passar unes festes gastant el menys possible, un va a triar acuradament els torrons que es cruspirà aquestes festes.
Defuig la primera estanteria del súper al veure que tots són de qualitat suprema, i estan les coses com estan, podem passar amb una mica menys de qualitat.
Però aquí que passa? M’adono que inclús els de marca blanca són de qualitat suprema, si bé més petits, de contingut que no d’embolcall. Penso que aquest súper no és de la meva categoria i decideixo anar a un d’aquells que les lleixes són directes del palet, allà segur que trobo torrons normals.
Doncs tampoc hi ha hagut sort, he trobat alguns que quasi ni posen marca, ingredients i que et queda dubtós el seu pes....però amb lletres ben grans són també de qualitat suprema. Ens hem de decidir, o mengem qualitat suprema o ens quedem sense torrons.
Si algú troba en algun lloc torrons que no siguin d’aquesta qualitat, m’ho faci saber, ja que jo no he estat capaç. 
En tot cas, passeu unes Bones Festes, i aquestes si, que siguin de qualitat suprema.

16 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Posar impresa la paraula Suprema.. No costa gaire. Ara falta veure com surten rls torrons... Ja ens ho explicaràs.

Bon nadal i bons torrons...

Joana ha dit...

Cal comprovar la qualitat... les autoritats, és clar! que el nostre paladar ja ho farà!
Bones festes guapo!!

jpmerch ha dit...

I jo que creia que suprema era una marca...

Sergi ha dit...

La solució és ben fàcil, però requereix un acte de fe. No miris la marca, ni l'apelatiu ni res, només, en tot cas, el tipus de torró, per si tens preferències. Llavors mira el preu. Si creus que te'l pots permetre, o que fent un esforç també hi arribes, aquest torró és una merda. En general, si el trobes al súper, aquell torró serà una merda.

I ves amb compte. Potser passaràs per una torroneria que veuràs barres que fan goig i a l'embolcall no posa res de suprem ni mandangues. No el compris perquè hauràs d'empenyorar un ronyó per pagar-lo. Això sí, aquest serà bo de veritat. Però sense un ronyó serà més difícil acabar de digerir-lo i eliminar-ne els excessos.

Bones festes senyor Gasull!

jomateixa ha dit...

Tots lliurem la batalla de no gastar excessivament durant aquest mes. Però en el fons tots sabem que és una batalla perduda per endavant.

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

que a casa no agradin gaire els torrons comença a ser una benedicció

Helena Bonals ha dit...

Jo no menjo torrons, que a sobre m'embafen, i així no m'engreixo. No he de fer cap esforç en aquest sentit.

Gemma Sara ha dit...

"Qualitat suprema" és una cosa fàcil de posar, no crec que hi hagi regulació en aquest sentit, i és que la gent busca qualitat suprema (que digui qualitat suprema) a baix preu (menys els abonats al 1880), és que mira que ets raro, Joan! Bones festes!!!

Gemma Sara ha dit...

És veritat! Els turros del Dia són de "Calidad Suprema"! Jajaja!

xavier pujol ha dit...

Per acabar ràpid: que passis unes supremes festes, i que l'any que ve puguem votar d'una vegada la supremacia que el país necessita.

cantireta ha dit...

Qualitat Gasull. En tinc prou.

Un petó suprem, xiquet. D'aquells que fan festa ;-)

Relatus ha dit...

No crec que hi hagi ningú que es deixi enganyar, encara que per Nadal la majoria caiem a tots els paranys possibles: consumisme, felicitat etc. Sigui com sigui, bones festes, Joan

Elfreelang ha dit...

d'entrada no m'estranya que tots portin l'etiqueta enganyosa de qualitat suprema al capdavall a tota petita botiga li diuen super

Bones festes!

M. Roser ha dit...

Jo sóc una mica tiquis miquis, prefereixo menjar-ne pocs, però bons...En cara se'n troben, d'autèntics!
Com diu la cançó:
Que passem tots bones festes,
bones festes de Nadal,
si les comencem alegres
les acabarem igual...
Bon Nadal, Joan.

kira permanyer ha dit...

Jajajajaja Joan, m'has fet venir a la memòria el Turron más caro del mundo que anunciaven a la tele! jajajaaj i també es comprava! BONES FESTES JOAN SUPREM!!!! ;-)

rits ha dit...

I al final, els vas trobar? En tot cas, amb torrons o sense espero que hagis passat molt bon Nadal, i a aquestes alçades, només et puc desitjar, Bon Any Nou!
Petons!!!