dimarts, 12 de novembre del 2013

Gent de TV3

Potser i només potser valdria la pena que aquesta gent es plantegés de renunciar una mica a la avorrida i caríssima fórmula 1, a més sense ningú del país, per apostar per el campionat del món de motos. Una afició molt arrelada a les nostres terres i que enguany els pilots han fet el triplet Català com a campions indiscutibles.
Qui hagi seguit una mica el campionat haurà vist estelades als peus d’algun podi, veurà com aquesta gent ha posat Catalunya als ulls de tot el món i crec que mereixerien sortir per la nostre televisió pública més enllà dels minuts dedicats a la notícia del seu èxit. Ho trobo realment de mal gust que haguem de veure les carreres per telecinco amb tot un sembrat de banderes espanyoles.
Fem pinya amb els nostres i posem entre tots Catalunya una mica més amunt, cada granet val molt. 
Almenys us heu portat prou bé amb les cendres del nostre Baix Empordà.

15 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Cada granet val molt com tu dius i si el fem més visible, valdrà més, tens raó...

Sergi ha dit...

No hi havia ni pensat, però tens força raó. Les motos tenen molts seguidors també, vols dir que la F1 les supera? I el fet de tenir tants pilots catalans a qui es podria fer un bon seguiment hauria d'animar a canviar de modalitat. Com sempre veus coses que sembla que qui les hauria de veure, no veu. O no volen veure!

Joana ha dit...

Noi a mi el tema del motor, em resulta de lo més avorrit :(

sa lluna ha dit...

Cal honorar el que un té. Ja saps allò de ningú és profeta a la seva terra, això només pot canviar si valorem el que és nostre.

Aferradetes, fresquetes! :)

kira permanyer ha dit...

segurament tens tota la raó però jo ni cotxes ni motos...tanta volta em deixa freda.

Lluna ha dit...

Jo sóc més de cotxes, malgrat l'avorriment, però reconec que tens raó, amb el planté que hi ha bé valdria la pena que s'hi dediquessin una mica més en serio...

Quadern de mots ha dit...

Tens tota la raó amb el tema de les motos i del motor en general , TV3 de l’únic que saben parlar (i amb un lèxic que espanta) és de l’Alonso amb el permís del Barça. Lamentable, amb l’afició que hi ha a casa nostre pel motor és de pena que s’hagin de veure les curses per Tele 5 amb uns comentaristes encara més dolents i imparcials que els de TV3 en Fórmula 1.
A vegades penso que “la nostra” no és tan nostra.

El que em passa pel cap ha dit...

A mi ni les motos ni els cotxes m'interessen, però veure aquest joves catalans lluint als podis l'estelada m'omple de satisfacció. Als ulls del mon ens fan més visibles.

Lydia Yuste ha dit...

Realment els espanyols celebren aquestes victòries de manera intencionada perquè sinó...

El tema de amb què obrir i dedicar els noticiaris és fotut; però reconec que prefereixo un espai més ampli per una desgràcia com la de l'Empordà que els esports.

Una abraçada, Joan.

Sílvia ha dit...

No suporto la F1, em duu molt mal rotllo quan entro en un bar i la fan. Tampoc no sóc de motos però, com la Glòria, m'emociona més si aquests joves catalans pugen al pòdium.

Josep ha dit...

Sóc l'únic a qui això del motor se li fa avorridot?

Pakiba ha dit...

Aixó de la F-1 no m'agrada es avorrida i sí tens tota la raó en quan a lo de TV3,

GEMMA ha dit...

Si, i així mica en mica omplirem la nostra pica.

Relatus ha dit...

Formula 1 o motos... almenys s'han dignat a parlar d'algun altre esport que no sigui futbol i Barça.

M. Roser ha dit...

La veritat és que els dies que hi ha fórmula 1, és un pal, perquè entre els entrenaments el dissabte i les curses el diumenge...
Tot i que no sóc especial fan de les motos, trobo lleig que no se n'hagi fet més seguiment, havent-hi tants campions de casa nostre.
Bon cap de setmana.