dijous, 7 de novembre del 2013

Desfogat a gust

Potser ha estat el moment i a l’hora justa en que un està més predisposat o inspirat per deixar-se anar i treure tot el que porta dins, que m’han  trucat de La Caixa.
Si ja el bon dia sr. Gasull et posa en guàrdia, el que m’ha posat a cent és el fet de que amb un to d’incredulitat i com si no s’ho acabés de creure, ha entonat allò de: com és que vostè no té fet un pla de pensions..........? El primer que m’ha sortit és que no el tinc fet perquè considero que són una estafa, només estan pensats perquè ells recullin beneficis, també l’hi he dit que estava fart de pagar comissions, de pagar manteniment de llibreta, que cada vegada que haig d’anar a l’entitat m’hagi d’esperar més que a cal metge, que perquè no em cobrin la Visa m’hagin fet una que no és res més que una dèbit, que tot i tenir una nòmina domiciliada no tinc dret a res que valgui la pena i que m’estic plantejant molt seriosament deixar l’entitat per anar-me’n a la banca ètica.

Només ha sabut contestar-me que ella no posa les taxes i que qualsevol dia d’aquests demani hora per parlar i així no m’hauré d’esperar. Jo m’he disculpat per l’esbroncada, l’hi he dit que sabia que ella no posava les taxes, perquè de ser així no es dignaria a trucar-me.

20 comentaris:

jpmerch ha dit...

No comentaré res perquè aquest tema també m'encenc. Només diré que m'ha fet gràcia això de banca ètica, de veritat existeix o és una broma.

El porquet ha dit...

Ben fet nano. Potser la xiqueta no tindria cap culpa, de fet, segur, els que truquen sempre són l'últim mico, però per alguna banda hem de rebentar. Jo, de tant en tant, també m'encebo contra alguna d'aquestes desenes de trucades de companyies estúpides o bancs carnívors.

Sílvia ha dit...

Va bé treure-ho, encara que no serveixi de gaire perquè la persona que t'escolta no sigui ningú. L'altre dia ho vaig fer amb una empresa de protecció de dades que són uns estafadors i em vaig quedar molt a gust.

Kuroi Neko ha dit...

Doncs jo també vaig acabar fatal amb La Caixa i finalment vaig canviar de banc. Ara estic encantada!

Relatus ha dit...

I les escoles tenen la mania de continuar treballant-hi! com si no hi haguessin més bancs disposats a treure'ns fins l'últim cèntim...

Carme Rosanas ha dit...

És que ens acaben la paciència... a vegades no queda més remei que desfogar-se. T'entenc tan bé!!!

Sergi ha dit...

Sempre paguen justos per pecadors, però com dius tu, són els únics interlocutors que tenim. Els que els fan trucar-nos no es dignen a donar la cara.

Ximo Segarra "ACAPU" ha dit...

I ben a gust que es queda u, eh?

Ben fet, ben fet :)

Glo.Bos.blog ha dit...

Ser tele-operadora és una feina dura, intentar col·locar plans de pensions o canvis de companyia telefònica és una feina ingrata. Ho puc assegurar.
Ara que ja vegades que et treuen de polleguera i és inevitable perdre els estreps, com és el cas que ens expliques.
Foc pels queixals, la Caixa...!

Joana ha dit...

Jo vaig tancar el compte, ara a l'estiu, després de 35 anys a La Caixa i em varen fer anar dues vegades, dues!, perquè potser no "estaba segura del que feia".. així mateix m'ho varen dir.
Mai anava a l'oficina, tot m'ho gestionaba jo via internet i cada mes 2,90 de "manteniment".
I jo hi tenía la nòmina feia més de 20 anys!
Una vergonya.

Lluna ha dit...

Pobrets els teleoperadores que es mengen tots els marrons!!!
Jo últimament l'únic que faig tot l'educadament que puc es dir-los-hi que no m'interessa. Al cap i a la fi la seva deu ser una feina molt desagraïda...

Bon cap de setmana!!

Pakiba ha dit...

Tot el que estan dien de les pensión de demá es per que els bancs continuen engrosan cales a les seves arcas,tot plegat una vergonya.
Has fet molt bé perque a la fi ves a saber si cobraran,val mes guardarlos sota la "rejola".

Una abraçada.

sa lluna ha dit...

Fa uns quants anys que no "treball" amb cap banc. Ho vaig decidir farta de pagar comissions, sé que no tothom té temps de fer les operacions en el lloc corresponent, però a mi em serveix de passeig, estalvi totes aquestes despeses i guanyo en salut. Amb les comissions puc donar-me el gust de parar-me a prendre un cafetó, com són els meus diners jo decideixo en què gastar-ho. Són uns lladres!!

No és gens bo enfadar-se, sobretot si no t'enfades amb tu mateix.
Bessets :)

rits ha dit...

Però de vegades cal aquestes esbroncades. haurien de tenir els nassos d'anar als seus caps i transmetre el que els has dit. Només així serviria d'alguna cosa....

M. Roser ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
M. Roser ha dit...

Vas fer una bona catarsi...
De tant en tant, quan un ja no pot més va molt bé desfogar-se, és una qüestió d'higiene mental...I és que et quedes tan a gust!
Petonets, Joan.

Anònim ha dit...

El Sr. Gasull posant els punts a sobre les ies :-)Potser hauríem d'anar tirant cap a la banca ètica, oi? Si més no, espero que siguin més ètics...

artur ha dit...

ara vigila que en el proper rebut no et carregin la trucada telefònica, també !! heheheh

Garbí24 ha dit...

Veig que esteu contents amb les entitats.....

Ariadna ha dit...

Què bé que va buidar...