diumenge, 3 de novembre del 2013

Anem traient la pols al tanga vermell

No s’ha ni acabat l’intercanvi de moniato calent amb la castanya tèbia que alguns agosarats ja ens proposen el Nadal en forma de llums i garlandes, sense donar-nos ni un moment per agafar alè. 
Jo que voleu que us digui, encara amb la castanya a la mà, que ja em proposin els polvo.....rons, comptant que falten quasi dos mesos, em sento com si d’un assetjament es tractés, encara que sigui comercial. Prou feixuc que es fa el Nadal amb una concentració de festes tant seguides, que a sobre hem d’aguantar que ens ho recordin durant dos mesos i quan arribi el moment d’encetar els torrons de xocolata ja no ens faran il·lusió. Tot plegat per intentar vendre’ns el que encara no necessitem. Tranquil·litat i bons auguris és el que voldria veure a totes les botigues i en l’entorn més immediat que ens envolta......però vaja, com que no hem de perdre mai les ganes, vaig a mirar si encara es posa bé el tanga vermell, només faltaria que amb tanta antelació quedéssim malament per manca de previsió.

11 comentaris:

Sergi ha dit...

La qüestió és tenir-nos distrets i que no parem de gastar. Jo de moment seguiré fent veure que Nadal no s'acosta.

jpmerch ha dit...

I no t'oblides de les figues, les de coll de dama i de les altres també, que ara no me n'ix el nom.

Joana ha dit...

Home la cosa és anar fent.
Sense empatxar-nos, però mica a mica podem amb tot.
També amb les figues :)

Carme Rosanas ha dit...

Jo també faré veure que encara no me'n recordo del nadal, per més que diguin... ni del Cap d'any, encara que ja tinc una mica de la grossa... ;)

Glo.Bos.blog ha dit...

Això és un no parar! Entre les festes que tenim i les d'importació halloweens, sants valentins...no passem ni un mes tranquil.
I encara que no els vulguis escoltar donen força la tabarra...

M. Roser ha dit...

Ostres avui he sentit que a Barcelona ja han posat la il·luminació Nadalenca, suposo que no l'han encesa però...Ja la podrien deixar un any per l'altre i s'estalviarien feina!
Petonets.

kira permanyer ha dit...

jajajaja això es esperit previsor! anem recordant les cançons de Nadal que això si que es un hit parade que mai passa de moda!

Lluna ha dit...

Jo del tanga en passaré força. Pel Nadal em sembla que m'esperaré una mica a començar a donar-li tombs, però com la Carme ja tinc un pessiguet de la Grossa (no fos cas)

Bona setmana tingueu!!!

jomateixa ha dit...

Tots ens fem propòsit de no gastar tant, però com ens intoxiquen amb el màrqueting acabem sempre comprant més del que voldríem.
El tanga l'has de cremar cada any!!

Laura T. Marcel ha dit...

Uff, Nadal! Jo si em menjo les castanyes amb màniga curta no puc pensar en el Nadal. I de tiraxines tampoc en porto, i molt menys vermell! I ara, d'on ha sortit aquesta cosa? Del Tall Anglès? Doncs NO. La meva tradició no en parla d'això.

Relatus ha dit...

jejeje quin post més rodó que t'ha quedat Joan! El dissabte passat una botiga de l'Espai Gironès ja tenia una nadala (com a mínim era en català) de fil musical. No sé si estaven fent proves... com tu i el tanga :)