dimarts, 6 d’agost del 2013

Roba estesa

Costa de veure, com anys passats, aquells quasi concursos de roba estesa, on semblava que hi havia competència a l’hora de qui ho feia millor.
Aquella metodologia emprada seguint sempre un ordre, per tipus i color, que al mateix temps deia molt del propietari/a de l’habitatge. Llàstima que aquells temps, quan s’ensenyaven totes les interioritats, el glamur no havia fet acte de presència.
Si avui tinguéssim les mateixes costums, passejar per carrers de roba estesa, tindria un munt d’informació al nostre abast. Veure aquell tanga fet amb fil dental, aquells boxers estampats de bossa desmesurada, sostenidors d’exposició.....podrien fer despertar el nostre interès i conèixer una mica més la gent, que ni saludem de bon matí.

Si, evolucionem bé, però hi han coses que no hauríem d’haver perdut mai. Maleïdes assecadores. 

17 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, avui no hi estic massa d'acord... ningú no n'ha de fotre res de la meva roba interior, només qui jo vulgui, és clar. I per tant, només m'interessa la roba interior de qui jo vulgui també. Anar pel carrer i veure calces-faixa i altres meravelles no té tanta gràcia com el que tu imagines.

Carme Rosanas ha dit...

Nois, quines visions més diferents que teniu!!! M'heu fet somriure.

Bé, podem fixar-nos només amb la roba estesa que ens agradi, no?

Jo he dibuixat balcons i cases molt xulos amb roba estesa.

Anònim ha dit...

Doncs res, que m'agrada el post, amb un puntet de picardia, insinuant...

jpmerch ha dit...

Observar calces i sostenidors està molt bé, però només pel seu interés sociològic, que quede clar.

Gemma Sara ha dit...

Mmmm, perquè una roba estesa selectiva (tu sí, tu no, tu sí...) seria molt lleig, no? poc democràtic, vaja...

Joana ha dit...

Doncs jo no tinc secadora...
La meva mare em va ensenyar a estendre la roba de manera que les calces i sostenidors quedesin sempre darrera, per no ser vistes...
Encara ho faig així! i no pas per vergonya :)

belkis ha dit...

Fa anys que se'm va espatllar l'assecadora i vaig decidir que estendria la roba com havia fet tota la meva vida. Tinc un espai obert a casa, i ho faig a casa. O sigui, que tret dels veïns dels balcons dels costats, ningú pot veure la meva ropa, ni la interior ni la resta. Cosa que a més no em preocupa en absolut. Si algú es pensa que pot saber o imaginar com sóc al llit només veient les meves calces, ho té clar.
I a més, no podem dir que només les assecadores ens han robat aquell encant de veure la roba estesa. En molts municipis està prohibit, cosa que tampoc entenc, perquè només s'argumenta estètica, crec.

jomateixa ha dit...

Avui en dia la informació es paga molt bé...
Així que jo, que no tinc assecadora, procuro estendre la meva roba de manera molt discreta... no fos cas...

Lluna ha dit...

Jo estic amb la Joana, sense secadora i estenent amb estrategia ;P encara que la meva sisi tampoc es que sigui massa visible des del carrer...

Pakiba ha dit...

Jo no tinc secadora i com esteng a un pati interior,no mes el vei de devan pot veure la roba i no crec que el pobre estigui per aquets menesters.

Que la calorada sigui lleu.

M. Roser ha dit...

He, he, un post molt divertit...
Jo no tinc secadora, però ara la roba l'estenem al cel-obert, o a dalt al terrat, no com abans que es feia als balcons que donaven al carrer o a sobre els matolls, a pagès... Realment es pot conèixer les persones per la roba que estenen???

Traieu el paraigua que amenaça temporal...

Sílvia ha dit...

hehe, molt bo! Tinc un amic que estén la roba amb un ordre meticulós, els colors perfectament ordenats i les agulles posades amb una precisió que fa por. La decepció és veure el material que estén. Jo també penso que pots conèixer una mica la gent per la roba que estén i com l'estén.

Relatus ha dit...

Seria un bon experiment sociològic però, avui dia, tothom compra allà mateix. No sé si la roba interior (o exterior) encara defineix la personalitat

Joan ha dit...

La imaginació és lliure, però la gràcia de la roba està en la carn que acompanya, no?

Els costums canvien i, si ara no trobes (tanta) roba estesa, estic segur que pots trobar altres focus d'inspiració... En ple estiu, ni tan sols cal esforçar-s'hi gaire.

Elfreelang ha dit...

no tinc assecadora....o sigui que si vols venir a veure la meva roba estesa....

Thera ha dit...

L'estiu... Un bon temps per veure la roba estesa...

sa lluna ha dit...

VENC assecadora en bon estat i a bon preu, no la faig servir, no hi ha res millor que estendre la roba a l'aire lliure!! ;)

Hi ha coses que no s'han de perdre mai!!
Bessets