dijous, 6 de juny del 2013

Atracció

La majoria d’homes d’aquest planeta ens sentim atrets per persones de l’altre sexe, sense necessitat de cap ajuda.  Afegim que la tecnologia ha permès desenvolupar perfums capaços
d’embriagar  feromones i testosterones, fins a deixar-nos bocabadats, considerant-nos esclaus dels aromes. Si tenim en compte també que aquest any, per culpa del temps, s’ha posat tota la carn a la graella al mateix temps, tenim que no donem abast a mirar tots els perills que ens envolten en forma de talons, malles, tires, transparències i faldilles de nano tecnologia per la poca quantitat de teixit emprat.

Ho haig de reconèixer, anem encesos, amb aquest canvi sobtat de temps la temperatura ha pujat de cop, vaja tampoc voldria implicar-hi a ningú més, doncs tampoc descarto que el problema sigui meu que potser és que sóc d’encesa fàcil. Per tant no he dit res....seguiu seguiu, que ja em va bé, esteu totes estupendes. 

19 comentaris:

Sergi ha dit...

No et facis il·lusions, que sembla que venen pluges aquest cap de setmana (quina desgràcia) i tots tapats altre cop. I el que és pitjor, totes tapades també!

Carme Rosanas ha dit...

:) com sou... gràcies per la part que em toca...

Yáiza ha dit...

Doncs jo encara no he deixat de banda el pantaló llarg... les faldilles i shorts hauran d'esperar!! Però també gràcies per la part que em toca!

sargantana ha dit...

apa que no tens perill, tu !!
jajajajaj
i que no es maco aixo !

Joana ha dit...

Tant de cop no pot ser...
La calor te aquestes coses, esperem que baixi un xic la "temperatura" :)

jpmerch ha dit...

I que hem de fer, Joan? Doncs, aguantar com siga, passar l'estiu com puguem i esperar ser recompensats per tant de patiment.

Teresa ha dit...

Ai quin goig de sentir-te dir això! Un home que reacciona als encants femenins. En queden pocs em penso. Els que es creuen amb el meu top escotat al matí semblen estatues de sal.

Sílvia ha dit...

Ha de ser molt dur ser home! ;)

Pep ha dit...

Que Déu ens conservi la vista ¡¡¡¡¡

M. Roser ha dit...

No diuen que és més provocatiu insinuar que ensenyar???

Dafne ha dit...

Però si a Valls, no fa mai bo. Sempre anem tapades!!! hahahaha!!! però ai si arriba la calor, ja veurem qui encén a qui!!!!

Gemma Sara ha dit...

Ja pots anar preparant la samarreta de Marlon Brando, Joan :D

Relatus ha dit...

Vigila, vigila, que no tornem a cremar el bosc aquest any

Lluna ha dit...

Au va que no us podeu queixar, si tal com estan les modes avui en dia tot l'any hi ha carn a la vista... ;))

Elfreelang ha dit...

molt més sa i natural que estiguis encès per aquestes qüestions que no pas per altres....almenys la resolució és plaent!

rits ha dit...

es fa el que es pot! :)

cantireta ha dit...

Procuraré alegrar la vista a qui vulgui mirar ;) Gràcies, xatos!!

sa lluna ha dit...

Si no et fa res, jo m'espero al regal de l'Assumpta per a la propera exposició!! jejjej

Espero no te refredis!!
Aferradetes acalorades i gràcies! :)

Ferran Porta ha dit...

Consti que encesos hi anem tots, amb l'arribada del bon temps, no només "La majoria d’homes d’aquest planeta (que) ens sentim atrets per persones de l’altre sexe" ;)