dimarts, 9 d’abril del 2013

Acatar o a Qatar?

La dictadura democràtica, en la que ens han obligat a viure, ens mostra la impunitat dels que  han robat dia a dia i surten amb total llibertat dels seus delictes, sense tornar un duro.
Els de més avall, ens hem d’enfrontar cada dia a sancions, inspeccions, pujades de taxes, imposts nous, desnonaments, retallades de tota mena i a sobre sense la llibertat d’esbroncar als polítics amb “escrache”, per no vulnerar la seva intimitat familiar.
Quins collons, i no és intimitat familiar dormir sota un pont, recollir escombraries i xatarra per sobreviure o viure amuntegats quatre famílies dins un pis, després d’un desnonament?
Aquesta obra de teatre està durant massa, no se li veu final feliç, els actors ja cansen del seu paper repetitiu de favoritismes i fotre tota la merda sota la catifa. Nosaltres, els obligats espectadors, comencem a passar i ens busquem el nostre particular.........final feliç, perquè ens han ensenyat a fer l’amor i no la guerra, (sort en tenen). Esperem no hi posin també una taxa.

16 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, molt fort això de l'Urdangarin, eh! Ja han trobat la manera de treure'l del mig, que no destorbi massa, i amb el cul salvat. Tan bon nano que semblava quan jugava a handbol...

jpmerch ha dit...

Una taxa per fer l'amor?, dona-los temps.

Carme Rosanas ha dit...

Apa, aneu donat idees.... :)

Allau ha dit...

No era a Qatar. Era a Cagar!

Glo.Bos.blog ha dit...

Quan m'ho han dit esperava el final del acudit...però no era un acudit, no, és la CRUA realitat. :(
Estem aguantant molt. Massa?

Anònim ha dit...

Una obra de teatre que és un drama, m'agradaria més que fos comèdia...

Alba ha dit...

Temps al temps, al final ens faran pagar també per respirar...

No vull pensar en tota aquesta merda, em poso de molt mala llet!!! Tinc instints assassins.......

El porquet ha dit...

Ara ja ni s'amaguen. Actuen a cara descoberta. Favor amb favor es paga, i si la família borbònica es du de conya amb la de Qatar, doncs apa, aquí et faig una assistència de gol.

I com aquestes tantes d'altres.

sa lluna ha dit...

...i jo que estic pensant amb tota la gent que no troba treball i aquest.........apa noi, ja tens feina i aquí no ha passat res!!

Que sigui bona tarda!!
Bessets

rits ha dit...

Molt bon post! si sennyor. I no sé quin final tindrà, a dies el veig de diferent manera.

Per cert, escrache és escarni. M'encanta aquesta paraula i com ho estan fent!! endavant les atxes!!!

rits ha dit...

Ah, si vols donar suport, un llaç verd. només cal això.

Relatus ha dit...

Si les persones poguéssim arribar als polítics, parlar-los i que ens escoltessin i ens tinguéssin en compte, l'escrache no tindria raó de ser. Però això es demanar massa!

M. Roser ha dit...

Totalment d'acord...Em fan gràcia, quan es queixen de la vulneració de la intimitat i sovint posant per davant els nens...Potser tenen por que se'ls encomani una mica de democràcia autèntica, com és la de protestar per fer valdre els drets dels que sembla que no en tenen...
Però és clar, els nens que es queden al carrer, com que són pobres, ja ho aguantaran tot i si no tenen més sostre que els estels, segur que algú dirà, "que se jodan"
(expressió parlamentària)...

Sícoris ha dit...

Genial el joc de paraules del títol!
Sort en tenim del sentit de l'humor, perquè si no...

Pakiba ha dit...

Es genial Joan,peró no tenen vergonya i sen van al país més ric del món a on el suegrisimo te el cales i com son "presuntos" ala a viatjar.

belkis ha dit...

Això encara no és res i ens prohibiran fer l'amor??? I tant que sí.
Amb el teu permís, et deixo l'enllaç d'un vídeo del que vol regular un ajuntament veí a on jo visc: volen regularitzar la utilització dels espais públics. I, per exemple, els nens -pobres o rics- no hi podran jugar a la pilota als parcs, no podrem rentar una poma a l'aigua de la font...i més "sutileses" semblants.
Si teníu temps i ganes, escolteu-lo...això s'acabarà estenent a d'altres municipis...si no ho aturem!
https://www.youtube.com/watch?v=Wl47nw9mRns