dijous, 21 de març del 2013

Tumateixa/x

Dir les coses sense mesurar les paraules és relativament fàcil, dir-les amb cinquanta paraules ja costa una mica més i si a sobre hi has d'encabir hi tres paraules tals com Cavaller, Princesa i Drac sense que la temàtica tingui res a veure amb St Jordi, si que pot semblar complicat.
Però no ho és tant, si voleu ho podeu intentar, aquí hi ha les bases de participació per els atrevits/ides. Com a premi, mitjançant sorteig, donen un bon feix de papers, això si, en forma de llibre, per estar una estona entretinguts i gratis. Proveu, és ben fàcil i podeu enviar fins a tres relats cada participant per tenir més opcions de premi.
No si val a copiar, però podeu agafar idees aquí....shhh.
Voleu un exemple.....avui mateix he enviat aquest:

Caprici de costura:
Vinga princesa que les tinc barates, a un euro, a un euro tinc les calces, cridava disfressat de cavaller l’amo del mercat. Ella s’hi acostà, per un euro, volia tenir molt a prop de la seva intimitat aquell drac estampat tant simpàtic. Segur que el seu amant hi jugaria.


Apa doncs, tanqueu la tv que no foten res de bo i a escriure una mica, que és bo per la salut, no té efectes secundaris i la vostre parella bé que us pot esperar una estona, si és per una bona causa, abans d'anar-li a fer companyia horitzontal. Bona nit i.....

12 comentaris:

Sergi ha dit...

Encara ho tinc pendent! La meva intenció és participar-hi, sempre jugo amb la Jomateixa, però de moment no m'ha vingut cap idea al cap. Sort que encara queden dies. Ben original el teu, i ben teu també!

jomateixa ha dit...

Molt ben trobats, sempre seguint l'estil personal...

sa lluna ha dit...

Si que és ben teu aquest i, com tots, molt bo!

L'avantatge de no tenir parella és que puc escriure fins més tard perquè no la faig esperar, l'inconvenient està en la companyia horitzontal que no tindré ... no sempre es pot tenir tot! :(

Gaudeix de la nit!! ;)
Bessets.

Anònim ha dit...

Sigui el que sigui el tema, tu sempre li dónes la volta per a trobar-te en la teva salsa. M'encanta! Segueix així, Garbí.

Joana ha dit...

Ets "tremedo" que diria la meva mare!

Glo.Bos.blog ha dit...

Ei, que sempre penses en el mateix, tu?

A veure si se m'acut alguna bona idea per participar.
Vaig a mirar les bases!

Ferran Porta ha dit...

Sóc incapaç, però no perque no m'agradi la proposta sino perque no dono per escriure més del que ja escric... per feina (bé, i traduïnt repors alemanys, hehe). En tot cas, aprofito l'avinentesa per desitjar-vos un bon cap de setmana :)

Gemma Sara ha dit...

Doncs d'aquí podria sortir una línia de llenceria... molt bo, xe.

fanal blau ha dit...

A veure si demà m'hi poso!
:)
Boníssims, ambdòs!

Laura T. Marcel ha dit...

Igual m'animo. M'has fet riure amb la teva versió de gitano venent calces a la parada del "mercadillu". Realment ets un vandarrilla tu, eh? I no saps com m'agraden a mi els tremendos, sempre són els qui posen la salsa a la vida.

Elfreelang ha dit...

jjaja.....em fan mal les mans d'aplaudir.....les calces a un euro i vestit de cavaller impagable escena!

Marion ha dit...

Ja, ja, ja... molt bo!! :))
I molt original aquesta proposta, m'ha agradat.