diumenge, 6 de gener del 2013

De Reis


L’últim graó de les festes ha estat superat amb èxit, tornarem a la rutina, però sempre tindrem algun record que perdurarà d'aquest i d'altres dies.
Vaig tenir ahir l’honor de ser conductor reial del sr. Melcior,  apropant-lo poc a poc a les mirades curioses i les plenes d'il·lusió  En aquells moments, quan pots viure des d’un altre perspectiva la festa esperada, t’adones de la quantitat d'il·lusió que és desprèn de les mirades infantils, per uns instants et pots arribar a creure que portes la felicitat a una bona colla. I de fet ho fas.
Després venen les hores de la nit més llarga, per esperar una manta plena de regals adequats als moments, però amb la mateixa il·lusió de sempre; obrir-los, jugar, esmorzars de xocolata desfeta per entrar amb més ganes a un dinar de Reis, posar la corona a les festes i plantar les faves dels tortells per comprovar un any més que son vives i donen fruits, però malauradament d'aquesta grana no en surten més tortells. El meu pare porta anys fent la prova.
Tots contents, uns perquè s’han acabat, altres perquè han estat bones i d'altres perquè en venen més. No cal demanar altre cosa que, tot ens continuï igual, amb tendència a millorar.

17 comentaris:

Ssshhh ha dit...

Si, aquestes ja s'han acabat, però darrera en vindran d'altres, Carnestoltes, Pasqua, Sant Joan... Si es que per celebrar que no quedi, a veure com encarem l'any.
Bon vespre Sr. Gasull

Carme Rosanas ha dit...

Bona tornada a la normalitat!!!

Ha de ser ben bonic, ben bonic fer de conductor de Reis o de patge, o d'acompanyant! :D

jomateixa ha dit...

per demanar que no quedi...

Agnès Setrill. ha dit...

Doncs que així sigui! :-)

Sergi ha dit...

A mi m'està bé deixar les festes enrere, però fa una estona m'he adonat que demà torno a la feina, i la sensació no m'ha fet gens de gràcia. Un cop hi sigui ja estarà, m'hi posaré i prou, però ara mateix m'agradaria amagar-me sota les mantes i no sortir-ne!

Alba ha dit...

Les festes de Nadal ja s'han acabat i m'està prou bé... el que no m'agrada tant és que demà torno a la feina!!! snif! snif!

Glo.Bos.blog ha dit...

Caram! fer de conductor d'un Rei d'Orient és un honor i, sens dubte, una experiència!
Encararem la rutina amb la millor disposició possible, per fer que aquest any que auguren tan negre ho sigui una mica menys.

RaT ha dit...

Endavant les atxes i feliç 2013. Una abraçada graaan

Gemma Sara ha dit...

Nosaltres allarguem un dia més, que encara podem (l'any que ve, amb les retallades de dies lliures, ho tindré més complicat).

Fantàstica experiència reial, no dubtis que vas portar felicitat als nens acostant-los el Rei Melcior, tot un honor!

Anònim ha dit...

Oh, que xulo!
A mi em va sortir la fava, a sobre de cuinar per a 10... estic per fer com ton pare, per si les mosques... Bona setmana, rei!

Joana ha dit...

Els nervis d'aquesta nit, també afecten alguns de ben grans!
Tornem a la rutina, també va bé.

sa lluna ha dit...

Ja hem tornat a la feina, tots amb els seus records, però em sembla que els teus han estat molt especials. Les mirades i els gestos dels nens la nit de reis, és una de les coses més boniques que ens queden.

Bon dilluns!
Bessets.

Gerònima ha dit...

Ben dit Garbi! I mola viure les coses des de diferents perspectives.
Bon i millor 2013!!!

Thera ha dit...

El millor dels Reis, la mirada dels més petits!! Que aquestes mirades mai perdin la il·lusió!

Pakiba ha dit...

Ja veig que el Reis t'estiman molt que han volgut que els portis han el teu "Carruatja", Has sigut bon minyó.

Esperem que les próximas siguin millors.

kira permanyer ha dit...

Reial enveja em provoques sabent que has tingut aquest honor...

Nit magica on les hi hagi, la felicitat dels petits no te preu. Benvinguda sigui la Festa dels Reis de l'Orient. A veure si aprenen a la Zarzuela i ens porten regals a tots en compte de portar-li nosaltres a ells...

Ferran Porta ha dit...

"Que tot continuï igual amb tendència a millorar"; molt bona la frase, m'uneixo als desitjos que així sigui (i, definitivament, la perspectiva de la desfilada de Reis des de "dins" ha de ser fabulosa, amb totes aquelles carones il.lusionades!).