dijous, 12 d’abril del 2012

Tot té un preu


Sap greu haver de parlar de tisora en un temps que no es parla d’altre cosa, però jo no acabo d’entendre algun dels moviments del nostre imposat govern o si més no el fet de no donar-hi un altre sortida.
Quan retallen per exemple en el sector infraestructures i tot el que sigui obra pública, no entenc perquè no es proposa un segon pressupost on hi puguin intervenir empreses civils que són molt més econòmiques per tenir unes despeses fixes d’empresa molt més baixes. O és que totes aquestes obres han de passar sempre per mans de Florentinos i d’altres que vesteixen del mateix color?
Totes aquestes obres podrien abaixar el seu preu quasi a la meitat, encara que s’haurien de perdre per el camí algunes o moltes comissions  preestablertes  de molts anys enrere.
Amb això, sí que es crearien llocs de treball, uns llocs de treball que sí pagarien imposts i seguretats socials. Impost i treball reals, això seria una de les claus de recuperació, el que no podem fer és pagar a les empreses de sempre, compensacions per obres que ara no es faran.
Polítiques i solucions n’hi han, però ens hem de carregar als intocables, i es veu que això no pot ser.

Cada km d’Ave està pensat per portar-nos més ràpid .........cap al desastre econòmic.

16 comentaris:

Pakiba ha dit...

Com dius de solucions i a moltes, pero tú no et dones compte que tot su manegan entre ells!!. El gobert es com una colonia de les que havia abans que et donaben treball y vivenda pero tots el cales sels tornaven a quedar perque tot es feixa dentra de ella.
,yo me lo guiso yo me lo como,com el gobert.

lolita lagarto ha dit...

a mi que m'expliquin com s'entén que inverteixin 5.000 milions d'€ en l'AV€ i es retallin 10.000 en sanitat i educació... interessos i ineficàcia.. res més..!

Agnès Setrill. ha dit...

Vaig estar en contra l'AVE des del primer moment fa uns 15 anys...encara ningú m'ha sabut explicar quins beneficis te per damunt del seu cost. ...no acabaria amb el tema., i a més me'n vaig del que dius i et refereixes...

Sergi ha dit...

La solució hi és. Més clar no ho pots dir. Qualsevol servei que contracta el govern és d'aquest tipus, li reporta beneficis. S'estalviaria molt fent-ho d'una altra manera, cada cop està més clar. Ara la pregunta és clara: per què no es canvia això? I la resposta cada cop és més evident.

Assumpta ha dit...

No hi entenc gens ni mica, però de la forma convençuda amb que ho expliques, estic segura que tens raó. Fas molt bé de dir-ho!

Agggh! Quina gent!!

Carme Rosanas ha dit...

Jo també estic segura que tens raó...

kira permanyer ha dit...

ahir sentia a Salvados la justificació de l'actual president del Congres per gastar-se 82.500€ en un retrat per Bono. Doncs deia que mentres ell estiguès allà, aquesta tradició no es trencaria... el periodista li va recordar que en aquest pais també es tradició tenir una sanitat gratuita i dret a l'educació però que ara han de patir retallades: el va engegar, ja saps on.... si amb un put... quadre no atenen a raons, imagina amb el que dius tu....

Alba ha dit...

Jo fa temps que ho tinc clar... això no acabarà fins que no acabem amb els que estan a dalt. Que tots són iguals, els d'un color i els de l'altre! Fan el que volen amb nosaltres i no escolten res del que fem per "queixar-nos". Haurem de passar a l'acció. Una acció molt més contundent i potser "il·legal"......

sa lluna ha dit...

Què us he de dir dels d´aquí?,
ja han quedat tots ben retratats...
Es veu que "està de moda" aquesta
forma de fer política.
L´amiguisme i el tira cap a casa,
s´han convertit en l´afició nacional.

Bon dia per a tothom!

Joan ha dit...

Home, que l'AVE a Orense i sense cap connexió internacional és importantíssim!! Sou uns desagraïts i , és clar, el nom ja fa riure. Alta velocitat i espanyola en el mateix sintagma? Hahahahaha!!!!

Lucia Luna ha dit...

Has vist V de vendeta? m'agrada molt :)
bon cap de setmana maco, un peto

belkis ha dit...

Qualsevol que sigui una mica intel.ligent i observador -com tu, que sembla que ho ets molt- pot trobar solucions per minimitzar una mica la crisi i crear noves alternatives de crear llocs de treball o, com a mínim, de no destruir-ne més.
La qüestió és que no interessa als de dalt, als que tenen el poder per portar-ho a terme o eliminar-ho. Deixarien d'enriquir-se, de robar,...a costa del que sigui i de qui sigui.

Mentrestant, com tu dius, tot té un preu; ara estem pagant un preu molt car per tenir la classe política que tenim. Ens la mereixem?...cadascú que opini el que vulgui.

rits ha dit...

Completament d'acord! no hi puc afegir res, només afegiria ràbia i no cal.

No s'està creant res. No entenc què estan fent, segurament no saben ni què fer.

Ssshhh ha dit...

Molt car ens està sortint!!! Ja fa dies que ho dic, me'n aniré a viure a una republica babanera, al cap i a la fi el nostre pais ja s'hi assembla força i allà al menys la vida en si crec que es un pel més barateta.
Vagi bé el cap de setmana...!!!

Thera ha dit...

Tot plegat ja comença a fer massa pudor...

sargantana ha dit...

no se si fa pena o fa riure ni a on arribarem...pero no anem be

te premi esser al pais amb mes quilometres de tgv??
casummmmm