diumenge, 15 d’abril del 2012

No vull pagar


M’ha fet gràcia la iniciativa d’un conductor de plantar-se en un peatge de l’AP 7 i no voler abonar el peatge fins que  a la resta d’Espanya  tots paguin per les autovies i autopistes que gentilment els hi hem pagat una bona part.
La notícia corre per el diari Ara juntament amb el vídeo que ha gravat l’acompanyant. Sé que podria estar preparat, doncs tothom pot conèixer un cobrador de peatges i estar tot premeditat des d’un bon començament. No sabrem si aquest és el cas però si que dóna per pensar que passaria si tots a una féssim el mateix. El problema de sempre és, que falta que anem tots a una i això no és fàcil.
Podeu veure el vídeo amb el reportatge aquí.

Que aquestes coses no ens arruguin les hores i penseu que el Dilluns és el millor dia de la setmana, doncs és quan més frescos són els records del cap de setmana. Qui no es conforma és perquè no vol......Bona setmana

26 comentaris:

belkis ha dit...

Potser sóc massa idealista però de vegades penso que si tots ens uníssim per no pagar, alguna cosa s'aconseguiria.
Si m'ho permets, et deixo aquí l'enllaç d'un altre blog amic que segueixo amb una iniciativa que pot semblar difícil però que jo recolzo, que crec que és fàcil i que ja he començat a escampar. A veure què et sembla?:
http://toyfolloso.blogspot.com.es/2012/04/inofensiva-huelga.html

Una manera molt maca de veure els dilluns, ets molt optimista! et felicito.

belkis ha dit...

Ains que no havia vist el video! Em costa de creure-m'ho. No paga i li obren la barrera i passa tranquil.lament i aquí no passa res?...no, no m'ho crec.

Sergi ha dit...

Penso que està preparat, el del peatge pot perfectament dir-te que si no pagues no passes, i de fet penso que és el que farien tots els treballadors d'allà, que tampoc no tenen cap culpa de la situació. De totes maneres, l'argument és bo i encertat, o tots motos o tots cristians, que diuen. Des de sempre que ens prenen el pèl, i algun dia haurem de dir prou.

Joana ha dit...

Quan viatges per Espanya t'adones del "fet diferencial" en el tema carreteres i autopistes, i la veritat, emprenya molt.
Bona setmana guapo!

Pep ha dit...

Jo porto una emprenyada de cavall.
Que si el Undargarin, que si el Monarca caçant elefants, que si el net del caçador és forada un peu, que si el PP vol tornar quaranta anys enrere, que ....
VULL EL MEU PAÍS LLIURE...
i prou.
Bona setmana Garbí.

El porquet ha dit...

Fantàstica la visió que ens has donat del dilluns. Me la guardo i ben guardada ja que darrerament la necessito per a encarar setmanes laborals incertes i complicades.

Del tema dels peatges. Bé, ho veig com el tema de no pagar els impostos a Espanya que ja hi ha algunes persones que ho han començat a fer. Com sempre, si no anem tots a una (i ho veig molt complicat) crec que són propostes molt voluntarioses, que diuen molt de la gent que les tira endavant, però que no arribaran pas a massa bon port.

Al final tot es resumeix en una cosa. Necessitem la plena llibertat.

Carme Rosanas ha dit...

No em sembla massa creïble el vídeo, no pot ser tan fàcil...

Però ja estaria bé unir-nos tots i fer-ho.

Jo també vull el meu país lliure!

sargantana ha dit...

m'agrada la teva manera d'enfocar els dilluns
m'hi apunto!!

Yáiza ha dit...

No és l'únic que ho ha fet, un altre conductor ja l'ha imitat.

Si no vols pagar, el paio del peatge t'ha de demanar el carnet d'identitat (jo vaig llegir que aquest va ser el cas) i suposo que et deu arribar alguna mena de multa a casa. No poden simplement no obrir la barrera perquè es podria crear un embús de mil dimonis si tothom decidís fer el mateix!!!

Sí que estaria bé anar tots a una, sí... però no hi haurà collons.

Elfreelang ha dit...

Mica en mica la resistència serà més gran no vull pagar jo tampoc i això que no tinc cotxe! bon dilluns i bon dimarts i la resta!

khalina ha dit...

Vaig veure el video, i potser ho hauríem de fer tots. Però després ens embargarien el compte amb el peatge + interessos?

La meva parella i jo seguim una política d'intentar no passar per peatges

sa lluna ha dit...

Tens raó, és una vergonya tot,
però seguim sense sortir tots a protestar.

Bonica manera de començar la
setmana,
jo també m'hi apunto.
Bessets de bona nit!

Pakiba ha dit...

A mi m'han dit que es britat lo del video i que es va armar una grosa .

Bona setmana

Catalina Cerdó ha dit...

Veritat o mentida...bona setmana!

Josep Casadellà i Turon ha dit...

Em sembla que molts dels comentaristes sou de poca fe. Si mireu la presentació del vídeo a youtube. Allà on diu "Mes informació" trobareu un enllaç a una fotografia on mostro els tiquets que tinc fins ara. És tant senzill que fa por. Una revolta ciutadana per no voler pagar 1, 2, 5, 7 euros com l'atures?

Ells saben que paguem perquè volem i si no volem tenen un problema.

Estaria bé jo a la presó per no voler pagar 7 euros i en Millet a casa seva amb 35.000.000€

"Juicios tengas i los ganes" diuen els gitanos per maleir algú.

Ànims, ara que els elefants estan de moda, recordeu que som un elefant amb la corda lligada a una estaca molt dèbil però que de petits hem après que no podem trencar.

Anònim ha dit...

Quan ha sortit amb la penya del poble el tema de peatge d'autopistes, més car a Catalunya que a la resta de l'Estat, algun il·luminat sempre contesta: tan de bo tinguéssim autopistes per a pagar peatge a Terol...
A aquesta vida tot és segons amb el vidre que es mira.
En fi...

GEMMA ha dit...

Fan el que volen aquests españols, el que els interessa. Em sembla molt bé fer força i queixar-nos per tot el que no ens agrada. Com és també el cas de l'Eurovegas, no hi estic gens d'acord que ho instal.lin aquí, gens!

Bon dia de dilluns, Joan.

Alba ha dit...

Jo tinc la sort de no haver d'utilitzar gaire freqüentment els peatges... però reconec que si visqués a Barcelona o rodalies m'indignaria bastant!

M'agrada la teva idea del dilluns com a millor dia de la setmana... Tens tota la raó! A partir d'ara em miraré els dilluns diferents... ;)

Tirant lo Bloc ha dit...

Crec que cada vegada aniran sortint més iniciatives d'aquest tipus. La situació i les poques i males solucions que s'hi donen ens hi porten.

Bona setmana!

jomateixa ha dit...

Faré un repàs d'aquestes iniciatives, encara que no tothom vol enfrontaments directes.

kira permanyer ha dit...

Jo tampoc vull pagar!!!!!!!! i pago cada dia, eh???????? NO VULL, NO VULL, NO VULL....

TICTAC ha dit...

Miro d'evitar els peatges però penso que tots hauriem de fer com el noi del vídeo!

Dafne ha dit...

Deixant a banda la credibilitat, el fet és que ens haurem de plantar tots, perquè això amb manifestacions i vagues no se solventa.
I que bonic el que dius del dilluns, doncs si el comencem amb el regust del cap de setmana, de segur que ens serà més fàcil aguantar tot el que ens cau.

Lucia Luna ha dit...

Jo intento no fer-lis gasto, però és el tema de sempre, tindriem que anar tots a una, i llavors si que els hi caurien els collons! clin clin! :)
un petonàs

Dafne ha dit...

HAS VIST QUINS DALLONSES TÉ L'URIEL BERTRAN!!!
A VEURE SI N'APRENEM TOTS PLEGATS!!!!

Anònim ha dit...

El bertran nomes vol sortir a la foto,teni aun teletac gratis de fa anys i ara va a fervel notes