diumenge, 11 de març del 2012

Des estressar


Hi ha moltes maneres de desfer-se de la tensió acumulada durant els mals temps que corren. Apart de les vessants horitzontals, sobradament demostrades que donen bons resultats, n’hi han d’altres que també ens ajuden en la descàrrega. Podem córrer, agafar la bici, nedar, veure un partit del barça........i mil coses més a gust de cada un dels aspirants a relaxar-se.
Avui, un grup de vuit persones hem quedat per exercitar una vessant encara no provada en persona però que em feia la seva gràcia, això de engegar-me a trets amb uns quants.
A l’hora convinguda sis homes i dues dones ens hem enfundat el mono i hem agafat les armes disposats a passar-ho bé una estona, en una sessió de paintball.
En plena natura, arrossegar-se per terra, posar-se a cobert, escoltar les bales de pintura com esclaten a prop, entre riures sentir algun xisclet quan la bola fa diana, ha fet que les dues hores hagin estat molt curtes.
Ara puc dir que tot i ser un esport que sol aixecar controvèrsies i pocs adeptes, és molt recomanable si vols passar una bona estona sense que els problemes tinguin temps de fer acte de presència. 

La munició apunt
I alguns efectes secundaris............;) 
Les boles de vegades deixen marca........però creieu que és del tot inofensiu........veniu veniu que us ensenyo de que va, on poso l'ull poso la bala.......
Bona setmana!!!!!!!!!!!!!!!!!






22 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Passa, passa! a mi no m'hi trobaràs pas... no m'agraden ni les armes ni les bales encara que siguin de mentida...

I no em fa gaire gràcia trobar-me els residus de les municions per la muntanya, que algun cop he trobat un camp de batalla completament infestat de boletes...

Sergi ha dit...

Sempre ho he volgut provar, em fa gràcia jugar a la guerra una estona, però sempre de manera inofensiva, que per això em vaig fer objector de consciència! Però no es corre el perill de prendre-s'ho una mica massa seriosament?

Carme Rosanas ha dit...

Uix! I aquesta marca... això és inofensiu?

Alba ha dit...

Segur que ha de ser molt divertit.... però a mi això de que les boles deixin aquestes marques, no m'agrada!! La veritat és que em fa por provar-ho...

Anna ha dit...

Ostres, molta gent m'ha dit que per l'estrés va de conya però no sé, em fa una mica de mandra ...

marta ha dit...

Si,si,si jo hi vaig anar una vegada i es força divertit i et deixes tota l' adrenalina per les cantonades, els efectes secundaris apart de moltes rises valen la pena.

Catalina Cerdó ha dit...

Uix... aquesta marca no sembla gaire inofensiva. Puc passar de les bales... Bona setmana!

Elfreelang ha dit...

No ho faré mai crec això de des-estressar-me a cops de boletes de pintura...i menys veient la marca que t'han deixat! a la tomatina veus si que em faria gràcia els tomàtecs són tous i no fan mal!

Ferran Porta ha dit...

Val, sí, deu ser divertit i tal, eh? però jo també sóc dels que les armes em van veni un mal rollo impressionant, ni que siguin de plàstic i disparin boletes que... deixen unes marques que deu n'hi do!

No, mira, saps què, Joan? em quedo amb els relaxos horitzontals, com són -segur- molt més plaents, i en principi no deixen marques. Hmm... o sí ;)

Pep ha dit...

home, aquesta ferida de guerra sembla important, jo per si de cas m'estimo més jugar a la guerra freda.

lolita lagarto ha dit...

francament Joan... si ens volies seduir ..no calia tantes explicacions... i les dues boletes.. no sé jo...:)

sa lluna ha dit...

Has provat de trencar la vaixella?
Efectes...donar un ambient nou a la taula.
Les armes, ni pintades!

Jo de tu aniria a urgéncies ;)

Anònim ha dit...

Caram, no sabia jo pas que aquestes coses desestressaven...No m'agrada, gràcies.

Joana ha dit...

Si a tu t'ha servit, doncs ben vingut!
A mi segur que no, quin "engorro".. :)

Marta ha dit...

Un bon vermell no? quina por.....i això segur que relaxa?

jomateixa ha dit...

uiui, la meva padrina (àvia amb lleidatà) sempre deia que "les armes les carrega el diable", ni que siguin de boletes de pintura...

magazine.cat ha dit...

Prefereixo relaxar-me d'un altra manera, he vist jugar al paint-ball i la veritat les nafres que deixen no son del meu gust.

Clidice ha dit...

Imagino que sí que deu desestressar, tota activitat de lleure sol fer-ho, però et mentiria si et digués que em fa gràcia, de fet m'estic barallant amb una gent que ho fa. A la natura: corre, camina, acaça bolets, folga ... :)

Lucia Luna ha dit...

Jo tambè ho vaig fer un dia, i m'ho vaig passar molt bé, em sortia la vena agresiva jajaja
un petonás

Joan ha dit...

Ui, amb aquesta castanya que ensenyes jo també em decanto per altres modalitats, encara que no s'evitin les marques...

Yáiza ha dit...

Oh, oh! És genial! Jo hi vaig anar l'any passat amb amics. Erem 18, crec!! Va ser molt divertit, tot i que jo també vaig sortir amb uns quants blaus, sobretot als canells o als braços (l'única part del cos que treia de la trinxera, per disparar!).

Espero tornar-hi algun dia!

Dafne ha dit...

El mes de gener vàrem venir a Barcelona a celebrar l'aniversari de la meva neboda, i vam anar a un local on jugàvem amb pistoles de làser, dins d'un circuit i havíem d'eliminar la base del contrincant. L´únic que vam fer va ser agafar una suada, però vàrem quedar intactes. Les llumetes em portàvem de cul, perquè cada vegada que em mataven, s'apagava l'armilla, i al cap de 5 segons tornava a viure. Vaig estar més fosa que encesa!!! Però va ser mooooooolt divertit!!!!