dimecres, 20 de juliol del 2011

Pinotxos

Si la raça humana tingués aquesta particularitat, tindríem una societat de nassos, com que no és el cas, tenim un remat de cabrits en edat adulta.

Crec que és de jutjat de guàrdia, que després de més d’un any de declarar-se innocents, ara per interessos polítics i de partit, decideixin declarar-se culpables per no veure els seus llocs de treball i sou compromesos. Amb unes penes d’aquelles de copiar dues mil vegades: no acceptaré més vestits cars amb l’etiqueta Gurtel i una multa econòmica que acabarà pagant el populatxo.

Jo que voleu que us digui, hauria preferit que els fessin servir per carnassa de la pesca esportiva del tauró blanc. Tot i que la fortor a ranci no deu pas ser un bon reclam per cap bèstia, no creieu que valdria la pena fer un estudi a fons? Molt al fons.

13 comentaris:

Pakiba ha dit...

Jo els posaria de carnasa,pero no de pesca deportiva que si més no encara tindrian que pagar les seves excursionetes.

òscar ha dit...

El més collonudament sorprenent del cas és que, si ara mateix es tornessin a realitzar eleccions, tornarien a guanyar amb la mateixa contundència.

Sergi ha dit...

Però a veure, quina culpa tenen els taurons blancs? Per què els vols alimentar amb aquesta escòria? No veus que en queden pocs?

zel ha dit...

Jo els duria a l'escorxador de dret. El meu home, amb els ulls tapats, faria meravelles!

Eduard ha dit...

El problema Garbí 24 és que tu com a persona honesta parles des del snetiment d'honradesa. Camps ni parla des de l'honradesa sinó des d'una perspectiva molt ben calculada.
Aquest home en el pitjor dels suposats per ell senzillament abandonarà la seva vida política, però maï no anirà a la preso. Jo, no obstant, no sóc tan optimista. Si et puc ser franc, me'l veig de ministre quan Rajoy formi govern o altre cop president de la comunitat valenciana dintre de quatre anys.

Anna ha dit...

Gràcies! ;)

El porquet ha dit...

Estic més que convençut que la conyeta dels vestits és la punta (però la més superficial) de l'iceberg de corrupció que s'amaga sota les aigües mediterrànies del "levante peninsular", encapçalat, evidentment, pel senyor Camps.

Ara ha petat per aquesta mateix conyeta, ja té gràcia.

Malgrat tot crec que no s'aixecaran les estores que permetrien descobrir la trama de corrupció generalitzada a la que tuf la classe política dirigent del País Valencià.

Filadora ha dit...

Completament d'acord.

kira permanyer ha dit...

fastic, fastic em fan si em permets comentar a casa teva. Per mi, el pitjor dels pitjors es que el seu departament de premsa no ha deixat retrasmetre en directe i un diari que "ha colat" una camara, ha trobat una esquena fornida davant de l'objectiu. Si son tan honestos, per què?

Assumpta ha dit...

Estaria molt bé aquesta transparència dels nassos pinotxians! S'acabaria la corrupció de cop!! :-))

Aquest cas dels vestits sempre m'ha semblat "poca cosa" pel que hi deu haver al darrera... ai, si es pogués saber algun dia!!

Anònim ha dit...

A veure si algun dia acaba l'entrellat, perquè ja "Campsa"!!!

Thera ha dit...

Doncs, jo sóc de les que pensa que pel nostre païs no en faltaríen de nassos llargs. Espanya com a bon estat mediterràni està demostrant que és un molt bon lloc per a la corrupció, de la missa no en sabem ni la meitat! I pensar que abans quan parlèvem de màfies miràvem cap a les itàlies... colla d'innocents és el que som!

Ferran Porta ha dit...

En línia amb el que diu l'Òscar, aquest tal Camps és el mateix que, poques setmanes enrere, va guanyar les eleccions per golejada. Quin personal, redéus (em refereixo als seus votants)