dissabte, 23 de juliol del 2011

Abduït


Era qüestió de temps, els homenets de color verd feia dies que rondaven l’entorn com voltors, en busca d’una mort anunciada, que donada l’edat de la víctima, cinc anys en el espai temps, era ja més que evident que li quedava poca vida.

Divendres a última hora del vespre amb el cadàver encara de cos present, l’homenet verd feia acte de presència amb ganes de quedar-se, per el que sembla un temps indeterminat. Dir que estava molt content, dintre aquest context, pot semblar fins i tot estrany, però deixa de ser-ho quan parles de simples objectes electrònics, anomenats mòbils.

No és que estes descontent amb el sistema operatiu windows mobile, però com que aquest sembla ser una bona aposta de futur, ha guanyat la batalla al de la marca del pecat, que ensenya amb impunitat la seva poma mossegada i al mantingut fins ara.

No va ser fàcil, tot i tenir una bona presentació, al cap d’unes hores ja em donava problemes al fer-se el ronso en la sincronització de tots els meus contactes d’Outlook. Però l’homenet verd ha vist que es quedarà a viure a casa d’un tossut i que de vegades no li quedarà altre cosa que callar.

El moment en que l’homenet verd vetlla el difunt htc4350.



18 comentaris:

Sergi ha dit...

Per haver-hi tanta crisi, no està malament el trastet que t'has firat. Hi haurà molta gent que ho passa malament, eh, no ho nego, però si és així, com és que m'he gastat tanta pasta aquest mes de juliol, i que gent com tu que dius que ho notes dia rere dia, també s'acabi gastant els 'quartos' d'aquesta manera. Sí, ja sé, el mòbil fa falta. Però fa falta tant mòbil?

L'homenet verd és de google, per tant, solvència contrastada.

Pakiba ha dit...

El homanet nou una pasada i aixó que estem en crisis NO!!!!.

Garbí24 ha dit...

Ep!!!! m'endescuidava, "programa puntos empresa" 0 eurus per gentilesa de Movistar.........;) Jo no em gasto pasta per treballar, que vaig a guanyar-ne.....

Assumpta ha dit...

Gràcies GARBI, per aclarir que ha costat "0" Eurus... perquè jo ja m'estava deprimint...

A la catosfera tothom es queixa de crisi però tothom fa vacances, tothom fa viatgets, tothom es compra trastets d'aquests, tothom va a concerts... "ai, aquest any, que malament"... però ara me'n vaig una setmaneta a... "ui, quina crisi", però ara em compro un ordinador nou... "uff és que l'economia"... però ja tinc les entrades pel cinquè concert de l'estiu... ai, ui... però l'única que no fa res d'això sóc jo (això sí, tinc un preciós blog d'artesania al que, de tant en tant, i amb tot el morro i sense vergonya, faig una mica de publicitat :-)

Així que, (què voleu que us digui, jo sóc sincera) llegir que l'aparatet aquest te l'has guanyat amb un programa de punts m'ha fet somriure... A gaudir-ne molt :-))

Carme Rosanas ha dit...

Doncs espero que et duri moooolt!

Catalina Cerdó ha dit...

Tossut? Tu? Vols dir? Salutacions!

lisebe ha dit...

Doncs molt bé !! que ho gaudeixis amb salut.

òscar ha dit...

Aquesta setmana, abans de les anhelades vacances, hauria d’arribar el meu també de la mà del grapat de punts que acumulava.

Al Barça li fan guanyar lligues. A nosaltres ... mòbils nous de trinca.

en Girbén ha dit...

Mira que hi han versions de l'origen del logo de la poma, però aquesta del pecat no l'havia sentit encara. La més plausible és que derivi de primer logo, del 1975, on apareixia Newton al peu de la famosa pomera; i la més suggeridora és la que té a veure amb el suïcidi de l'Alan Turing, el pare de la computació.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

I l'homenet verd ha après a parlar català? M'han dit que n'està estudiant...

jomateixa ha dit...

Ep! jo fa poquet que tinc un Netbook i també porta aquest sistema operatiu. Fa dies que mi barallo i no se pas si estic guanyant o perdent...

sargantana ha dit...

ring...ring....
que hi es en garbi????

garbi?
garbiiii???
garbiiiiiiii !!!!!

decidit; l'homenet verd es sort
recoi...

magazine.cat ha dit...

Treu-li tot el suc que puguis!!!

Anna ha dit...

Bona compra! :)

Joana ha dit...

Ja explicaràs les meravelles que fa...

Eduard ha dit...

Jo cad vegada que la tecnologia decideix canviar alguna cosa ni que sigui el logotip tremolo.

rits ha dit...

llarga vida, doncs!!!!

Sergi ha dit...

Bon aclariment el teu, i una sort que el puguis treure així, perquè és una molt bona màquina i val una pasta, en realitat. Però també parlava per mi, eh, jo he tingut despeses increïbles aquest mes.