dimecres, 9 de febrer del 2011

Ser senglar a Collserola


Tasca ben difícil aquesta, doncs a hores d’ara l’únic que saps del cert es que volen acabar amb tu, la incògnita està en la manera, que tant potser amb arc i fletxes, a trets o amb gàbia i anestèsia. Està vist que estem ben fotuts si no fotem el camp. Vist per el porc de torn.

Pobrets porcs, que els dono menjar cada dia, que no fan mal a ningú i que tant sols se’ls volen carregar per ganes de matar i fer una bona publicitat del que l’Ajuntament fa per nosaltres i el poble de cara a les municipals. Vist per l’amant dels porcs i porques.

A veure si hem de deixar que aquests animals en plena plaga ens puguin pujar al damunt i deixar-los que campin al seu aire tal com les vaques a la India destrossant tot el que els vingui de gust. Vist per el que li han destrossat l’hort o el que té el cotxe al planxista i que no suporta els porcs i les porques.

Si tenim en compte que no podem aplicar la planificació familiar a la comunitat porcina i que practiquin l’abstinència sexual, com tampoc podem demanar-los que no agafin menjar de les mans amables, ni demanar-los que campin per altres llocs, hem de fer alguna cosa. Comptant que si no s’hi posa fre acabarem suplicant el seu extermini, crec que el més adient és posar fil a l’agulla i procedir amb el que tothom sap que s’ha de fer, pobrets o no pobrets, siguin o no comestibles. El que no potser es fer tanta història per una cosa tant fàcil d’arreglar. Hem de ser conscients de que tot no es pot tenir i ens hem d’acostumar a arreglar les coses sense fer tant d’escàndol. Vist per un que no li van els porcs.

19 comentaris:

Sergi ha dit...

És difícil formar-se una opinió quan no has de conviure amb aquesta idea, a mi em sap greu que els eliminin, però entenc que porten problemes.

Carme Rosanas ha dit...

Jo convisc amb ells, ja que visc tocant a Collserola... A mi em cauen prou bé, tot i que no els dono menjar, però són una mica pesats, perquè ho destrossen tot, bàsicament.

Ara la idea dels arcs i les fletxes, a més a més de ser completament idiota és perillosíssima, pels porcs i per les persones. L'altra és una parida, però al menys no permet trobar-te un senglar ferit i que et faci mal. I jo pregunto... i els caçadors de tota la vida que fan molta feina... no seria més fàcil i barat?

Jordi ha dit...

I aquests porcs estan o no desestressats?? Sincerament, veure un porc senglar passejar per la plaça Lesseps fa gràcia, però si te l'has de trobar cada dia cansa una mica!

Catalina Cerdó ha dit...

Saps què passa? Que mentre parlem de porcs no parlem d'altres coses més importants, és una estratègia que està molt de moda actualment. S'han de prendre les mesures adients, però... com dius, no fa falta tant d'escàndol.

magazine.cat ha dit...

Es veritat, no cal fer escàndol, però que es un problema greu es cert, per aquí a les contrades de Lleida no se n’avia vist mai tants, cada cop més se sent de gent que conduint se n’aporten un per davant ja que surten de les voreres tan ràpid que no pots reaccionar.
Un altra cosa he de dir així com la població de pocs senglar a anat augmentant, la població de caçadors a anat disminuint per no dir que en queden quatre, avui en dia ja no es veu als pares ensenyant al fills a caçar, ara els fills arriben a les vuit o nou del mati i som pare ja fa tres o quatre hores que caça.

Lale Mur ha dit...

Em sap molt de greu que els eliminin. No hi ha cap manera de controlar la situació? per què sempre han de escollir la solució més fàcil?

Anònim ha dit...

Porten molts de problemes, diga'ls-hi als pagesos... pensa que no tenen cap enemic natural, són molt forts, mengen de tot i tenen cries un parell de cops a l'any, i no és només un "jabato"...
La caça regulada i complint la Llei.

Joan ha dit...

Em preocupen més alguns porcs de dues potes ..

El senglar em cau bé, però rostit el trobo boníssim. Quin dilema.

_MeiA_ ha dit...

Jo en vès d'aquests porcs tant bonics que tenim corrent per Collsarola... tiraria una fletxa al cul a molts d'aquests porcs que sortiràn amb l'arc a les mans.

:(

Pakiba ha dit...

Jo me uneixo a les paraules de MeiA, faria igual.

Laia ha dit...

Ja fa temps que crec que s'hauria d'haver arreglat això de donar-los de menjar, als porcs, crec que és un dels problemes pels quals cada vegada han anat avançant i sortint de Collserola. Però no en té la culpa només la gent: jo que visc al costat, he anat moltíssims cops a la masia de Can Coll, on abans hi tenien un porc tancat dins d'una gàbia força gran, i era com una atracció. Recordo les passejades dels dissabtes i diumenges, recollint glans pel camí per després donar-li al porc. Ara tinc la sensació que és com si s'hagués volgut fer una petita atracció del tema i que se'ls ha escapat de les mans.

El porquet ha dit...

Espectacular la notícia que els volien eliminar amb arcs i fletxes... marededéusinyor...

Malgrat són cosins meus (;p) jo apostaria per a fer-ne uns bons estofats! Que ben cuinadet està per llepar-se'n els dits.

òscar ha dit...

Segur que deu tenir el seu perquè però ... no poden començar abans amb els coloms?

Anònim ha dit...

Que a algú se li acudís la idea de matar-los amb arc i fletxes demostra quina mena de personatges tenim a l'Ajuntament. Sort que al final se n'han desdit.
Resulta que ells baixen perquè hi ha humans que els hi faciliten menjar i aquests mateixos humans volen acabar amb ells justament per aquest comportament humà. No és això injust?

Anònim ha dit...

jo una vegada vaig vore un pero de lluny. no se perque isos animalets m'agraden.

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Allò dels arcs i les fletxes no va en serio, no?...algú té un trauma infantil amb Robin Hood?
Potser si en són molts ara, s'ha de prendre una decisió un poc més dràstica, però la idea de prendre mesures contra aquella gent que els dóna menjar, jo no la descartaria...home, tu no pots convidar insistenment a algú a ta casa i quan ja el tens tranquil i ben cómode traure l'arc i les fletxes...això no està bé

murga ha dit...

arcs i fletxes, si m'ho expliquen no m'ho crec.
és estrany, però, que als senyors de l'ajuntament no se'ls hi hagi ocorregut alguna idea més... productiva. muntar unes paradetes on es venguessin glans, enciams, i bossetes amb residus domèstics, per exemple.

Finestreta ha dit...

Hola! Primer missatge al blog!

Home, jo ho veig una mica com tu... He viscut molts anys molt a prop de Collserola i no fa gràcia trobar-te'ls al carrer a mitja nit remenant escombreries... Paren, et miren, i tu no saps si dissimular i fer com si no passés res o arrencar a córrer...

GAIA ha dit...

Jo, com en Joan penso que hi ha porcs amb dues potes que són pitjor. De totes maneres, entenc el problema...