dimecres, 12 de gener del 2011

Som humans?


Després de veure el comportament de certes persones a primera línea de foc, als centres comercials, en l’inici de les rebaixes, dubto si moltes de les persones assistents aprovarien amb nota, tant els usuaris com els responsables.

A les deu en punt del matí, el comando “mocador team” entra amb força a l’establiment, barrigant com posseïts sobre els pilons de roba ben ordenada, que acaba tirada pel terra provocant el caos, sota la mirada impotent del personal, que no gosa contraatacar a tant extens exèrcit. A la retirada de les tropes és procedirà a reordenar-ho tot perquè a l’endemà, durant tres minuts de rellotge, tot tingui bona presència. Una part de l’espècia humana ha suspès.

A l’altre punta de la ciutat, al local vermell, on no es pot ser tonto, l’allau humana s’afarta de provar coses, han agafat el síndrome botonetis, botó que veuen, botó que toquen. Tal síndrome els convida a comprar alguna de les coses, però al arribar a pagar, sorpresa!!!, només tres caixes funcionen i han més de vint persones a cadascuna. Aleshores em pregunto, si no sóc tonto?, que hi faig aquí fent cua? deixo el producte en qüestió i me’n vaig cap a casa. Una part de l’espècie humana ha suspès.

El fet de que uns vulguin estalviar molt i els altres guanyar-hi molt, fa que l’equilibri es trenqui, és una llàstima perquè les diferències entre els dos bandos no és gaire, si cadascú i posés un xic de la seva part, fins i tot seria possible......anar de rebaixes amb ganes.

Part de la informació aquí presentada, ha estat recopilada per la corresponsal que s’aparella habitualment amb l’autor.

22 comentaris:

Joana ha dit...

Humans potser si, sensats.... ja es una altre cosa!

Anònim ha dit...

Rebaixes? Què és això? Bon dia, Garbí!

Sergi ha dit...

Em sembla que mai aniria a les rebaixes a fer cua per ser el primer. Ahir hi vaig anar, tranquil·lament en sortir de la feina, i no vaig experimentar totes aquestes coses. Potser es que tampoc sóc tan exigent i em conformo amb la roba que trobo.

sargantana ha dit...

jajjajaj..ostres, joan...feia dies que no reia tant!!!!
tu,,,aprovat amb nota!
petons

Mercè ha dit...

Hahahaha! Som com borrecs... Això que diuen que l'home és intel·ligent, jo matisaria: alguns homes (és clar, i dones) són intel·ligents, però ni molt menys la majoria.

M'has fet riure de bon de matí, m'he imaginat l'escena.

Una abraçada.

Clidice ha dit...

I després parlen de crisi, i ens la passem comprant coses que segurament ni necessitem :(

Carme Rosanas ha dit...

Jo, mira, que faig com el XeXu, encara no he anat de rebaixes... deixo que passi la febre i si trobo alguna cosa bé i si no mala sort. Jo és que no sóc gaire de botigues... i vaig a comprar roba per pura necessitat. Una mica rara, ja ho sé!

wanderlust ha dit...

El teu apunt m'ha fet recordar el dia "de portes obertes" a la sagrada família, unes cues inhumanes de gent que ja des de les 8 del mati estaven esperar per entrar-hi de franc..., i un cop a dins apilotats com bestiar......son les rebaixes catòliques.

El porquet ha dit...

Home! Benvinguda la corresponsal! A mi sempre em fa pujar la mosca al nas el tema de les rebaixes. Si continuen traient marge amb els preus rebaixats a sac, quant ens estan fotent quan comprem en preus normals?

I la proliferació d'outlets? Com s'explica? Vol dir que tot allò que no és outlet ens la claven doblada?

magazine.cat ha dit...

Bon dia, i molt bona aquesta de tenir una corresponsal que et recopili d’informació! ;)

Salut.

Lale Mur ha dit...

jejeje...cada vegada més materialistes, més consumistes que som..Bon dia, Garbi!!!!

Marta ha dit...

Garbi
crec que puc dir sensa por....que mai he anat de rebaixas!!!.
Es mes per mi no aniria ni de compras, no hi ha res que em possi de mes mala llet que tindre que fer cua per pagar!!!!.

petonets, sempre

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Com que no hem gastat prou per Nadal, després s'ha de córrer a rebaixes. Burros, semblem, de vegades...

lisebe ha dit...

Doncs jo no crec en això de bueno, bonito, barato,per tant a les rebaixes i baix quant necessito alguna cosa molt precissa i pensada, no m'agrdan les aglomeracions i es mes m'espantan i per això prefereixo a vegades anar a les re-rebaixes i sino tiro de Autlets que segur que ho trobo. I sense la gentada de marras.

Petonets

_MeiA_ ha dit...

jajajaj genial!!!!

Doncs mentres el meu company ha treballat TOT el cap de setmana com un tonto... jo he anat TOT el cap de setmana de rebaixes! m'ho he passat pipa!!
I si, mooooooolta gent, a l'espai gironès no hi cavia ningú més... sort que jo ja tenia la roba que volia clissada...

Un consell... allà amb els tontos aquells, hi has d'anar a primera hora del matí, quan obren. MAI a la tarda! Bueno, si vols anar a veure el meu company, ves-hi a la tarda, però t'ho desconsello completament. És de boixos.

Ara espararé a les segones rebaixes... a veure si queda algu aprofitable ;)

joanfer ha dit...

Si som humans, jo crec que la resposta és que sí... Ara bé, si ens preguntem si sempre som racionals o no... mmm... aquí ja tinc els meus dubtes! ;)

jpmerch ha dit...

Anar de rebaixes amb ganes? Com es pronuncia això?

khalina ha dit...

buff, hi ha gent que és molt incívica! I gent que té prioritats ben estranyes.
Jo hi vaig sense presses, i procurant buscar hores poc transitades

Joan ha dit...

Comprar foteses perquè estan rebaixades. Gran destí dels nostres (suats) estalvis. Però a l'espècie se li'n refot suspendre, tot sigui per tornar-hi al setembre.

Anònim ha dit...

Encara no he entrat a cap d'aquests locals on es produeixen aquestes escenes tan lamentables i que diuen tan poc de nosaltres. Quan més llegeixo i veig al respecte, menys ganes d'anar-hi!

zel ha dit...

Sóc tan desgraciada que quan vaig de rebaixes ja no queda gairebé res...ara compro per internet!!! I no em barallo amb ningú, ni faig cua, hihihi

Anònim ha dit...

errar es humano jajaja ;) REBAISES