dilluns, 24 de gener del 2011

Els llocs...

Dies enrere vaig penjar els meus propòsits en forma de viatges per l’any en curs. Tot i la vistositat de les fotos posades, de cada un dels llocs, tots estan a menys de tres hores d’avió, amb lo qual, no son destins cars i donen viabilitat en principi al projecte, això sí, estalviant molt i sovint....

El primer dels llocs és, El Lago di Garda al nord d’Italia, que s’hi pot arribar molt bé de preu amb Ryanair, a l’aeroport de Bergamo, almenys ara que et regalen les taxes. Un cop allà, cotxe de lloguer, carretera i manta, dormint per uns seixanta euros la nit amb dret a cuina. Escapada romàntica de quatre dies.

El segon lloc és Croàcia i de moment la companyia que més bon preu té és Spanair amb cent cinquanta euros per cap, anada i tornada amb maleta gratis, un cop allà la companyia més barata de cotxes és l’americana Thrifty. Trobar allotjaments per a quatre persones, tipus apartament, es troben per uns cinquanta euros la nit.

El tercer lloc i potser el més verd encara, en qüestió de pressuposts, és Lanzarote. En aquest lloc, l’allotjament està a bon preu, el cotxe potser el més barat, per dia, de tots tres, però com sempre el problema radica en els bitllets d’avió que en les dates de fi d’any, alguns encara no han obert la veda i els altres són molt cars. Per això encara ens mostrem cautelosos amb aquest últim destí, però estem “al loro” de possibles gangues per poder donar-li viabilitat.

Com veieu, tot és possible, però tot està per fer...........




Un dels llocs que ens esperen..............

18 comentaris:

Joana ha dit...

Gràcies! No m'agrada quedar a mitges :)

Sergi ha dit...

Ara m'agrades home! A mi m'has d'explicar les coses així, que si no no encerto cap dels destins. Doncs molta sort, em semblen molt bons destins i espero que els pugueu gaudir. Ja ens ho aniràs explicant.

sargantana ha dit...

tinguen en compta que somiar es gratis..

pero espero que es compelixin els teus somnis

petonets

El porquet ha dit...

Compte amb els destralers de Ryanair...

Marta Contreras ha dit...

Tot té molt bona pinta i no he estat a cap d'aquests llocs! De ben segur que per Lanzarote sortiran bones opcions, queda temps :)

Carme Rosanas ha dit...

I tant que sí, un dia o altre, Garbí. Tots deuen ser llocs fantàstics! Bé El Lago di Garda és l'únic que conec, els altres els suposo.

I has capgirat les paraules del poeta i no ho hauries d'haver fet... són molt més positives les originals: Tot està per fer i tot és possible. Quan hi poses un però... la cosa empitjora, t'aviso! :) Ja m'imagino que ho has fet expressament i per això t'ho dic... expressament sempre s'han d'empènyer les coses cap a positiu.

Et desitjo molts i molt bons viatges 2011!

lisebe ha dit...

Molt bé tant sols sabía l'ultim lloc perque hi estat.

Em sembla bó poder planejar las vacances de tot un any encara que s'hagi d'apretar el cintoronet mes del que está.

Petonets

_MeiA_ ha dit...

Ara heu d'estar ben atents a possibles ofertes!
El què va bé... és anar amb una agència de viatges, on et busquen la millor oferta en el mercat... i un cop la tens, t'espaviles a posar-te tu mateix en contacte amb l'hotel, la companyia aèrea... i amb els de l'agència els hi poses qualsevol excusa.
Ja sé.. és molt lleig fer-ho, però també t'estalvies uns calerons...
;)

òscar ha dit...

El Lago di Garda i Lanzarote són dues opcions fantàstiques que ja he tastat. Croàcia em "falti"; suposo que per por a trobar-me de morros a Davor Suker.

Pakiba ha dit...

I estat als tres llocs i te aseguro que es fantástic.

montse ha dit...

Passa igual que a la loteria, quantes més apostes facis, hi ha més probabilitat de que et toqui.

Salut i sort.

Joan ha dit...

Caram, ara sí. Ara ja ens fas dentetes com Déu mana!

Anònim ha dit...

Com ho teniu tot de meditat i calculat,,,

magazine.cat ha dit...

Hola, Lanzarote es una passada dels altres dos destins no en puc dir res , però també sonen molt bé.

Salut.

VERD ha dit...

Gràcies per la informació, sempre és molt útil...jo et recomano Croàcia, tinc molt bon record!

Una abraçada,

Conso Triay Coll ha dit...

el que importa realment és aço!! Tenir projectes i si els podem cumplir millor que millor!!!

Lale Mur ha dit...

Hola, Garbi. No me'n recordo si vaig encertar algunes o no. M'agradaria moltíssim anar a Croacia aquest any, i aquest post teu m'ajudarà molt crec. No sabia que spanair hi volava. La Lanzarote sí que conec, tot i que no n'estic segura d'haver-lo acertat :) jeje...Gracies per compartir-ho amb nosaltres. Bona tarda

rits ha dit...

molt bons destins!!! quina envejeta, perquè aquests plans son els que carreguen piles!!!