divendres, 14 de gener del 2011

Alimentar el subconscient


Parlava fa uns dies, de que per encarar l’any, tothom ha de tenir unes fites en ment o uns brots d’esperança que facin que cada dia puguis pensar en colors i donar fluïdesa als minuts monòtons.

En el meu cas, un cul de mal seient que li agrada fer i desfer maletes, ja s’ha proposat les tres fites del proper any. Perquè somiar és gratis, fins i tot moltes vegades acabes palpant el somni. Tot plegat no és cosa gens dolenta, si toques el peus a terra i no caus en un pou profund, si les coses no és poden fer.

Un cop reunit el parlament casolà, i portat amb solemnitat a vot secret, la consulta popular per les destinacions del proper any, seran els següents:

Per el mes de Juny, sota concepte de escapada romàntica i només per a dues persones dormint amb llit de 80, per economitzar l’estada......



Per el mes d’Agost, sota concepte de vacances familiars i de tipus espardenya i carmanyola.........




Per el mes de Desembre i per acomiadar l’any, sota subvenció dels tres reis d’orient a fons perdut, el destí serà...........

Ostres!!! m'he descuidat el nom dels llocs........i he extret les imatges de Google. A veure si al final podré posar imatges i podré dir els llocs..............si és que no els heu endevinat..........

Estem ara en pressupostos i sistemes molt complicats d’estalvi, però molt eficients i gratificants, que esperem donin els seus fruits i que ja us puc avançar que estan supeditats a les tan conegudes lletres %TAE.

Ara ja somiem, fins ara no hem gastat cap cèntim, tant de bo es pugui fer palpable.

19 comentaris:

El porquet ha dit...

Això sí que és tenir-ho tot planificat!

Per més que m'hi esforço no aconsegueixo endevinar cap dels llocs! Això sí, tots estan a tocar de l'aigua!

Sergi ha dit...

Ostres, amb la teva mania de no dir mai on vas, jo em quedo sense saber-ho. M'he fixat, com El porquet, que tots tres llocs estan a prop de l'aigua, encara que el primer té muntanyes altes i podria ser un llac. Només intueixo el tercer, encara que tampoc ho podria assegurar.

Jo no tinc massa planificat aquest any, però segur que cosetes sortiran. Espero que pugueu complir els tres somnis, i si en surt algun més, escolta, no t'ho pensis!

Joana ha dit...

Aquest any, serà molt dur a la meva feina, almenys la primera meitat, faré més hores que un "tonto", però per Sant Joan... Ribes de Fresser! o tenim molt clar.
No se el nom dels teus llocs, confio que ens ho expliquis.

Anònim ha dit...

M'agrada el teu sistema estalviador, però, diga'm inculta, no conec els llocs de les imatges... Somia, algun dia serà realitat!

Clidice ha dit...

Caram, quanta planificació. Jo no sé mai on aniré, només sé que el Factor X estalvia i quan falten un parell de mesos em diu: cap aquí. I jo faig la maleta, la motxilla o agafo el raspall de les dents :)

Per cert, no n'he encertat ni mig eh!

_MeiA_ ha dit...

Clar que si, ben fet! no hi ha res millor que viatjar.
Nosaltres també estem pensant on anar a caure aquest any... som només dos, però ens costa molt posant-se d'acord.

Vagis on vagis... ens expliques com han anat.

(volem informació detallada a l'OuCost! d'aquest, i del que heu fet!!!!!!!!!!)

Joan ha dit...

Caram quina planificació més detallada. No voldria fer conjectures dels llocs, però vaja, fan de bon veure i millor gaudir!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Podries obrir un concurs a l'estil del de l'Assumpta... en lloc de "Què és això", seria "On és això".
No en tinc ni idea, però per dir... el primer és Suïssa, el segon és Sardenya i el tercer una illa de les Canàries.

Nosaltres, per ara crec que ens fuguem a Madrid un cap de setmana de primavera, i jo faré una sortida de soltera amb amigues a Còrdova. La resta... tot un misteri...

llum ha dit...

Jo no n'endevino cap d'aquests llocs, però tots tres m'estan bé. Excepte en l'escapada romàntica, accepteu okupes/acompanyants?

Assumpta ha dit...

Oooooh quina envejaaaaaaaaaa em fas tan bèstia!! :-P

I això que no sé on és cap dels tres llocs... però l'enveja me la fas igual :-DD

(El teu sistema pro-finançament inclou travesses futboleres? Jo sempre ho intento però no tinc sort!) ;-)

rits ha dit...

carai! quina planificació!!! quina enveja!!!!

aquests dies hem intentat posar-nos les piles, més que res per buscar motivacions... xò de moment tot és massa car, ja veurem

Joana ha dit...

Somiar en el viatge ja d'entrada és un plaer i el llit podria ser de 90?jeje

Laia ha dit...

Uff, ni idea!!! Però m'encanten les tres destinacions :) Gaudiu-ne molt!!

estalviar per poder-hi anar és més senzill si ja teniu un objectiu fixat :)

vaaaa posa els noms ;)

Guspira ha dit...

Aquesta sí que és una bona planificació! Tan de bo els pogueu fer tots tres!
L'únic que podria endevinar és el de la tercera foto, però concretar el que es diu concretar, tampoc... :)

lisebe ha dit...

Doncs això es preparar las vacances amb temps!! de les fotografias tinc alguna idea d'on son però l'ultima em sembla que sigui Lanzarote potser?

Petonets i bon cap de setmana

Anònim ha dit...

Ni idea de cap dels tres llocs.
Veig que a casa vostra les destinacions s'esculllen democràticament. Una forma molt afortunada d'evitar discussions i problemes.
Desitjo que, tot i els despeses i les quotes a suportar, pugueu gaudir de totes aquestes destinacions!

Pakiba ha dit...

Ostras Garbi ja has planejat tot any si tot just acaba de comensar, jo encara estic amb el passat jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Lale Mur ha dit...

Caram, Garbi. Tot planejat! Saps, m'encanta planejar els meus viatges, em xiflen, perquè així tinc una sensació especial durant tot el temps fins el dia de viatge. El que passa és que amb el meu marit, no hi ha manera de fer-ho. Per això, sempre espero fins el moment quan el em digui, "vinga, va, ja pots agafar els bitllets"..Uff, això em torna boja...però, bueno, què hi farem..:) Em sembla que el primer foto és de Austria, o quelcom país escandinau. Ostras, no ho sé :((( jeje..Què tinguis un bon cap de setmana!

sargantana ha dit...

que be que pinta tot aixo
sempre amb aigua i sol
hi te cabuda una sargantaneta??
porfa..porfa
jajajajja