dimarts, 7 de setembre del 2010

Reincident

Quant una cosa t’agrada, per el que és o per la seva manera de fer, fa que quant en tens la possibilitat ho tornis a fer, potser fins i tot amb més ganes que la primera vegada. El fet de ser barat també ajuda a que siguis més susceptible de recaure-hi, tot i que en alguns llocs fins i tot t’ho fan de franc, que com a bon català es d’agrair.

Va ser el Diumenge quant per segona vegada vaig assistir a una visita teatralitzada a les ruïnes del poblat Ibèric, del poble d’Ullastret al Baix Empordà, una vegada més, un petit espectacle amb quatre actors et fan veure com vivien, en que creien, les seves pors i les costums dels antics Ibers, autoanomenats indigets. Son visites d’una hora aproximadament, que en acabar pots visitar el museu i la resta del poblat amb tota la calma que un hi vulgui donar. El fet de que siguin visites de grups força reduïda, en el meu cas i casualment acompanyat per amics i coneguts de temps, va propiciar un agradable diumenge al matí, que sincerament aconsello a qui li agradi passar una estona amena i diferent.


Una web on trobar aquests espectacles la trobareu aquí

15 comentaris:

GEMMA ha dit...

Gràcies Joan per la recomanació+informació, la tindré en compte, penso que és una manera ben amena de fer-se una idea més acertada de com vivien en èpoques remotes. Una bona iniciativa doncs!

Striper ha dit...

Avui nomes passo a saludar-te estic molt enfeinat.
Salutacions, Striper.

montse ha dit...

l'apunto a l'agenda.

Salut!

khalina ha dit...

He anat a Ullastret però no hi havia visita teatralitzada. A veure si a la propera hi vaig (no veig cap anunciada properament)

joanfer ha dit...

Bona recomanació. Haurem de tenir-la en compte... ;)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la recomanació! Segur que ha de ser interessant!

Clidice ha dit...

M'hi he d'arribar, gràcies per recordar-ho! :)

zel ha dit...

genial, a mi em va agradar com a tu!

lisebe ha dit...

Saps ara aquí al meu poble son les festes majors! Demà es festa i també hi han rutes guiades per el segle II i el XII hi han grutes.. sota terra, pous... i fins i tot una mina de plata... anirem demà amb els meus nebots bessons i a veure que treuen .... amb 8 anyets no sé si aguantaran molt.
Ja t'explicaré..

Petonetsssssssssssssssssssssss

Carme Rosanas ha dit...

Jo també he ant uns quants cops a Ullastret, però mai no he vist aquesta visita teatralitzada. Hi hauré de tornar!

GURMET ha dit...

SEmpre es mes interesnt si t'amaneixen una bona historia!!

Joana ha dit...

Sempre va bé saber coses noves.

Anònim ha dit...

Una proposta a tenir en compte, gràcies Joan.

_MeiA_ ha dit...

Proposta apuntada!

;)

Jordi ha dit...

Me l'apunto, doncs!