diumenge, 8 d’agost del 2010

Contes per no dormir

En un espai prou ben cuidat i emprat per els més petits, que per això l’anomenen parc infantil, trobem les restes d’un grup d’imbècils. No em cal la gorra ni la lupa de Sherlock Holmes per definir l’acte produït la nit anterior, doncs trobo per terra gots petits de plàstic, una ampolla de whisky trencada i una bossa de glaçons de la benzinera. Fins a sis papereres al voltant dels bancs del parc, però tot per terra, potser un nen trepitjarà els petits trossets de vidre, potser es posarà a la boca algun got amb restes de licor encara o bé s’asseurà sobre la graveta que poques hores abans servia d’urinari públic. Tant de bo passi el servei de neteja abans els nens facin acte de presència, jo mateix ho hagués fet, si al meu abast hagués hagut una trista escombra.

Tots hem begut, tots hem fet “botellon”, però no tots som uns incívics, per sort. Hem quedo amb la seva ressaca de l’endemà com alegria meva, doncs comptant els gots i l’ampolla buida està més que garantit el meu trist trofeu.

11 comentaris:

Mireia ha dit...

és que hi ha gent molt neta :(

lisebe ha dit...

Es el que hi ha noi, els joves d'ara (no tots) he de dir, son una mena de claveguera de tot. El trist es que les generacions creixen i malgrat l'educació rebuda n'hi ha un tant per cent incivic que mai es curará.

Petonets maco

Sergi ha dit...

De brètols n'hi ha a tot arreu, m'he sorprès de comprovar que a Suècia també, tu. Avui he vist restes similars en un parc, per altra banda, molt ben cuidat.

Joana ha dit...

Veig que aquestes marranades inconscients t'empipen tant com a mi.

Pep ha dit...

Un cop vaig veure un pare que, des de la finestra del cotxe, llençava un paquet buit de tabac.
Interiorment li vaig desitjar que tingués sort amb l'educació dels seus fills, però que ho tenia difícil degut a les seves pròpies mancances.

Estic amb tu Garbí.

Manel ha dit...

Joves i no tan joves. Joves que, com Àtila, per on passen no torna a créixer l'herba. Majors que llencen les burilles per la finestreta, que escupeixen, que creuen carrers sense mirar... Qui se salta les normes de circulació, sobretot motos i bicicletes. He vist coses inversemblants deixades enmig del bosc... M'estic fent (o ja sóc) major i cada dia suporto menys tot això.
salut

sànset i utnoa ha dit...

Gilipolles com aquest grupet n'hi ha arreu.

Podem fer el que ens doni la reial gana, però sense molestar ni posar en perill als altres.

*Sànset*

Anònim ha dit...

Aquestes actituds incíviques haurien de ser durament multades. No pot ser que sempre esl mateixos facin el porc als mateixos llocs i que ningú faci res. Ja cansa!

Carme Rosanas ha dit...

Incivisme... hi ha coses que no s'entenen... bé, jo no les entenc.

I cansa, cansa molt!

rits ha dit...

una pena.
no s'enten, la veritat, no costa tant.

jomateixa ha dit...

M'he trobat molts cops que algú els defensa: "Son joves, tots ho hem sigut". Es una veritat com un temple, tots ho hem sigut, però no sempre ha sigut, joves=porcs. Potser ara es passen massa amb el passotisme.