dimarts, 25 d’agost del 2009

Que curtes que son 98 hores


Doncs si resulta que les noranta vuit hores , han passat volant , potser per culpa de la sidra Normanda , el calvados , el benedictine o be per el bon temps i el lloc tan esplèndid que ens hem trobat .

Quatre dies donen per molt , però la veritat es que s’han fet curts, molt curts . Però torno amb les piles carregades per engegar la recta fins a final d’any , que d’això es tractava.

Com sempre podreu veure ,en poc temps ,una acurada redacció de l’escapada a lou cost , per si algú s’anima a conèixer llocs tant propers i relaxants .

Dir-vos només que val la pena perdre estones a la web per poder trobar llocs , especials com l’Hotel que hem anat aquests dies , només cinc habitacions , regentat per un matrimoni , amb un tracte totalment familiar , per no dir casolà . Un menjador amb una taula llarga on els visitants comparteixen taula i experiències , on la mestressa mateix presenta als comensals per trencar el gel i de on en surten tertúlies molt enriquidores on es barregen un munt d’idiomes , en el que s’inclou el universal idioma dels gestos , si cal . Potser no es un espai per sibarites , però per gent com nosaltres estat genial . I tot això no ho dic per el calvados artesanal que ens va regalar el propietari.........ho dic amb les ganes de tornar-hi .



Un lloc per recordar i recomenar......com diuen ells Le Chateau

14 comentaris:

kweilan ha dit...

Un lloc fantàstic pel que es veu a les fotos. Curtet però segur que ben aprofitat!!! Benvingut!

Ramon ha dit...

De llocs on et deixin "entrar fins a la cuina" ne queden pocs!!! Quina sort haver- ne pogut tastar un! Queda guardat per pròximes ocasions... No cal que el facis del tirón; pots descansar l'onze! Vinga, amb força!

Thera ha dit...

Acabo de veure les fotos, quines fotos més maques, quantes vivències m'has fet recordar... Un lloc recomanable de totes totes! Saps que vam estar passejant per davant de l'Hotel, realment es veia un lloc molt ben cuidat, desprenia molta pau. Que bé! Quina sort de fer-hi estada! :)

Kudifamily ha dit...

Eii Garbi!
Estic força desconectada del blog i encara no he vist les fotos de Finlàndia!!!
Vaig a posar-hi remei!!!
(caram quin estiu viatger eh???... per cert, i la pota?)
Petons

Joana ha dit...

Curtet però ben aprofitat i amb bon temps per allà a dalt.
Jo també necessito una posta a punt de cara als Nadals! :)

Joana ha dit...

Però intenses no? :)

Anònim ha dit...

Sol passar per aixo Eva y Adan pense que soles pasaren unes hores en el parais, en els llocs idilics amb la parella perfecta, pasen volant ;) Muas m'alegre que ho pasareu be.

Anònim ha dit...

A mi em costa arrencar, serà que també ho he passat molt bé?
Records a la família.

Clidice ha dit...

Res millor per agafar la perspectiva que fer un pas enrere. I això és el que són aquests dies "robats" que hom es pot regalar :) Me n'alegro que t'hagi funcionat :)

Andrea. ha dit...

Quan hom s'ho passa bé, el temps es dedica a córrer.
Ben tornat.
Una abraçada.

GAIA ha dit...

Si son ben aprofitades no conten tan els dies i pel que es veu així ha estat
Salut

rits ha dit...

com diu la Gaia, si s'aprofiten, l'important no és més o menys dies, sinó viure'ls intensament!
me n'alegro molt que hagi estat una bona escapada!

khalina ha dit...

quina monada d'hotel! I a part a molt bon preu!

Sergi ha dit...

Ja se sap, les vacances sempre duren poc, i aquesta escapada tan esperada, aquests quatre dies que us heu regalat els dos, lluny de la resta, no podien ser menys. Però el bon gust de boca no te'l treu ningú, em sembla que has quedat encantat, i això és el que compta.