dilluns, 10 d’agost del 2009

Panxing

Tot i ser un esport molt practicat per la gent , cal saber que també te les seves contraindicacions com tota cosa que es practica en aquest món .

Que com me’n he adonat ?.....senzill , tot el cap de setmana de practicar-lo , un cap de setmana que ni tant sols he agafat el cotxe , un cap de setmana amb la gent de casa i els que han vingut de fora , un cap de setmana de xerrar , jeure , estirar-se , dormir , menjar , tornar-hi , i un llarg etc de coses d’aquest tipus .

La única feina que es pot anomenar, es la preparació d’una gran paella d’arròs , un mèrit perdut als pocs moments, doncs ens l’hem cruspit tota , el que ha fet que , tornem quedar absorbits per el sofà amb la tertúlia, interrompuda per la paella, envoltats del soroll dels clics clics dels glaçons .

La pregunta que em ve avui al cap es , com pot ser que descansar cansi tant ? , avui hauria d’estar com nou , ple d’energia , amb ganes de treballar . Però no es així , tinc ganes de tornar a casa i continuar fent el que portava fent des de el divendres al vespre .

Amb tant poques hores no crec que sigui una adicció , per lo tant es tractarà d’anar-ho practicant , de tant en tant , per saber-ne més coses amb el permís sempre de la bàscula del bany que desprès d’uns dies així ,quant entres ja et mira malament i asta sembla que et faci un somriure maliciós .

S’observaran molt acuradament els comentaris de la gent que pugui estar en la mateixa situació , per entre tots intentar esbrinar si es o no , un bon hàbit .

Mentrestant , bona setmana .

10 comentaris:

Andrea. ha dit...

Jo no el sé fer aquest esport.
Una tarda, pot estar bé... però més ja em pica tot, i busco quelcom per bellugar-me.

Thera ha dit...

No sé opinar entre si és bo o dolent fer panxing, el que sí que t'asseguro és que crea adicció, com la majoria de coses 'prohibides' o 'mal vistes' (pels altres o fins i tot per un mateix - pel que fa als remordiments)...
El que si que t'aconsello és que ho vagis provant de tant en tant, no ho deixis, per anar prenent costum i evitar aquesta sensació de cansament ;) T'ho dic per experiència pròpia... A mi el que hem passa, és que quan hi començo a trobar gust, a sentir-m'hi bé, he de tornar al ritme frenètic!!

Joana ha dit...

Ui! Molt de tant en tant i a estones curtes...
El cos el tenim per moure'l que si no es rovella!
Els culs inquiets ens costa fer panxing...

Sergi ha dit...

Encara no estic en aquesta situació, però espera't a la setmana que ve...

És una cosa incomprensible, com pot ser que estiguem cansats de descansar? Si és que sona malament i tot! Però és una veritat com un temple. Ràpid s'acostuma el cos a la bona vida.

_MeiA_ ha dit...

És igual que quan dorms moltes hores... et lleves fet pols!
El panxing és un dels millors esports que hi ha, sobretot a l'hivern, on el panxing s'hi suma una manteta, la llar de foc i una peli.

khalina ha dit...

Està bé el panxing, però abusar-ne és contraproduent. Cada cop sembles més cansat i necessitar-ne més

helena ha dit...

A mi el metge em va obligar a ferne un cop a la setmana una horeta.
Com totes les coses, amb mesura és una bona cosa...

Clidice ha dit...

jo no puc, és com si em clavessin agulles! per a mi reposar és moure'm, prou que estic castigada tot l'any a estar-me asseguda i quieta a la feina :(

Ara, si és el que més t'agrada ... imagino que és el millor que es pot fer :D

Bon panxing! :P

zel ha dit...

És un esport genial, genial...només té el problema que enlloc de cremar greixos els fas créixer...però a mi em va molt bé fer el gos, jejeje...petons!

Eva ha dit...

De ser bo segur que ho és, ara tampoc cal abusar perquè després costa molt tornar a les rutines.
Salut!!!