diumenge, 12 de juliol del 2009

Tornada


Doncs si hem tornat , sans i estalvis a casa després de passar quinze dies molt agradables i perquè no fantàstics .La veritat es que ha anat tot perfecte ,durant tot el recorregut al voltant de l’illa i algunes parts de el interior hem gaudit de molt bon temps , cosa poc esperada d’un país com Islàndia , famós per el seu temps inestable , també val a dir que hem tingut la sort de cara doncs una gent que varem trobar a la aeroport i que varen donar la volta al revés es queixaven que el mal temps els havia perseguit durant tot el viatge , en canvi nosaltres tant sols varem veure pluja dos dies i durant poc més de mitja hora , hem gaudit de tant bon temps que asta tornem més morenos .

En quant als onze allotjaments que teníem contractats per Internet , no hem tingut problemes amb cap , tot i que alguns eren de caràcter particular i els altres eren de Hosteling internacional que tenen una xarxa d’albergs per tot el país i que amb ells mateixos varem llogar el cotxe .

Quinze dies molt amb família i molt junts hem pogut gaudir de grans caminades , paisatges idíl·lics , espectacles volcànics , glaceres , veure dofins i foques en llibertat , banyar-nos amb rius d’aigües calentes enmig de la natura , un munt d’ocells estranys per nosaltres , veure l’espectacle del sol de mitjanit i moltes coses més que si algú l’interessa ho podrà veure en pocs dies en el bloc de la meva companya: loucost.blogspot.com .

En quant a la fama de país caríssim , ja no es certa , doncs aquest any amb el canvi de moneda tant favorable per nosaltres , podem dir que els preus son quasi iguals que aquí i com a prova puc dir que la gasolina està al voltant del euro amb cinc cèntims , que pots menjar tranquil·lament en un restaurant i que el preu no serà gaire diferent als d’aquí , que si vols comprar fruita evidentment serà més cara , ja que molta es importada , tot i que produeixen unes pomes que no estan gents malament , i una de les més importants , que una cervesa de mig litre al súper no arriba al euro .També val a dir que nosaltres ens ho hem currat molt a través de la xarxa i que si vas directament a una agencia de viatges , si serà caríssim , però trobo que si et prepares tu mateix el viatge també el gaudeixes molt més

Total que es un destí que recomano molt a qui tingui ganes de caminar i de veure coses diferents i que ningú es proposi d’aprendre Islandès , doncs es bastant complicat i que allà tothom parla anglès , comptant que el meu nivell està molt en la zona de suspens i que la disposició de la gent es molt bona , no hi ha cap problema .

Us hi deixo un tast petit de fotos , doncs encara hem de organitzar les més de tres mil cinc-centes que hem tirat .

Poques vegades repetim destí , però aquesta vegada no m’atreveixo a dir-ho .







15 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

A nosaltres ens va passar el mateix: a Islàndia no descartem tornar-hi i més ara que els preus s'han fet una mica més "raonables".

Anònim ha dit...

Benvinguts!
Les fotos que has posat són precioses.

Ana ha dit...

Amb el parell de fotos que has deixat ja m'has fet venir salivera, quina enveja!
Me n'alegro que hagi anat tant bé!

Thera ha dit...

Islandia! Quines fotos més xules que ens has posat!! Segur que els paissatges són impressionants! Ah! I ben tornats!!!

Eli ha dit...

Uau... Ben tornat!!!
Quin grapat de fotos... buffff....
Ja tinc ganes de veure-les!!!
:-D

helenna ha dit...

Uhmmmm per les fotos i la teva explicada, Islandia ha de ser deliciós.
Bentornat, i a pensar en el proper viatge!!

Anònim ha dit...

Precioses fotos, per el que contes es un lloc a visitar i si tens sort de tindre el temps de cara millor que millor. Un bes molt gran jo estic planejant les meues vacanses encara... toca Barcelona :D Un bes

Anònim ha dit...

Precioses fotos, per el que contes es un lloc a visitar i si tens sort de tindre el temps de cara millor que millor. Un bes molt gran jo estic planejant les meues vacanses encara... toca Barcelona :D Un bes

Anònim ha dit...

Espero que no sigui gaire dura la reentrada... A nosaltres ens queden encara 3 setmanes...

Aquest glaçó de gel...Quina fresqueta més bona.

Esperem saber-ne més d'aquest destí. La millor època, l'estiu, per anar-hi?

Els del PiT ha dit...

Molt bentornats!!!
Caram quines fotos noi, són fetes amb el mòbil, oi?
:-)

khalina ha dit...

OHhh ! Quines fotos tan preciosoes! M'alegro que tot anés bé. El teu peu s'ha comportat, no?

Ja aniràs explicant

sargantana ha dit...

ja te val...posar-nos les dents llargues d'aquesta manera
ara castigat a esplicar-ho tot, tot i tot
jejejje

semblen postals aquestes fotos...son divines!

celebro que n'hagiu gaudit, pero se us ha trovat a faltar.

una abraçada

GAIA ha dit...

Donen ganes d'anar-hi! Quines fotos tan boniques. Jo aquest any aniré a Galicia. La qüestió és desconectar!

assumpta ha dit...

Celebro la tornada, tot veien que us ho heu passat d'allò més bé.
De les fotografies que et puc dir...!
Fabuloses, precioseeeeeeeeees!!!
;)

_MeiA_ ha dit...

Osti tuuuu! tu saps l'enveja que tinc ara mateix... grrrr... jejeje
Les fotos fantàstiques! de postal.