divendres, 31 de juliol del 2009

Arriba Agost


Finalment entrem al mes més desitjat per molta gent , un mes per les vacances , per estar tranquils , per descansar i per mil coses més que cadascú tria a la seva conveniència i per que no , poder adquisitiu . Un mes també per gent que treballa , com jo , que ja he fet part de les vacances i que es troba treballant amb una tranquil·litat impensable durant la resta de l’any , acompanyat per taules de despatx buides amb els seus papers molt ben apilonades , esperant que torni el seu ocupant per remenar-los i donar-los vida .

Sens dubte un mes plàcid a primera vista , però jo , amb l’afany de tocar allò que no sona us vull fer adonar que te els seu riscos i les seves punyetes emprenyadores .

Sabeu que passat les vacances d’estiu , son moltes les parelles que es separen , i es que es veu que tants de dies de convivència conjunta , acaben per fer donar conta de que no s’aguanten l’un al altre o bé provocat per una tercera persona que sempre es pot posar el mig , solsament per desfer-se de la seva escalfor interna i produir-se el típic i de mal curar atac de banyes .

Sabeu també que durant aquest període moltes famílies es trenquen , es veu que molts de dies junts en un càmping , que si la teva mare , que si el teu cunyat , que si els teus nens .......acaben amb els plats per el cap , de fet ja no es suporten , però aquests dies es l’espurna que falta per esclatar tot.

Sabeu també que es el període de temps en que les malalties son més abundants , es veu que salmonel·la , constipats , diarrees , cremades solars , punxades d’eriçons i alguna d’altre que afecta les parts del cos que solen estar entre setanta i noranta centímetres del terra , son quant tenen més efectius per atacar persones i fa que molta gent passi part de les vacances tocat .

Sabeu també que es l’època de l’any que la gent tira més de targeta de crèdit i que els seus aplaçaments , apart de cars ,acompanyen a la gent fins a les festes de Nadal , just per tornar a gastar . I que un cop a casa sap greu el que s’ha gastat doncs la relació qualitat preu no es la justa .

Sabeu també que tot això es part de la meva venjança perquè mentre vosaltres esteu de vacances jo estaré treballant , quasi en solitari i sento molta enveja de tots el qui comenceu les vostres merescudes vacances .

Que tingueu unes bones vacances , però penseu......no us separeu , no trenqueu amb la família , no agafeu malalties , no gasteu més del que faci falta , feu molta migdiada i molts cafès amb gel desprès de.................o abans de............., però mai en ves de..........

17 comentaris:

Clidice ha dit...

Llegint-te gairebé decideixo quedar-me a casa :( sort de la teva declaració d'enveja cotxina! :P Un petó de vacances! :)

_MeiA_ ha dit...

jajaja tens taaaanta raó!!
i també és quan hi ha més embarassos!

Però si, tens tota la raó, ja es pot fer dificil conviure amb la parella durant l'any, la qual només veus hores contades per culpa de la feina i obligacions... que a l'estiu, que són 24h sense desconnectar.

Nosaltres ja ho hem fet bé... 10 dies de vacances i prou pel juliol, i 10 dies més per l'agost... i tot i així tenim les nostres enganxades, ja que tots dos tenim un caràcter bastant fortot.

Molt bona entrada!!

Un petonàs i no t'aborreixis massa.

zel ha dit...

Jeeeee, nosaltres, a casa, durant l'estiu no ens veiem gaire, en Miquel és quan té més feina, (tot i que el juliol ha sigut un desastre, la veritat)i els nois treballen, o sigui que passo moltes estones sola, al gimnàs, llegint...i (merda) fumant...

Bé, bon agost, maco!

Anònim ha dit...

Je je je, no cola... Jo marxo d'aquí uns dies... Tot i que tens raó.
En llegim!

òscar ha dit...

ha hagut un punt, enmig del post, que he estat temptat de quedar-me al despatx tot l'agost.

un falsa alarma: preferixo córrer el risc! :)

Natàlia ha dit...

jajaja però si s'està molt tranquil a l'agost quan tothom està de vacances!! No et faci ràbia dels que marxem!! jeje

Azu ha dit...

ostres... no sé si demanar als de Recursos Humans que em deixin quedar sense vacances...
Doncs, ja m'ho he pensat!!! Crec que a la vida s'ha de viure amb una mica de risc...agafaré les vacances, i espero fer de tot amb messura.

Cuidan's la casa Garbi

Andrea. ha dit...

Jo oficialment avui començo vacances... però no me'n vaig enlloc... o sigui que ens anirem llegint per aquí...

De tot el teu post, em quedo amb el final...

Albanta ha dit...

Bé, segurament tens raó, però ja hem passat tants mesos d'agost així que enguany ho tornarem a intentar!!
De totes formes, si no tens vacances en l'agost les tindràs en un altre més... o no??

Gaudeix de la tranquilitat en la teva feina... I molt bon estiu bonico.

Ana ha dit...

Enveja podrida :D però tens raó, passen totes aquestes coses que expliques.
Jo, si pogués escollir preferiria treballar a l'agost i agafar les vacances en un altre moment. Així tens unes vacances reals, quan ningú està de vecances i tot està millor de preu i també tens unes setmanes de feina molt més tranquil·les perquè estàs sol. I no parlem de poder sortir al carrer i que no hi hagi ningú o trigar la meitat del temps en un trajecte amb cotxe.
Jo tindré mig agost de vacances, mig treballant (nova feina, a més).

helenna ha dit...

Jo sóc de les que es va separar després del estiu, però sense haver fet vacances :)
Com que no m'agrada ni la calor, ni les cues per fer qualsevol cosa, ni la platja ni res d aquestes coses tan estivals... aquest any faig les vacances al Octubre.
Quan tots tornareu a la feina morenets i relaxats a mi encara em quedaran 15 fantàstics dies per dedicar-me al noble art de no fotre res.
Petons i bones vacances a tothom

Joana ha dit...

Apa noi!!
Com tu ja les has gaudit... je je
De totes maneres, has dit un munt de veritats!

Durazno chapeado ha dit...

Solía ser una de esas personas afortunadas que tenían sus vacaciones en verano pero los buenos tiempos se acabaron..
Pero las tiendas ya nos estan recordando la navidad haber sacado las primeras decoraciones navideñas! :( en un par de años simplemente dejaran de quitarlas..

rits ha dit...

tb treballo a l'agost i és un mes fantàstic per treballar i gaudir de la ciutat!!!

Anònim ha dit...

Son interesantisi-simes, les estadistiques. :) Es bo saber-lo per anar amb compte en aquests sentits. :)

Pero no entenc la gent que gasta fora de les seves pos-sibilitats economiques.

khalina ha dit...

si tothom agafés les vacances al juliol, llavors canviaríem les estadístiques.

Jesús M. Tibau ha dit...

i també un mes fantàstic per treballar (a mig gas i amb aire condicionat, esperatn que tothom torni per marxar de vacances al setembre