divendres, 15 de maig del 2009

Skyline

Moltes son les vegades que les ciutats ens mostren el seu skyline per ensenyar-nos el que tenen , el que promet aquella ciutat i el seu desenvolupament , doncs bé ara el nostre skyline ens ensenya una imatge mai vista en la nostra ciutat i que ens mante en l’esperança de ser un altre “megaurbe” de negoci on tothom tingui les seves possibilitats de viure amb la dignitat que li correspon . Tot i no residir en ella la proximitat en que m’hi trobo em fa reflexionar sobre el resultat que ens pot reportar , si serà bo o ens passarà factura , donat el cost de l’obra , que evidentment paguem entre tots .
Les infraestructures d’una ciutat son vitals per el seu desenvolupament , ja tenim un aeroport que funciona molt bé i ens reporta molts de viatgers , tindrem un tren d’alta velocitat que ens portarà a la capital o al centre de França en un temps relativament curt , el servei de bus tot i que no es per tirar coets , funciona . Que es el que falta ? , doncs trobo que el que falta es treballar molt per tenir un motiu potencial per que la gent tingui que venir i vulgui venir . Motius en tenim , però cal treballar-los i polir-los i sobretot la gent ha d’entendre que s’ha acabat el sistema clatellot per fer diners rapits , em de tornar a fer com les formiguetes anar recollint de mica en mica per tornar a fer-nos forts i competitius , la clau està en tornar a fer números reals , tenir uns marges comercials correctes i que les coses valguin el seu preu , aleshores la gent tornarà a comprar , crearem feina , llocs de treball i de mica en mica tot tornarà a una certa normalitat ..................i varen ser feliços , menjant anissos .
Aquest es de moment l’skyline que tenim i que no sabem on ens portarà .

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui aixo meu conec aci a la Rita quan li pega el pet (molt amenut) se fica a cambiar coses a construir unes altres. Un bes

Striper ha dit...

Mai hsavia sentit aquest concepte..

rits ha dit...

i ben aturades que estan les grues!
ja veurem com va canviant tot plegat, amoïna!

Els del PiT ha dit...

Haurem d'esperar a veure què doncs...
Parles de BCN? GRN? TRRGN? LLD? QSSPN? (disculpa la meva ignorància)
;-)

zel ha dit...

Ostres, no m'agraden aquests paisatges de cel...jo que estic tan bé a poble petit....

khalina ha dit...

buff quanta obra!
Tens raó en que diners ràpdis acaben fent mal a algú o fins i tots als mateixos agraciats. Cal seny, marges adequats...