divendres, 22 de maig del 2009

Parlament..............cinc estrelles


Veient que ja ha començat la carrera per les eleccions al parlament Europeu , em be al cap , com sempre , el cost que ens suposarà a tots nosaltres posar tanta gent dins del edifici aquest , omplir-lo no costarà , doncs son molts els que fan cua per poder anar-hi , tant se val el càrrec , la qüestió es anar-hi cobrar un sou astronòmic per fer poca cosa i de passada portar a tota la família amb totes les despeses pagades ( per nosaltres ) .
Fent una ullada als voltants del parlament , t’adones de la quantitat d’hotels spa balneari de cinc estrelles que hi ha , aleshores no entenc si van a treballar o relaxar-se . No dic que no es mereixin un allotjament digne , però em fa mala espina la quantitat d’hotels d’aquest tipus que ronden el parlament .
A tots ens estressa la feina .....a mi mateix i que per feina, moltes vegades tinc que dormir fora de casa , no m’espera pas un hotel de cinc estrelles superior amb una cuina selecta diàriament , que ni per fi d’any ens podem permetre . No tinc dret jo a gaudir d’un allotjament així ?, que part dels ingressos que genero estan destinats a ells . No tinc jo una responsabilitat que també m’estressa ? , doncs perquè uns si i els altres no ? .
Potser que la meva ignorància no em deixa veure que jo tinc el temps just per dutxar-me , sopar i dormir , comparat amb ells que fan una reunió de tres o quatre hores i tenen més temps per rascar-se-la i cal distreure’ls . Jo en canvi no amortitzaria l’estada i seria malbaratar els diners (meus)
No ens enganyem , la política es necessària en un país , però no amb aquesta exageració tant de número de persones com de glamour , els veritables motors de cada país son les empreses que generen treball , i amb el seu afany de guanyar més diners , creixen i donen més feina . Soc treballador i se que depenc de les empreses que em donin feina i diners , la política apart de alimentar-se dels meus impostos, per desprès malbaratar-los , se que no em donarà mai res , en el millor dels casos em tornarà el que ja els hi he pagat , mitjançant un miserable subsidi d’atur , que espero no haver de necessitar i que se’ls gasti algun parlamentari dins d’una gran banyera d’hidromassatge amb la companyia de noies que no porten anell de compromís .
De totes maneres hem d’estar molt contents de que ens donen l’oportunitat de triar qui volem que gaudeixi , amb els nostres diners .

CADA VOT ES COM UN LITRE D’AIGUA DINS LES SEVES BANYERES

SIGUEM SOLIDARIS I ESTALVIEM AIGUA

11 comentaris:

Cristina ha dit...

Jo també penso que els polítics viuen massa bé. Que fan una feina de responsabilitat ja ho sabem però crec que tots fem feines importants, cadascuna en el nostre àmbit però si treballem és perquè algú ens necessita i per aquest motiu som importants. Hi ha luxes que estan de més i que a mi de vegades em fa l´efecte que s´ens riuen a la cara. Així que ara que s´apropen les eleccions no sé molt bé què faré, si algú es mereix el meu vot...

Anònim ha dit...

Doncs jo sí que aniré a votar, perquè hi vagin a representar-me uns que no els vull ni en pintura, prefereixo que amb el meu vot ho facin els que vull; la cosa està montada així!
Vols dir que hi viuen tan bé? No els envejo pas!

Thera ha dit...

Jo no els envejo als polítics i segur que tenen les seves dificultats però..., de viure en saben, viuen bé i se'ls gasten la mar bé... (i com a tot arreu i dèu haver de tot, algún d'honest...)

Joana ha dit...

Crec que és evident que alguns viuen del "cuento", però també n'hi ha molts, que trevallen i molt, sense caps de setmana etc...
Ho puc dir en veu alta, se de què parlo.
Ara bé.... els que no treballin, al carrer!
Com és evident, jo SÍ aniré a votar, ens hi juguem molt.

TICTAC ha dit...

Per això hi ha tanta cua per entrar, je je je
De fet, jo no envejo ni als polítics ni al Papa i su santa sede (uns altres que viuen amb opulència)
Mals de caps crec que en tenen molts i grossos.
Et faig saber que creat un blog de rellotges del món amb el blocaire Ginkgo. Et passo l'adreça: http://tictac-rellotges.blogspot.com/

helenna ha dit...

Ja en tens de raó.... Tot i que crec que tenim poca informació de la feina que hi fan, viuen molt bé.
Gràcies per pasar-te pel meu intent de blog, t he llegit alguna vegada a trav´´es del blog de l'Eli, i m'agrada el que escrius.
Ahh, i jo també sóc gironina.

TICTAC ha dit...

Gràcies per la teva col·laboració a Tictac
Les fotos perfectes.

Gaia

khalina ha dit...

No està bé que els europarlmanetaris tinguin tants luxes, ni tampoc que molts polítics cobrin pels antics càrrecs. Hauria d'haver-hi més control sobre el diner públic en general i exigir més responsabilitats. Es complicat!
Igualment, sí aniré a votar. Hi aniré perquè NO ens la fotin a Europa, o almenys ens la fotin menys. Allà poden decidir si es carreguen la negociació col.lectiva, i individualment es pot pactar allargar la jornada setmanal a 60 hores. Allà han tallat la proposta d'allargar la maternitat a 20 setmanes com a mínim per a tots els Estats. Europa ens arrossega en molts temes, encara que no interessi que se sàpiga.

lisebe ha dit...

Doncs com podem creure en uns individus que han passat mai res, sempre han tingut de tot i no estalvien luxes?
No em sento gens identificada..per tant amb mí no contarán pas.

Petonets maco

Anònim ha dit...

Jo no se si votare cada vegada creec meins en tota eixa panda de cabrons. Un bes

Els del PiT ha dit...

No es pot generalitzar, hi ha de tot a tot arreu...
Jo aniré a votar, és l'única manera de queixar-se, penso.