dijous, 7 de maig del 2009

Fins l'última gota

En un país on la població ja estava prou masegada per culpa d’una crisi que els hi varen crear i que la gent va seguir sense miraments , es troben ara , que els qui han de pagar els plats trencats son els mateixos de sempre , la gent que com a persona humil i ciutadana es la més feble .Tothom busca com omplir la seva bossa de diners per fer front a la crisi i aquí es on veig una injustícia que em fa bullir la sang . I no es altre que aquell famós monstre de quatre rodes sota comandament d’homes d’uniforme que sense pietat i obeint ordres des de l’ajuntament , no para d’emportar-se cotxes , suposadament mal aparcats ,amb una nota de color grog enganxada als vidres i una enganxina triangular al terra per indicar-te on els hi has de portar els diners . Com veieu el negoci es rodó , doncs amb una inversió de dos trossos de paper i un lector de targetes de crèdit tenim una recaptació de més de tres mil euros al dia i monstre , sobradament suficient per pagar el leasing del monstre i els sou dels seus acompanyants .
Jo no dic que no es posin multes i que no es retirin vehicles , el que no m’agrada es que es converteixi en la taula de salvament per ells , treien cotxes a tort i a dret sense que facin cap nosa , només amb afany recaptatori . He vist com davant d’un vehicle difícil de treure , el deixen per anar per un altre que sigui de més bon enganxar i retirar , del que es tracta segons sembla es de donar un servei de quantitat i no de qualitat , doncs si a tu t’està obstaculitzant un vehicle mal aparcat , ja cal que lloguis un taxi , doncs el temps d’espera per que el treguin es llarg .
Si almenys es pogués aparcar en zones habituades tindrien una excusa , però el cas es que no hi ha places d’aparcament en molts llocs , el qual t’obliga a fer una infracció que per molta gent es quasi la meitat del seu sou .
La població no te cap culpa de que no s’hagin sabut administrar en tots aquests anys de bonança i que ara ens espremin fins l’ultima gota per intentar sanejar els seus comptes en números vermells, per la seva mala gestió .
Ah i tranquils a mi el monstre de rodes encara no m’ha enxampat , tot i estar sempre a punt per lluitar-hi com Sant Jordi amb el seu . Sempre amb la llança a punt............
aneu amb compte

10 comentaris:

òscar ha dit...

sanguinari, encara més en temps de crisi.

Thera ha dit...

Sí que fa por si aquest monstre... I a més, com bé dius, s'aprofiten de la manca d'aparcaments inclús de zona blava... i clar, qui no es veu obligat alguna vegada a cometre la "infracció" i si t'enganxa et fot perquè una bona picossada ja se la cobren... :(

Anònim ha dit...

Ai!!! No et facis mala sang...
Vols dir que això funciona així?

Striper ha dit...

Uffff aqui a Manresa porta el tema una empresa privada, que deixa les obres a mitges, pero la grua corre que se les vola.

GAIA ha dit...

Jo ja he estat víctima del monstre dos cops i no "te cuento" la sensació de impotència que tens (pèrdua de temps, diners i ràbia)

una que bada pels núvols ha dit...

Bé, així ja ho tenim clar, si aparquem malament, que sigui molt difícil de treure x la grua! Q vagin a putejar un altre!!

sargantana ha dit...

el pitjor es si inverteixen els calers de les multes en comprar mes grues....
jajjajajja
bona nitttttttt

Els del PiT ha dit...

Sóc afortunat, en 23 anys només un cop al 94 i 13.000 peles a BCN (parlo de la grua), pagava 30.000 de lloguer de pis...

zel ha dit...

Jo també afortunada, només una vegada m'han fotut, però coi, quina ràbia!

Ana ha dit...

Qué divertit perquè jo si que havia vist que s'emportaven més cotxes quan tocaven eleccions o festes... (sempre que havien coses epr pagar). Però pel que diud sembla que ara és la tònica de cada dia, sí que estan justos de calers als ajuntaments si....