divendres, 13 de febrer del 2009

Viernes 13

Argument:

En un país on durant molt de temps regnava una calma molt gratificant per els seus habitants que nedaven en l’abundància i la falta de diners era solvatada per uns homes amb vestit i corbata que en pocs dies i molt amablement t’omplien el compte corrent per que gaudissis del poder del diner , enganxant-te a un camí sense retorn en el consumisme més absurd mai vist en l’historia fins ara escrita .
Quant tota la població estava en deute amb els senyors amables , aquets decideixen de apujar el preu del diner fins a uns límits inassolibles per la població normal , que queda en alguns casos en estats insostenibles per garantir-ne la seva subsistència amb la dignitat mínima que qualsevol esser humà hauria de tenir .
Quant el terror consumia a la població , en no veure la llum al final del passadís i que les seves pertinences eren embargades sense cap mena d’escrúpol per els senyors de corbates llampants , ocupats tots plegats ensenyant-nos a tots els seus beneficis astronòmics , en una cursa per saber qui havia fet més diners a costa dels cada cop més insolvents que ocupaven la superfície trista d’un país , que havia estat , per molts, un oasis on tot era riquesa i abundància...........................................

Interpretada per :

Una selecció de gent sense escrúpols trets de les principals entitats financeres i el govern del propi país .

Això si que es una peli de por , es per cagar-si.........

8 comentaris:

zel ha dit...

Jejejeje, m'ha fet riure...i ràbia, ràbia molta, perquè em fan emprenyar molt i molt...

Striper ha dit...

molt be, jo prefereixo el dia 14 , pero en tot l'analisis tens molta rao.

Joana ha dit...

I Tant!
A mo ni em fan pas cap pena!
Un petonet

Els del PiT ha dit...

Òndia arribo tard, però és que les pelis de por no m'agraden gens...
Ai, ai mama tinc por!

És una bona metàfora de la crua realitat ;-)

khalina ha dit...

A mi també em fan por les pelis de por jaja, i aquesta més

Garbí24 ha dit...

No patiu que les pelicules sempre solen acabar be .
I aquesta segur que també , el problema es que serà una pelicula llarga.

lisebe ha dit...

A mi també no m'agraden gens las pelis de por, mes que res perque després estic amb un estat nerviós impresionant, ja no dic quan la veig amb algú, que li deixo el braç ple de blaus dels cops, que li dono sense pensar.

Per això jo com l'striper prefereixo el 14, jajaj.

Petonets

Anònim ha dit...

Estoy deacuerdo, el 2009 es el año del consumismo... con su mismo coche, con su mismo trabajo(esperemos), con su misma casa, con su misma hipoteca... jaja Un beso gracias por darte un paseo por mi blog