dimarts, 3 de febrer del 2009

Islàndia


Tot i lo enrevessat que es presenta l’any , he decidit programar les vacances d’estiu , perquè d’alguna cosa s’ha de viure , si mes no d’il•lusió que es el que ens manté vius.
Doncs si no falla res , aquest any toca Islàndia , país de gel i foc , d’uns contrastos molt accentuats entre l’aigua , el verd, el gel i el desert .
Té fama de ser un país molt car i de fet ho es , però jo tinc la sort de tenir una dona que en aquets temes ,si fa falta , passa mes hores a Internet que el google, i es clar, troba com anar-hi a un preu assequible per els nostres recursos .
Es basic i vital fer aquestes programacions amb molt de temps , per tal d’aconseguir bons preus i poder enviar i rebre molts de mails dels llocs on dormir , tenint en compte que el nostre anglès es d’una categoria amateur , porta el seu temps i costa de configurar tot el que es bitllets d’avió , cotxe de lloguer i allotjament.
Donat que la illa en qüestió te molt per veure es quasi inevitable donar-li tota la volta que son uns mil cinc-cents kms per visitar el més popular , el que fa que quasi cada dia hagis de canviar de lloc de dormir .
Tot plegat es una aventura familiar que ens fa gaudir des del moment de començar a buscar informació fins uns mesos desprès de la tornada amb l’arxivament de material recollit i àlbums fotogràfics , vídeos i altres coses.
Se que per molts això seria molta feina i el mes normal es anar a una agencia de viatges pagar i gaudir . A nosaltres ens agrada així , perquè agafa aquell petit esperit d’aventura que el fa diferent a un viatge organitzat en el que has d’anar al ritme que et marquen.
Comença doncs el compte enrere , per veure si a finals de Juny , un enorme ocell de ferro ens porta al lloc on dipositem a partir d’ara la nostre ilusió , tant si es com si no , ja us aniré fent cinc cèntims
Evidentment que si algú passa per aquí i coneix el país , que sàpiga que acceptem tot tipus de consells.

Diuen que la millor defensa es un bon atac , nosaltres provarem l’estratègia amb la p_ _a crisis, que de moment es amb qui tenim la guerra.

14 comentaris:

Carbassona ha dit...

Ohh que bé, espero que us ho passeu molt bé i ja veurem les fotos quan torneu d'allà.
Ara a programar-ho bé.

Els del PiT ha dit...

Ho sento, d'allà només conec el bacallà Gudjhonsen i per la tele...
Però pinta bé, noi!

Striper ha dit...

Segur que ho gaudireu molt quines fotos. Bon dia.

Joana ha dit...

És a la meva llista...
Ja explicaràs!

Kuroi Neko ha dit...

Sí, fer plans per al futur sempre dóna alegria i ànims. Crec que hauré de seguir les teves passes...

Per cert, la foto que has ficat és una passada!

aigua_clara_

zel ha dit...

Apunta'm a la colla del buscadors d'aventura, eh? Ja deuré estar bé del P...genoll...jejeje petonets!

Ana ha dit...

Ostreeees! Quin viatge! Deu ser preciós i no m'estranya que ho estigueu preparant amb tantes ganes, deuen haver-hi tantes coses per veure. No museus o monuments, sinó aigua, prats, guèisers, glaceres... ara, prepareu-vos pel fred...que en farà segur.

una que bada pels núvols ha dit...

Carai que xulo!! Ja m'agradaria que el meu sou de becària em donés per viatjar... (x viatjar més lluny de 100km des de BCN...) :D

lisebe ha dit...

Guau!!!! quin viaget més maco!!!

Estic segura que us encantará, això us haureu d'acostumar a un canvi un tant brusc no solsament de clima sino de costums.

Però us agradará moiltissim!!!

A gaudir-ho de molt bones ganes!!
I estic segura que ens possaras fotos quan vingueu oi???

khalina ha dit...

Ostres deu ser maquíssim! I potser amb la crisis dels bancs islandesos trobeu millor ofertes. Heu escollit bon any :)Uns amics meus d'Anglaterra em deia que allà no paren d'anunciar ofertes per anar-hi.

Es molt xulo preparar el viatge, la ruta, anar fent recerca d'informació. Es cert que així un treballa amb més ganes

Eli ha dit...

I allà .. ummmm bacallà!!! Ai no , que a tu no et va massa!!! je,je,je
Això és un viatge de categoria!!!! eh!!!! ? Celebro que el puguis fer!!!
;-D

Kudifamily ha dit...

Uuuuaaaaaauuuuuu!!!!
Noi, quina enveja!!!
Tinc uns amics que hi van anar l'any passat: 20 dies amb motxila...una passada!!!
Escolta, si necessites informació o alguna cosa, m'ho dius i te l'aconsegueixo, val?
(ja espero que en tornis per poder veure les fotos, jeje)

Kudifamily ha dit...

Hola Garbi,
et tinc una resposta al que em demanaves.
Els meus amics no van fer servir camping gas, feien ruta de supermecats i mercats i anaven a dormir a granges on tenien dret a cuina, per tant no saben això del camping gas.
El que han fet és passar-me un link (http://www.fi.is/en/) on ells van preguntar tots els dubtes que tenien i els van respondre sempre en qüestió de dies. Els va anar molt bé, i diuen que hi escriguis per qualsevol cosa que necessitis saber.
També m'han donat el link de les Farms (http://www.farmholidays.is/), perque diuen que valen molt la pena: el preu és econòmic i són molt acollidores.
I per qualsevol altre dubte m'ho dius, i si de cas et poso en contacte amb els meus amics

bajoqueta ha dit...

Quin bon viatge! Segur que ho passareu molt bé. A mi m'han dit que és caret... però un dia és un dia.