dilluns, 9 de febrer del 2009

Canvi estacional




Els dies ja son mes llargs les temperatures comencen a pujar , sembla que s’acaben els dies grisos i plujosos del hivern , ara amb quatre dies veurem florir la natura amb el despertar d’una primavera que cada any ens omple d’alegria , creativitat i ganes de viure , aquest any més que mai necessitem sortir de la foscor , del fred , dels dies humits sense color . Se que potser m’avanço al calendari solar i que algun dia encara farà fred de valent , però vull creure que s’ha acabat i que entrem de cap a la primavera .
Som mediterranis i necessitem de la llum solar , està comprovat que la majoria de gent el canvi d’estació li provoca un sentiment d’il·lusió per sortir al carrer , relacionar-se amb la gent i gaudir de la llum que es el fi i al cap la que ens fa viure .
Amb quatre dies els carrers s’ompliran dels primers vestits de tiretes , faldilles que s’escurcen , tot de roba adherida a cossos plens de corbes sinuoses que ens farà bullir la sang . Com us deia abans , tot floreix .
Que teniu ganes de posar-vos ja ?, que teniu penjat a l’armari a punt de omplir-nos la vista ? . Parlo en nom de tots , ho sé , però cada any esperem el moment de veure el canvi estacional .

8 comentaris:

Carbassona ha dit...

Ho estic desitjant amb candeletes, i així poder sortir a jugar amb la meva petita a fora!!!!!!!!

Els del PiT ha dit...

Malauradament, ara per ara, prefereixo que floreixin les nostres butxaques que no pas la de veritat, però sí que es troba a faltar també el bon temps...

una que bada pels núvols ha dit...

A mi m'encanta la calor però... em preocupa el bikini!!!

khalina ha dit...

M'encanta veure com cada tarda es fa fosc més tard... Clar que a cada estació se li pot trobar el seu què, tot i que particularment la primavera em fa pensar que les vacances d'estiu cada cop són més a prop

Striper ha dit...

Cert els dies ja ho son mes i els ocellets s'empeiten i avit faran nius, pero encara queda un xic de hivern.

Joana ha dit...

Jo, més que res, vull deixar l'abric, és una tortura!
Però.... m'agrada l'hivern...

Eli ha dit...

Ai sí que s'arregli aquest c... de temps... que a mi m'esta afectant més del compte!!!
Solet, passejades i claretes en terrasses a mitja tarda.... uixxxx.. Que bé que pinta!!!!
;-D

Ana ha dit...

Ja comenceu a notar la primavera? Nosaltres tot just comencem amb pluges... tot i que no ens queixem, que no em tingut hivern pràcticament :)