dimarts, 20 de gener del 2009

Un negre a la casa blanca


Avui es el gran dia per molta gent que compleix el seu somni americà per el fet de que el sr Obama juri la possessió del càrrec de president nº 44 dels Estats Units.
No tinc res en contra del color de la persona que dirigeixi als americans , el que si voldria es que aquest fos molt més conseqüent que el anterior desastre i que porti una mica de confiança als mercats borsaris , per veure si podem sortir d’aquesta maleïda crisi . L’hi espera una feina molt difícil , doncs son molts els que li barraran el pas a l’hora de fer canvis importants .
No puc dir que cregui en ell , però el que si espera-ho es que el deixin fer per poder saber si realment pot canviar coses per als americans , que per sort o per desgracia sempre ens acaben influint a nosaltres .
Poca cosa es pot fer en un mon tan destarotat com el nostre ,però ens cal un canvi , un canvi encara que sigui gradual , hem de començar a tirar endavant entre tots per que aquest país no pot aguantar una crisi de dos anys més , tal com ens han anunciat avui els srs. de la UE i que serem els últims de sortir de la misèria . En poc temps molta gent es queda sense subsidi d’atur , poden deixar de pagar hipoteca , lloguer ,lletres varies , però tota aquesta gent ha de menjar i si no ho poden fer la gent es tirarà al carrer , veurem batalles campals com les de França , i la inseguretat ciutadana anirà amb augment al mateix ritme que les cues del atur .
Per tot això i per el bé de tots , sort, molta sort sr. Obama , sigui del color que sigui

4 comentaris:

Els del PiT ha dit...

A veure com li anirà, és tasca difícil i se li ha girat feina...

Striper ha dit...

Ara li toca pencar com un negre....

Joana ha dit...

Te molta feina, li han deixat un camí ple de porqueria.
Però confiem i tinguem paciència.

una que bada pels núvols ha dit...

A veure com va amb l'obama... Escolta tu! Ets un crack!! Quan hagi de tornar a un sexshop ja t'avisaré perquè em donguis més trucs per no endur-me material poc útil ;)