dijous, 29 de gener del 2009

Temps


S’acosta una festa imposada per els de fora , que molta gent celebra aquí , doncs es una cosa que trobo , que dóna gust de celebrar.
Si , senyors i senyores s’acosta Sant Valentí , dia dels enamorats , en el que les parelles que s’estimen i algunes que no, també , es fan tota mena de regals i sorpreses .
En un any que la nostre butxaca es més estreta i foradada que de costum , hem de pensar alguna cosa que ens faci quedar bé amb els nostres respectius .
Que es pot regalar que sigui agradable i no costi diners ? , no, no es el que penseu , que sempre penseu amb el mateix , tot i que haig de reconèixer , que si es un bon regal .
El que més falta ens fa entre les parelles d’avui , segons entenc jo , i no es precisament que hem queixi , es el temps .
El temps es una preciositat que se’ns escapa de les mans i del que no disposem gaire , doncs entre la feina, la família , mainada que cuidar , feines de casa i algun partit de futbol de visió obligada , aquest any que anem bé , no ens deixa gaires moments per gaudir entre nosaltres .
Crec que el ritme de vida que tenim imposat bé que val fer l’esforç de regalar-nos temps , temps per parlar , per riure , per escoltar o senzillament per estar junts ,doncs son moltes les parelles que si comptessin les hores que passen junts, de lleure ,se’n adonarien del poc que es dediquen i potser del que es perden .
Com que diuen que el temps es or i aquest any l’or no es massa accessible, regalem-nos temps que no ens passarà res per que a partir d’ara els nostres dies nomes tinguin vint i tres hores o vint i tres i mitja per els menys esplèndids .
Es un regal que segur ha d’agradar i si es acompanyat d’algun detall , evidentment molt millor , però l’èxit hauria d’estar garantit .
Correm un perill amb tot això , i es que algú ens pot dir que prefereix l’or, i no pas el temps , el que sens cap mena de dubte ens indicarà que necessitem un advocat .
El qui no ho tingui clar millor que es trenqui la closca i busqui alguna cosa per quedar bé , no fos cas que s’adoni d’alguna cosa que potser millor no saber-ho , o potser si ?

13 comentaris:

Els del PiT ha dit...

És bona idea regalar temps, però haurem de pensar a fer-ho cada dia. Jo no acostumo a celebrar aquest dia que dius.
Salut i temps!

Ana ha dit...

Sant Valentí? Quin dia és aquest? A veure com el viuen aquests ianquis... com sempre fas, ben dit això de regalar temps. Hi ha un llibre que parla sobre uns lladres de temps, els homes de gris, que te'l roben fent servir la teva pròpia avarícia.

Joana ha dit...

Jo tampoc l'ge celebrat quan he tingut parella.
Però tens molta raó... ens falta temps per gaire bé tot el que ens fa gaudir...
Un bon regal, per qualsevol dia.
Petonet

lisebe ha dit...

Hola Garbi:

No sé quan es celebra aquest dia,no ho he celebrat mai, però estic d'acord amb tú que el millor regal que es pot fer quan tens una parella, es dedicar-li temps a la relació es l'unica manera de mantenir-la oi?

Salutacións amic !!

bajoqueta ha dit...

Natros celebrem Sant Jordi normalment, però si per Sant Valentí me regalen algo jo encantada.
Jo sóc de molt bon conformar, i de vegades prefereixo que me regalen una bona passejada que un regal que valgue molts de diners.

Carbassona ha dit...

Nosaltres l'haviem celebrat quan festejavem, però des de que ens vam casar, només celebrem Sant Jordi, que és més nostra.
Per tant, com ja fa temps, no el celebrarem pas, i a més aquest mes de febrer ja tenim alguna coseta per celebrar...

Marta ha dit...

Garbi24
digues que si, si et be de gust celebrar-ho, crec que un val de temps en exclusivitat es un bon regal.
Un cap de setmana a temps complet seria massa!!!!!.
petons.

Garbí24 ha dit...

Veig que molts no ho celebreu , però que coi qualsevolexcusa es bona per fer feliç algu.
Encara que siguin uns ous fregits amb patates i una bona espelma .
Fora cabories !!!!!!!!

Jesús M. Tibau ha dit...

No està mal pensat: regalar un val per a una hora lliure

zel ha dit...

Està bé la idea, ara t'asseguro que a casa agrairien que els regalés, tal com anem, pagar alguna factura...ja veus, quin regal més desgraciat...

Salut! I merci pel compliment de les fotos, ja ho saps, si en vols alguna, clic clic, grans i te la guardes...

Beth ha dit...

Seguro que si, nos hace falta pasar mas tiempo con la pareja y ese seria un excelente regalo, darse un buen tiempo, gozar y disfrutar al lado de nuestro ser amado.

Saludos desde México y parece que ya está funcionando otra vez mi blog.

Bye bye

una que bada pels núvols ha dit...

Jo com que no tinc parella ni nòvio per preocupar-me pel temps ni sant valentí...

PD: no sé si és bo o no..

khalina ha dit...

Nosaltres també intentem regalar-nos temps dia a dia però el 14 (tot i que no ens acostumem a fer regals, però sí ens felicitem) regalaré temps formalment :)