dimecres, 7 de gener del 2009

De pelicula ?


El dia cinc de Gener d’enguany , una persona en veure que ha estat robada en dues de les obres que ell com a cap d’obra dirigeix , es presenta a la comissaria de la policia autonòmica de la ciutat en qüestió per denunciar el cas .
Atès molt amablement per la policia , després de dues hores de rellotge , per acabar tot el procediment , li diuen que la policia municipal ha comissat part del material en una detenció d’un sr. que conduïa una furgoneta . En la denuncia del acusat es fa un llistat exhaustiu del que hi ha al interior del vehicle , que al ensenyar-lo a la persona denunciant reconeix com a seu , per el nom i adreces que algun material porta enganxat.
Es convida al denunciant ha fer un reconeixement visual del material comissat , en el recinte del dipòsit municipal de vehicles de la població . La persona en qüestió es troba que un cop arribat al dipòsit no el deixen entrar si no es acompanyat per una patrulla dels mossos .
Desprès de diverses trucades a la comissaria l’informen de que no serà possible l’acompanyament , per culpa de manca d’efectius i la sobrecàrrega de feina que els hi comporta la cavalcada dels tres Reis . En el ben entès que el material està en lloc segur , es queda per fer el reconeixement desprès de Reis .
En el dia assenyalat i amb escolta policial , la persona es presenta al dipòsit municipal , on es informat que el vehicle denunciat amb tot el material comissat al interior a estat entregat per ordre judicial al seu propietari , o sigui el lladre , perquè es veu que la detenció era per no portar el carnet de conduir.
Molt amablement el cos policial convida a la persona en qüestió , que agafi les factures del que li han robat i vagi a fer una ampliació de la denuncia per tal d’ordenar una ordre de busca i captura del sospitós . Dues hores més , molt amablement atès .
La persona, neguitosa es pregunta : que li demanaran les factures al denunciat ? perquè li donen la furgoneta si s’havia fet un reconeixement exhaustiu del material que portava? El paio del dipòsit sabia la historia , perquè no fa una trucada de verificació? Si no deixen entrar a fer un reconeixement visual sense patrulla , com es que deixen que marxi l’imputat ? . Molts interrogants no contestats , per uns objectes dues vegades robats .


Qualsevol semblança amb la realitat no es pura coincidència , es una pura realitat , perquè m’acaba de passar a mi .
N’estic fins els ( producte culinari per fer truita )de que tot en aquest país funcioni igual , hi estem mes estona a la comissaria fent papers , que el lladre detingut.
Si trec l’entrellat de tot això , us prometo el segon capítol .

5 comentaris:

Els del PiT ha dit...

Continuarem fent la truita amb aquest parell d'ous, però ens sortirà massa agre.
Quins pebrots!
Salut i paciència!

Ana ha dit...

Clar i a tú et toca posar bona cara davant dels ben educats però incompetents agents de l'ordre.... com diu en Sergi paciència! espero que se solucioni.

Carbassona ha dit...

Ostres això si que és una bona tocada de col****. Mare meva, la burocràcia fa pena ehhh.
Espero que ho puguis solucionar. I sobretot tingues paciència.

Beth ha dit...

Holaaa!! gracias por visitar mi blog, me encanta que lo hagan y mas aun si son gente como tu que deja comentarios y tenemos una retroalimentación y comenzamos a crear una linda amistad!

Saludos desde México!

Anònim ha dit...

Què fort!