dilluns, 5 de gener del 2009

Dedicat a LA PANXA DEL BOU

Quant t’adones que la persona que t’ha tocat com a parella de l’amic invisible té un nivell cultural molt més elevat que un mateix , es quan he d’utilitzar tot el meu enginy per fer un regal , que al mateix temps agradi , sorprengui i que per un moment , tu Júlia , sàpigues que alguna persona , a qui no coneixes , ha estat pensant amb tu i buscant entre les teves línees virtuals indicis de actituds i aficions del teu ser , per tal de que el regal realment arribi on ha d’arribar , al cor .
Entremig dels milions de lletres escrites per tu , he trobat una gran persona , amant de la natura ,la música i la poesia a la que serà molt difícil de sorprendre amb un regal virtual .
Just davant d’aquestes línees m’adono que el més rebuscat pot fracassar , però que la senzillesa d’unes paraules amb l’harmonia d’unes imatges podria ser el més adient.

JÚLIA VA PER TU :



Si he aconseguit acaparar cinc minuts del teu temps i ha arribat on havia d’arribar hem dono per satisfet .
A partir d’ara , un blocaire amic : Garbi24

2 comentaris:

Eli ha dit...

Ep... espero que la Júlia encara no hagi vist el teu post...
L'has de programar... és a dir... clicar sota de l'escrit, clicar OPCIONS DE MISSATGE I A LA DRETA... ET DONA LLOC PER POSAR L'HORA I EL DIA... O SIGUI QUE VINGA, ESBORRA AQUEST POST I PROGRAMA'L PERQUE SURTI EL DIA 05/01/2009 A LES 23:59H...
Corre que jo no diré res!!!je,je

Júlia ha dit...

Ep, m'ha encantat, i no el vaig veure abans, eh, l'he trobat mitjançant el google, perquè ja estava INTRIGADÍSSIMA. Això del nivell cultural és molt suposar, de fet ningú no sap què és, això de la cultura, i mira que se n'han fet milers de definicions.

No coneixia el teu blog, ara ja hi tafanejaré més sovint, mercès pel regal que m'ha encantat i una abraçada de la TEVA AMIGA VISIBLE!!!