diumenge, 11 de gener del 2009

De porc i de senyor s'en ha de venir de mena

Només dos dies de col·legi han fet falta perquè la meva filla hagi tornat a casa plena de l’inofensiva però a les hores molesta plaga de polls . Just abans de les festes de Nadal varem fer neteja exhaustiva de la plaga, que ens porta de cap tot el que portem de curs , totes les festes hem estat molt tranquils i sense cap problema , però per quatre famílies que no tenen altre nom que, el de porques , tornem estar avui diumenge matant polls i els seus ous .
Apart de car , perquè el tractament per un parell de vegades costa quasi vint euros , et passes una hora de rellotge passant la pinta microscòpica dels nassos , amb el patiment de la criatura , que entén que el diumenge es per jugar no per matar polls .
Sé que no soc l’únic afectat , sinó seria tan fàcil com canviar d’escola i punt i per això crec que la sanitat podria dedicar uns quants efectius a les escoles i el que vingui carregat , cap a casa i deixar tranquils als altres ,i de passo els de sanitat deixarien tranqui-les unes quantes empreses de delicada economia, a les quals els hi fan gastar molts de diners que no serveixen de res , ( ho se de bona font) .També se que les pobres criatures no hi tenen cap culpa de la deixadesa dels seus pares . Potser així els pares s’hi dedicarien una mica més.
Sé que molts esteu pensant ara que la paraula culpable de tot això es aquella que comença amb im... i acaba amb......gració , però jo crec que aquest no es el problema , el problema es falta de cultura i de ser brut molt brut .
Sembla mentida que en ple segle vint-i-un no siguem capaços de controlar una plaga que teníem totalment extingida .
Potser per falta de ganes , potser falta de recursos , potser es perquè quant tot Europa vegi els nostres fills rascant-se el cap els veuran més aplicats , ja que a sobre anem a la cua amb ensenyament .



4 comentaris:

Striper ha dit...

Jo crec que seria molt facil d'erradicar, pero en el fons crec que es un negoci.

Els del PiT ha dit...

Diuen que és més fàcil que els polls vagin a un cabell net que a un de brut.
És una llegenda urbana?
Em sap greu, és un pal això.

Ana ha dit...

A mi no m'ha vingut al cap els immigrants, que de catalans bruts i descuidats també n'hi han molts. Jo no crec que mai hagi sigut una plaga erradicada els polls, poden viure en el pèl dels animals també (si no vaig errada) així que se les arreglen per sobreviure. I sobre això de si van a cabells bruts o nets, també diuen que ataquen cabells fràgils o persones amb menys defenses.

Beth ha dit...

Hola Garbi, gracias por tus visitas a mi blog, yo ya estoy haciendome adicta al tuyo, y te concedo toda la razónen tu comentario, es verdad el silencio con buena compañía es excelente!

Saludos desde México!