divendres, 2 de gener del 2009

2009 ,quina por?

Després de uns dies fora com ja sabeu els que visiteu regularment aquest espai , he tornat ,amb les piles carregades per enfrontar-me al que tothom diu que serà un any molt dolent.
Crec que amb la por al cos que ens han imposat , no serà tant greu com ens pensem , si més no m’agrada pensar-ho així . Siguem realistes , que pot passar , que s’apujaran els preus ? com cada any , que alguns ens podem quedar sense feina ? com cada any, que acabarem fins als coll.........s de discursos politics que no porten a res ? com cada any , que tindrem problemes a solucionar ? com cada any , que haurem d’anar al metge ? com cada any , i així un llarg etc .
Per que ningú no es pot plantejar que aquest serà el millor any de la seva vida? Qui sap el que ens prepara per nosaltres el destí ?. Aleshores no cal preocupar-nos més del que ens hem de preocupar , el que arribi ja arribarà i només caldrà que ho solucionem o bé que ho celebrem .
Ànims a tots els ensopits i precaució a tots els eufòrics , que el 2009 serà com tots els altres anys , bo per uns i dolent per els altres , si sabéssim de quin cantó estarem a finals d’any això no seria la VIDA , i fixeu-vos que abans de vida no hi he posat cap paraula obscena , deu ser perquè estem a principis d’any .


Desprès us explicaré una mica de les coses saludables i criticables que he viscut aquests dies a les terres de , l’amic ?, Sarcozy

3 comentaris:

Els del PiT ha dit...

Confiem que sigui bo, o almenys no gaire dolent...
Salut!

Jesús M. Tibau ha dit...

una mica d'optimismes sempre va bé.

Bon any

Ana ha dit...

Bones reflexions, sí senyor. I és que tens raó, el 2009 serà bó per alguns, regular per altres, dolent per molts... Per mí, com cada any i com diu me mare, em conformo amb que sigui igual de bó que el 2008.

Bon any!