dilluns, 16 d’abril del 2018

Errors de disseny


Quan estàs en plena manifestació protestant per allò que tothom sap, el cap no deixa de donar voltes per altres “limbos”, cosa que demostra que puc fer dues coses a l’hora.
Observar aquest munts de gent que necessita constant-ment alimentar-se, beure i evacuar, provoca que la persona humana ha d’estar sempre pendent de com podrà ingerir i evacuar vagi on vagi. Ha de preveure sempre aquesta necessitat, ens hi va la vida.
Això em fa plantejar si el cos humà té un error del sistema, doncs la avantatges que tindria sense aquestes necessitats són inacabables, però la veritat és que no.
Si així fos, ahir no haguéssim pogut sortir al carrer per cagar-nos en tot, demostrar que ens podem pixar a la cara de qui ens insulta i apagar la gana que tenim de sortir al carrer a demanar i exigir el que és nostre: la llibertat que hem triat, demostrat amb números, amb seny, amb ganes, amb civisme, sense violència i deixant tot net com una patena. 
No tenim error de disseny, menjar-se’ls i cagar-se en tot, tard o d’hora serà un plaer.

6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Acostumo a anar a les manis sortint menjat, cagat i pixat de casa. (disculpes per les paraules escatològiques)
El que no faig mai és sortir begut, sobretot d'aigua. Ha de ser molt molest que t'agafi pixera enmig d'una mani. Suposant que trobis un bar on poder alleujar-te, a vegades és molt difícil sortir del mig d'una avinguda o passeig amb un milió (300.000 segons la urbana) de persones al teu voltant.

Sergi ha dit...

Som un poble assenyat, net i polit, però no paren de donar-nos motius per cagar-nos en tot. I si n ho féssim, no demostraríem aquest seny que tenim. S'ha de fer.

Carme Rosanas ha dit...

S'ha de fer, s'ha de fer... cagar-nos en tot netament, i polidament i pacíficament.

M. Roser ha dit...

Jo, metafòricament parlant, també estic disposada a fer-ho, però he de confessar, que això de les necessitats em preocupa una mica quan vaig a llocs de molta gentada...Que encara que ho hagis previngut abans de marxar, si estàs moltes hores enmig de tanta gent, pot ser un problema, he, he!!!
Bon vespre, Joan.

Joana ha dit...

Veig que estas romàntic.... i que sí, pots fer dues coses a l'hora!!

Elfreelang ha dit...

doncs si hem de poder fer-ho tot quan ens plagui