dijous, 28 de gener del 2016

Mal follada

O mal follat, tant li fot el gènere: Conjunt de paraules que descriuen la poca o mala activitat sexual d’alguns éssers vius i no forçosament de dues potes, basant-nos en els seus fets quotidians i la cara  de mala llet que puguin portar.
Usada molt freqüent-ment entre la població adulta per insultar a qui  ens cau malament o no fa el que esperem.
Un acurat estudi (fet per mi) dedueix que ningú, apart de un mateix, pot jutjar o definir la seva activitat sexual com a dolenta, escassa o nul·la. Arribant a la conclusió que el més segur és que l’individu que increpa amb aquestes paraules sigui el més mal follat, doncs el seu subconscient el porta a dir aquestes paraules. Sempre sense poder-ho assegurar si no és preguntant-ho a la persona també anomenada mal xinada.

Serveixi el present escrit per fer costat a tota persona que injustament és maltractada per aquesta o altres males paraules. Aprofitant la avinentesa per desitjar que tothom  estigui ben....servit.

17 comentaris:

Joana ha dit...

Crec que sempre es fa servir em femení, per masclisme, és clar!
Ja saps, follem, follem que el món s'acaba! :)

M. Roser ha dit...

Jo també faig costat a totes les persones que se senten insultades, siguin de les idees que siguin...Trobo que podem diferir del què pensa una altra persona, però mai hem de voler tenir la raó fen servir tota una col·lecció d'insults que fan més mal al qui el diu que a l'insultat...
Bona nit, Joan.

sa lluna ha dit...

"A palabras necias oídos sordos" diuen i per a mi és així.
No cal insultar per dir tot el que un pensa i , concretament, amb aquestes paraules menys. Com dius tu, qui sap de la vida sexual de l'altre? Ni tan sols la parella ho pot saber. ;)

Aferradetes!

Carme Rosanas ha dit...

Hauríem dec saber fet el que diu sa lluna, però jo reconec que a vegades em fa molta ràbi quan sento que diuenaixò. Em sembla un insult i a més a més ben poca-solta...

xavier pujol ha dit...

Crec que aquest insult no l'he fet servir mai, ni en masculí ni en femení.
No sóc un sant i d'altres insults sí que he proferit i gairebé sempre me n'he penedit.
Sé a quin context et refereixes Joan. No hi ha dret que s'hagi insultat a algunes diputades (més cruelment que als diputats) del nostre Parlament.

jomateixa ha dit...

Molt bo.
Totalment d'acord amb que qui ho diu, sovint és perquè està més mal... servit ;D

Sergi ha dit...

És molt més comú en femení, i és un comentari força desagradable i masclista. L'única finalitat és atacar la dona i minimitzar les seves capacitats si no té un bon fal·lus que la penetri, és a dir un home que la domini i estigui per sobre. Així que si sentiu algú insultar a algú altre amb aquest comentari, feu-me el favor de saltar-li al coll immediatament i fer-li algun comentari jocós, com ara que a ell (perquè segur que serà un ell), li aniria bé que li donessin pel cul amb una canya esquerdada.

Pakiba ha dit...

Aquet insul en sembla tan de mal gust que no puc entendre com hi ha personas tan mal parladas que els agradi fer-lo, aquet i uns altres.
No m'agrada insultar, jo faig com diuen més amun "a palabras necias oidos sordos".

Salud

Alfonso Robles Motos ha dit...

No m'agraden els insults, ni els sobrenoms, i fins als diminutius si no són molt íntims. I més aquests insults que comporten menyspreu i humiliació, que normalment són proferits per persones, generalment homes, que no poden competir intel·lectualment amb l'ofesa.

Gemma Sara ha dit...

Són els insults sexuals i els referents al físic (lletja, gorda...), tot plegat, pur masclisme primitiu que encara perdura i que, efectivament, desqualifica al que insulta i al seu pobre cervell...

Laura T. Marcel ha dit...

M'he sorprès que sigueu tants els que esteu d'acord en que aquest, precisament, és un insult terrible. Confesso que jo l'he fet servir, tot i que ara quan em llegiu pugueu pensar de mi coses també terribles.
Crec que quan es pretén insultar tot el que es diu és terrible perquè es diu per a fer mal. Però per a mi l'insult realment esfereïdor i segurament un del que més es diu és fill de puta. I potser com està tant incorporat ja ni ho notem.

Elfreelang ha dit...

tot allò que usem per a insultar és nefast ...no només per l'insult en si sinó per la ideologia darrera l'ofensa ....que vol dir que qui té una alta activitat sexual ja és bo? a més és cert que s'aplica sovint en femení.....i en que quedem? si ens diuen p.....s o mal follades ....quina misèria moral !

Glo.Bos.blog ha dit...

Trobo que és un insult de molt mal gust i totalment gratuït. Que sap el qui ho diu de la vida sexual de l'insultat? Potser és pitjor la seva.

Anònim ha dit...

Amb la enorme pila d’insults bonics que té la nostra llengua es una llàstima escollir aquest.

rits ha dit...

Estic completament d'acord amb el teu post i tots els comentaris. Un insult ben masclista i groller. Molt desagradable.

cantireta ha dit...

"fullejada, mal fullejada". Com una novel·la amb què et ventes de saber llegir.

Estic amb el Pons ;)

Petons, salero.

Ada ha dit...

Si, un insult masclista com molts altres, i de mal gust. Però malauradament és més comú del que voldríem...