dilluns, 11 de gener del 2016

I el suflé que no baixa

 Tots desanimats com estàvem, jo el primer, hem vist com amb vint-i-quatre hores han engegat el forn, inflant el suflé altre vegada al màxim.
Sabem que només és el començament d’un camí pedregós  que ens tornarà a fer perdre la paciència, però ara sembla que ho tenim ben encaminat. Ningú ha dit mai que seria fàcil.
Estic content amb el nou presi que ens ha tocat, Gironí com jo i per el que es va veure ahir, amb molta qualitat a l’hora de replicar als seus màxims rivals. Amb un detall molt important, fent-ho amb respecte i un envejable sentit de l’humor.  
Ahir en la rèplica, veure com es carregava amb aquella elegància als qui bordaven amb escuma per la boca, no té preu. Potser és que en teníem moltes ganes de que algú els fes callar una estona, que tots sabem no durarà gaire. 
El rei no ens vol veure, l’infanta a la banqueta, espanya sense govern i Messi amb la cinquena pilota d’or..... fa que aquest dilluns em sembli com un divendres de cap de setmana llarg.  
No sé com l’acabarem, però aquest dos mil sexe....comença bé.

10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Aquest post el podria firmar jo, excepte per la part del Messi que m'és bastant igual :p Sí, han sigut setmanes difícils, políticament parlant, però el que ha passat des de dissabte ha estat una bona cura. Que duri!

Assumpta ha dit...

El darrer (de moment, només de moment) encert del President Mas, saber trobar l'home més adequat per substituir-lo en un moment tant decisiu.

La meva sogra, aCs, gironina... com n'estaria presumint!! :-))

Quin goig sentir-lo respondre ahir amb intel·ligència, agilitat, ironia... i avui mateix, dient que en Rajoy és un president "en funcions" i, per tant, les seves declaracions també són "en funcions"... Ja tornem a tenir els veïns ben preocupats. Senyal que anem molt bé :-))

Carme Rosanas ha dit...

Jo també signaria aquest post, totalment d'acord en tot... Endavant que tornem a caminar...

Sergi ha dit...

Val a dir que es va defensar molt bé, i això que fotre la xerrada i després esperar 3h (sense exagerar) a que 4 dels 6 que parlen et fotin a parir en cadascuna de les paraules no ha de ser una cosa fàcil. Tenim president, i tot i que contràriament al que diu l'Assumpta, el més adequat seria Junqueras (això ho dic jo, que és gratis), confio que ens farà sentir orgullosos i propiciarà aquest camí cap a la independència, per més difícil que sigui, perquè ja l'hem començat a caminar.

xavier pujol ha dit...

Joan, per seguir amb el teu símil, el dos mil sexe comença amb molta trempera.
Girona Power!!

jomateixa ha dit...

A mi també em va agradar molt com va replicar, sobretot quan molt li deien "Carles...blabla, Carles", i en canvi ells els va dir a tots de vostè, però els va deixar ben escaldats.

M. Roser ha dit...

Si senyor aquests han estat uns bons dies, que ens han fet tornar a somriure amb esperança...No coneixia en Puigdemont, però m'ha semblat molt vàlid, parla molt bé i en les rèpliques va estar fantàstic...
I a sobre en Mesi té la 5a pilota d'or...Tot ha sortit rodó. I ja ho sé que tindrem molts esculls per
Travessar, però si hem arribat fins aquí, ara no podem pas perdre la il·lusió...Xapó pel Mas que ha dit que ell si que agraïa a tothom la feina feta!!!
Bon vespre, Joan.

Elfreelang ha dit...

noi comencem molt molt bé ....les repliques del nou president van ser enginyoses, brillant i amb humor

kira permanyer ha dit...

Gaudim del moment. A veure si som capaços de mantenir il·lusió i projecte. Es una passa molt important. Petó.

Ada ha dit...

Molt bé pel nou començament de tot, de l'any, del nou president, d'un dilluns convertit en divendres... no podria ser millor!