dimecres, 4 de novembre del 2009

No em dóna la gana

L’altre dia vaig rebre una trucada, desprès de varies vegades de perdre el temps i no coincidir, del servei de gas per fer una revisió rutinària de la instal·lació. Jo que ja estava mosca de les vegades que volien venir a hores en que la gent d’avui en dia té la sort de treballar i alguna vegada de perdre del meu temps per no presentar-se finalment, se’m va acudir de preguntar el que costava la revisió.

Noranta euros més iva, queeeeeeeeeee?, no vull que vingui, no vull fer la revisió, passo de que vingui un paio a casa a fer-me perdre hores de treball, per tirar aigua i sabó a un tros de canonada que no arriba a un deu per cent de tota la instal·lació, fer un paper i als deu minuts ser fora atracant a un altre client.

Bonament em va dir que haurien de tallar el subministrament, jo li vaig dir que endavant que fes el que calgués, perdrien un client, però jo no hem deixo robar a cara descoberta. Si fessin una revisió com cal, fent una proba de càrrega a tota la instal·lació per verificar que no perd pressió, ho pagaria a gust, però per afany recaptatori m’hi nego, ja en vaig fer dues, vaig veure el que feien, soc del ofici i m’hi nego.

Apart de trobar-ho car, doncs això hauria de valer uns quinze euros, trobo que seria molt més adient, si ens volen continuar robant, de posar cinquanta cèntims més al rebut que ningú no es queixaria doncs ja hi be el manteniment, els impostos i el lloguer del comptador.

Ara només queda esperar, alguna carta, alguna trucada, alguna visita o potser passaran de mi i d’aquí un any ho tornaran a provar, però no penso baixar del burro, doncs tinc altres solucions per cuinar i la calefacció la vaig posar de gasoil, fart de pagar rebuts de gas d’un import més que considerable.

21 comentaris:

Striper ha dit...

Noi em sembla que era un timo aqui el paio que be fer la revissio no cobra , o potser paguem alguna cosa de manteniment ostres ara no se, pero de segur que la ultima revisio no fa gaire no vaig pagar res.

sargantana ha dit...

ostres tu, com ens em llevat avui eh!
jajajajjaja
bon dia, bon dia

Anònim ha dit...

Per si de cas... som amics, oi? Jo no t'he "robat" res...
Bon dia!

Anònim ha dit...

Jo pago cada mes una cosa que es diu "manteniment de la llar" i que serveix per si tens alguna avaria o incidència a mes de les revisions, d'aquesta manera no es fa tant carregós. Tot i així sé que hi ha un tipus de revisió que no entra en això, una que es fa cada 4 anys...la qüestió é spagar, sempre pagar!
Però en fi... m'identifico molt amb tu, encara que jo no tinc tant mal geni, jejeje!
Que passis un "relaxat" dia!!

rits ha dit...

Has trucat a gas natural perquè et confirmin que és així?

Trobo que és molt car, però com que encara no n'he passat cap, no et sé dir si és així o no.

Ànims!!!!

Clidice ha dit...

Jo no els deixo passar per la porta! no tenen morro ni res aquestes empreses "associades"! t'adhereixes al "tinglado", llogues uns quants tios i apa! a fer calers!

lisebe ha dit...

Doncs a mí van venir fa poc cosa de dos mesos.. no estic segura, amb van cobrar 87, 45 euros van mirar las canonades els fogons el calentador de l'aigua que el tinc amb gas i les claus de dins de la cuina i de fora.

El que vaig fer es donar-me de baixa de la asegurança de la llar que tinc amb Gas Natural perque de sobta de l'any passat a aquest (que per cert no li fet servir) han pujat de 40 euros a 90 i no estic gaire d'acord en pagar això per una cosa que encara no hi fet servir mai.

Així que si no t'atracan d'una manera ho fan d'altre.

Petons maco

òscar ha dit...

Sóc una mica totxo recordant aquestes coses, però juraria que la revisió de casa (crec que cada dos anys) és gratuita.

Si costés 90 euros a ben segur que ho recordaria!

Sergi ha dit...

Caram, no s'estan per poc aquests de gas natural. No et puc ajudar perquè no n'he hagut de passar cap, però sé que si les coses no estan correctament no et donen servei. Espero que tinguis recursos, per si decideixen tallar-te'l.

Anònim ha dit...

90 EUROS, ostia te van a ficar l'instalacio nova?, jaja jo li vaig dir lo mateis a vodafone, NO HEM DONA LA GANA i... hara soc de Orange ajjaja Un bes

Joana ha dit...

Per aquest preu ja t'ho poden canviar tot!
Això sí, t'aviso amb afecte, sempre guanyen...
Petonets

berta ha dit...

No sé pas si deuen ser autèntics, aquests de la revisió.

Núr ha dit...

Ostres, garbi!, ara que nosaltres estem pensant de posar gas a casa i llegeixo això!! Mare meva... Jo això de les revisions no en tinc ni idea de com va perquè no n'he haguda de passar mai cap... He estat llegint els comentaris: potser la rits té raó i hauries de trucar directament a gas natural per a veure què. El problema és que el número d'atenció al client és un 902, oi? Pagant st. Pere canta...

No pots demanar a algú que et faci la revisió i et digui que ho tens tot en ordre? Llavors els de GN no s'haurien de poder queixar, no?

Thera ha dit...

Noi, últimament les tarifes no tenen lógica, amunt, amunt!!! De tota manera jo també miraria si algú més te la pot fer. La revisió val la pena fer-la, però a aquests preus un s'ho pensa!

Garbí24 ha dit...

Els que em truquen son els de debó, ho se perque tenen l'oficina a 200 metres de casa. I es una empresa que depén de gas natural, però distribueixen propà amb un tanc que hi ha enterrat a la urbanització amb el corresponent comptador a cada client. Suposo que el problema radica aquí al ser una cosa semiprivada claven de debó.
Però no patiu que la instal.lació està en perfecte estat. Ells tampoc volen que ho certifiqui unaltre empresa...han de ser ells.
Impost revolucionari? potser si.

GAIA ha dit...

Jo tampoc recordo aquest preu tan desorbitant per fer una revisió. De totes maneres, val la pena informar-se abans.

Pep ha dit...

Si et serveix de consol, a mi em va passar amb telefònica, primer pagava 51 € al mes, i al cap d'un temps em claven 62 €, sense donar més explicacions, vaig pensar que els havia de trucar, però fa poc em truquen ells i em comenten que em fan una rebaixa del preu, crec que em prenen el pèl.
Espero amb impaciència el pròxim rebut, la mare qui els va ....
Paciència.

Eva ha dit...

Jo sempre em pregunto si és allò el que realment han de fer, o no... bé, pensem que si... però déu ni do...
Salut!!!

Azu ha dit...

Jo de la caldera pago un manteniment/revisió anual. I del gas de la cuina, suposso que quan venen no em cobran res?¿¿?? No potser!! ho haig de mirar... però es veritat que es passan un hue.. Sempre estem pagant per tot i a sobre en hores que estem treballant... Viva la crisis

Bon cap de setmana Garbi

kweilan ha dit...

A mi no em cobren res. Això déu ser una estafa!

gerardeli ha dit...

Talment sembla una estafa, no? Ja es va identificar, l'home?
Per cert: hem publicat alguns dels rellotges que ens vas enviar a TIC TAC. Gràcies!