dimarts, 24 de novembre del 2009

La temporada

Arribem a la temporada, on persones insultant-me’n guapes, amb el cos semi nu, parlant gairebé sempre amb un accent Francès molt difícil, intentaran inflar el nostre subconscient per tal de que comprem un eau de toilette que ens canviarà la vida i no donarem abast a totes les conquistes, cosa impensable sense l’ús de tal fragància.

Ho trobo molt bé que ens intentin vendre, per això es la publicitat i d’això viuen els publicistes, ara si toquem de peus a terra i analitzem el tipus d’anunci, que en tot el temps que la meva memòria pot recordar, es tallat amb el mateix patró, trobo que podrien fer algun canvi estratègic que potser els ajudaria, jo els ajudaré amb el que no trobo lògic.

Posen persones d’una bellesa excepcional, jo sempre dic que un cop acabat l’anunci les deuen matar, doncs per el carrer no en veig, i si no, encara que es posin aigua de l’aixeta triomfaran igual, perquè estan boníssims/íssimes, i en fan creure que no sóc digne de gaudir del producte.

No acabo d’entendre perquè van quasi despullats/ades, crec que el joc de les conquistes es comença ben vestidet, si t’has de convèncer amb la olor quant estàs en boles, a mi no em tiren enrere ni que facin olor de granja.

Tot ha de ser, eau de toilette, no vull que la tradueixin literalment com a, aigua de lavabo, però inventem algun nom engrescador que de enginy ja en tenim.

Perquè tantes vegades l’aigua fa acte de presència en el spot, jo me’n poso i mai m’he sentit en una platja paradisíaca on tothom està pendent de portar-me el que necessiti, desitgi i envoltat de persones del sexe contrari que no paren d’insinuar-se. Obro els ulls i em veig amb la mateixa cara davant del mirall.

I per acabar, no sé jo fins a quin punt els podríem denunciar de publicitat enganyosa, doncs n’he provat alguna de les anunciades i ni se’m han insinuat, despullat o provocat descaradament, potser es que només funciona amb gent guapíssima.

A mi no em convencen, si vosaltres teniu alguna nit memorable gràcies al perfum, si us plau passeu-me la marca, i no patiu................ús guardaré el secret.

18 comentaris:

Striper ha dit...

Noi el problema es ue no las fas servir amb prou fe.

Anònim ha dit...

Molt bo, Garbí! Prova amb "odeté"!!!

Carme Rosanas ha dit...

M'has fet riure de bon matí, Garbí i t'ho agraeixo moltíssim! Saps? a mi no m'agrada gaire la colònia ni l'eau de toilette... no puc comprovar si funciona o no... dono per descomptat que no, com la loteria... que ja no jugo i clar no em toca mai!

Sergi ha dit...

Jo ja ni m'hi esforço. M'aniria igual de malament amb perfum que sense. A més, no tinc massa sentit de l'olfacte, així que tampoc no m'impressiona massa la gent que en porta.

I referent als anuncis, estic d'acord amb tu que són una vergonya, no sé quina mania tenen de fer-los així. Em sembla que si n'hi ha algun innovador i que canvia l'estil, serà el que més vendrà.

Jordi ha dit...

Garbi, negatiu! No tinc absolutament cap nit rememorable gràcies a la meva colònia. Suposo que van ser els meus encants i el meu saber fer... jejeje

Ah!! No et descuidis del discos. També en veurem molts d'anuncis!

Anna ha dit...

Doncs jo sí que m'hi fixo molt amb les olors. De tota la vida, i sé distingir els perfums que porta la gent.
Ara ja no, perquè estic casada, però abans si trobava guapo un noi podia fer-se més o menys atractiu depenent de l'olor que feia... I no sempre és el perfum! Pot ser la roba, la gomina del cabell, la suor...
Això sí: no suporto els homes que es posen massa colònia, ni de les cares ni de les barates!!!!

Azu ha dit...

A mi les colonies m'agradan i molt, però no em deixo portar pels anuncis; me les compro per que m'agrada l'olor i el preu em sembla assequible (que no sempre està equilibrat, mes aviat mai)
Pero lo dels anuncis tens raó, fa com una mica de ràbia. Fins i tot aquell des desodorant que s'ha possava i al tío li sortian dos noies impressionants. Publicitat barata. El millor es una bona dutxa i algo de colonia abans de vestir-se.
Salut!!

rits ha dit...

recordo el comentari que em vas fer a un post meu sobre perfums i anuncis i ja anava per aquí.

és cert tot el què dius, però els publicistes sols pensen en vendre el producte i ensenyar-nos el que volem veure i podem ser si portem el seu perfum. evidentment no per portar un perfum agradaràs més o menys, malament aniriem i qui es guiï per aquestes coses, doncs sincerament, tampoc em mereix gaire.

és el conjunt de coses i com és cadascun el que fa una persona interessant.

lisebe ha dit...

jaja molt bo el tema dels anuncis publicitaris entorn als perfums!!

Saps jo em quedo amb l'olor que m'agrada tancant els ulls i prefereixo gaudir-ne del que puc fer jo.. més que per els anuncis que ni me'ls miro.

Petonetsss maco

Thera ha dit...

Ostres garbi, deu ser per això que ara quan trio una olor, un perfum,... mai ho faig a partir de cap spot... és que tampoc em passava res (ni platges ni tios apropant-se'm) i el que faig ara és deixar-me portar per la flaire... Bo!

Clidice ha dit...

no miro la publi, del que es tracta és de passar una bona estona en una botiga triant amb criteri :) a casa "ella" tria la d'"ell" i "ell" la d'"ella", així ens garantim l'èxit :P

Joana ha dit...

Ja sé, sí, que la publi, que ens venen, que...però al super hi ha dies que veig l'Axe i penso ...I per què no comprar-ne per els homes de casa...A veure si de cop, es tornen super-irresistibles!!! :)
Ho sento però és el que se m'ha ocorregut al llegir-te...jejej

Anònim ha dit...

Jajajajjaja, genial i molt cert!
Tot i que jo també he de confessar que m'atrauen les olors,mai m'han transportat al paradís ni m'he transformat en la dona 10, i tant és que es diguin eau,aigua, toilette o cologne. Un es qui es i com es perfumat o sense perfumar!
Gràcies per fer-me riure!

Joana ha dit...

Per això son tan cares!
Ni que admeto que m'encanten les bones olors...

Agnès Setrill. ha dit...

"Aigua de lavabo" Boníssim!!!

El que no suporto d'aquest anuncis és la veu que posen amb aquell accent afrancesssat per dir el nom del perfum....
Publicitat enganyosa.
Ja t'ho dic, ningú, (ni els francesos) tenen un orgasme per sentir una bona olor.
"Ahooa...aa..leee.ahh...hooo!!paaarrffuuummmmm...deee..", etc,etc

Eva ha dit...

O sigui que no és així? I jo que no me n'he posat colònia durant molts anys precissament per evitar "l'efecte axe"...
Molt bo...
Salut!!!

_MeiA_ ha dit...

Fantàstic post! jajaj

A mi m'ha vingut el cap l'anunci aquell de "Busco a Jack"!!

Em sembla que pel què fa a les noies no fa falta que portem gaires perfums... ens posem igual que la que busca a Jack i cauen com mosques... jajajjaja

Canviant de tema... i tot el què anuncien de menjar?? no hi ha res sa! només que xocolata, dolços, bolleria, gelats... i un llarg etc de coses que el metge es prohibeix. On són els anuncis de verdures? de llegums? de fruites? Sincerament jo no en veig ni un!

assumpta ha dit...

Pssstttt... i a més de parlar sempre en fracés... ho fan ben fluixet... com si això li conferís algún encís màgic a tot plegat... Bajanades!

Reconec que em fixo molt en les olors, com també ho faig amb les veus, m'agrada.
Ara bé, precisament per això, les colònies o perfums o aigües, digues-li com vulguis, m'agrada triar-les a mi. El pitjor de tot es la gent que sembla que s'hagi abocat l'ampolla damunt... aaagggs.
A l'hivern encara es pot dur alguna coseta una mica més aromàtica, però a l'estiu s'ha de recórrer a les fragàncies lleugeretes, com la roba que ens posem... "sutilment" (llegir amb accent francés).

Bromes a part, jo tampoc recordo alguna història especial per algun aroma concret.
Sí, que molta gent sempre, m'ha copiat l'aroma perquè els ha agradat aquell matís, encara que cada persona, segons els tipus de pell fa que tingui uns matissos diferenciats.

Petonets.