dimarts, 8 de setembre del 2009

La mida.........no importa


En aquest cas la mida no ens importa , serà més o menys perillós per el seu usuari , però cadascú pot fer el que li convingui. El problema radica en la velocitat que en aquest cas hauríem de dir , que no pot adquirir , doncs no solen passar de seixanta kms hora. Es aquí quant es presenta un problema circulatori, quant circulen per vies no urbanes , on la seva velocitat es inadequada , apart de que circulen amb la ratlla del boral com a guia central de conducció . Et trobes que quant arribes a la seva alçada per poder avançar-lo , si vols fer un bon us del teu carnet de conduir, salvaguardant sempre els teus punts , només et queda una solució, que es aguantar pacientment darrera seu, perquè si l’avances estàs incomplint la llei del territori Mosso, ja que no pots avançar amb contínua, doncs tot i no haver d’envair el carril contrari, quant l’avancem no deixem el metre de seguretat que ens mana la llei . I no sé que diu la llei d’anar resseguint tota la línea del boral .

Massificades com estan les carreteres trobo que es un risc, tant per el propietari , com per la resta d’usuaris. Comprenent la gran avantatge que ha representat per algunes persones que no tenien carnet, el fet de poder conduir i ser independent, només demanaria que els hi donin un xic més de velocitat, per no haver d’estar fent cua darrera seu molta estona si no vols veure retallats els teus punts.

Com veieu, la mida no importa, el que si importa es la velocitat, en alguns casos, com més poc a poc millor, ja ho sé.

Ara digueu-me perquè heu entrat al blog :

A- Per el títol

B- Per costum

C- Per fidelitat

D- Per saber la mida

E- Per viciosos/es

18 comentaris:

Striper ha dit...

Si els donen mes velocitat i sense carnet no se si seria mes perill jo entro al teu bloc per C -Fidelitat.

Sergi ha dit...

Però aquestes andròmines tenen categoria de ciclomotor, així que per algunes vies no haurien de circular, ho haurien de tenir prohibit. I penso que, ja que ells incompleixen les normes, tu els pots fer llums i que s'apartin més, i els avances.

He entrat perquè el Reader m'ha avisat, i he vist que feies la pregunta al final i m'ha encuriosit.

Azu ha dit...

Bon dia garbi,

En el meu cas he entrat pel C, però també per la A. Però fins avui no m'he pogut possar a llegir-vos una mica i saber de vosaltres, els meus amics bloggeros.
En realitat la mida no importa, sempre i quan hi hagin uns paràmetres -mínims i máxims-. I sobre tot saber conduir (amb tot es podria generalitzar)
Una abraçada. Tenia ganes de saber de la teva vida. Un petonet

Clidice ha dit...

No em sembla bé aquest tipus de vehicle. Cada vegada que en topo un penso que no sé com s'atreveixen a ficar-s'hi i posar-se dins el trànsit rodat "de debò", amb camions i tota la pesca. En tot cas sembla que hi ha un buit a l'hora de interactuar amb el trànsit.

He entrat per la C, estàs al meu blogroll :)

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo per la C i la B. No sé distingir fidelitat de costum... (t'he de confessar que també entro a altres blocs, espero que no sigui infidelitat!) A més el Reader m'ensenya una foto del cotxe i fa perdre misteri al enunciat ;-)

Jo penso que aquests cotxes els han fet per recaptar... Perquè qui no pot tenir-ne un de normal perquè no te les habilitats per conduir, es compri això i pagui importos i gasolina...

Jo només els deixaria circular per camins i per ciutat...

Andrea. ha dit...

Bones,
no puc amb els micromachines aquests, en això tenen el Xexu té raó, tenen categoria de ciclomotor, però com que tenen forma de cotxe passen per on els hi dóna la gana.
Si hi ha provoquen embolics i accidents, pq no saben per on poden passar, imagina't si a sobre poden correr més.
Si jo, com tots, vaig haver d'anar a l'autoescola, pq aquests poden anar per on vulguin sense carnet??? (tot i que hi ha llocs que no hi haurien d'accedir, però s'ho passen pel folre).
I ho de seguir el bloc, va començar un dia per casualitat, i ara m'avisa el sistemes de les noves entrades.

_MeiA_ ha dit...

jajajajaj, jo he entrat per fidelitat... però sincerament llegint el títol, m'havia pensat cosetes marranotes! jajajajja

kweilan ha dit...

A mi em semblen un perill aquests conductors i he entrat perquè et tinc a la meua llista de blocs.

Anònim ha dit...

Pel títol...

Anònim ha dit...

per fidelitat, perque els teus post sempre son interesants, i bo mai esta de mes saber coses sobre la mida jajaja com no tinc carnet este post hem dona igual pero la mida es la mida jajaja

GAIA ha dit...

Jo també penso que depèn de quines vies no haurien de circular encara que gràcies a ells molta gent gaudeix d'una autonomia.
He entrat per la C i per la D, je je

Agnès Setrill. ha dit...

Per la C, home! Però no m'hagués importat que t'aguessis posat picantó...

Joana ha dit...

Són un perill aquests cotxes i els conductors. El eí meu n'és un i he de vigilar-lo de prop...per la mida del seu... :)
Apa !bona nit!

khalina ha dit...

he entrar per fidelitat, que crec que és millor que per costum. He vist que havies actualitzat i he entrat. Després he vist el títol junt amb el cotxe, i per això no m'ha impactat tant. El proper cop posa un títol discret i una foto i un text més pujadet ;)

Joana ha dit...

Per saber la mida! és clar!!
(entro cada cop que actualitzes) :)

Unknown ha dit...

Jo ja m'imaginava que hi havia trampa... jajaja On tenim el cap!?!! jejej

lisebe ha dit...

Que vols que digui jo quan paso es perque vull, m'agrada, tinc temps (imprescindible), t'estimo, i M'ENCANTA DEL QUE PARLAS, m'hes enterament igual del que que escriguis... m'interesas perque ets tú i punt.

Desgraciadament no tinc tot el temps del mon per estar, pero si no hi estaría ni ho dubtis..

Petonetssssssssssssssssssss